Bolski "likovi" 1

alt


479

Svako jutro grupa Bolki ispija kavu na terasi Santo. U ponedjeljak (30. rujna) bilo je nešto svečanije. Osim kave imali su na stolu i tortu, a razlog je 80-i rođendan Rajke Malvasije.

(objavljeno 30. 09. 2019.)

**********


alt


478

Ne reklamiramo film koji je na programu bolskog kina u četvrtak (26. rujna) već želimo predstaviti dva Boljanina: Milana i Borisa, sina i oca, iz obitelji Škrbić

(objavljeno 24. 09. 2019.)

**********


alt


477

Za vidjeti ili kupiti nešto novo ne treba putovati u inozemstvo. Domagoj Marinković navratio je u drugu po redu susjednu županiju. Nije tamo bio bez razloga. Već ima auto-pauka, a nešto se mnogo interesirao u Biogradu oko konja. Možda je nova kupovina u planu, a znakovito je što je čuvao ženinu torbicu s novcima i karticama. (i.r.)

(objavljeno 17. 09. 2019.)

**********


alt


476
Slovenac Janez došao je na odmor u Bol i potražio prijatelja iz vojničkih dana. Nakon 50 godina ponovno su se susreli (i prepoznali) Janez i naš Boljanin Joško Cvitanić. (m.c.)

(objavljeno 06. 09. 2019.)

**********


alt


475

U hotelu „Elaphusa“ prije dvije sezone je montirana Teslina punionica električnih automobila. Ove se godine pokvarila, ali su problem riješila gospoda iz tehničke službe hotela. Vinko Kraljević Franky i Ivica Buvinić Buje, dokazali su da su dorasli zadatku te uspješno, po standardu američke kompanije, zamijenili pokvarene elemente. Zahvaljujući njima, punionica je opet u funkciji. (t.b.)

(objavljeno 23. 08. 2019.)

**********


alt


474

Ivica Karninčić Koloč razmišljao je kako bi najlakše po suncu, više puta dnevno, dolazio od kuće do zgrade na rivi gdje se otvara galerija sa slikama koje je on donirao Bolu. Dosjetio se, ili mu je netko savjetovao, pa je kupio trokolicu ili nešto tome slično, ali na električni pogon. Da se manje umara.
Stigla je bicikla, ali galerija još nije otvorena. Sada mu jedino preostaje da biciklom ide po spizu.

(objavljeno 09. 08. 2019.)

**********


alt


473

Juraj Juki Pavišić proslavio je prošle subote (3. kolovoza) rođendan u Murvici. Na slici je nono (Juki), ali i nona, sa sedam unuka

(objavljeno 04. 08. 2019.)

**********


alt


472

Tonča Bobu Martinića poznavali smo i predstavljali kao kućnog majstora. Čini se da je sada postao – instruktor. (m.a.)

(objavljeno 24. 07. 2019.)

**********


alt


471

Njih dvoje se u zadnje vrijeme ne viđa zajedno. Barem ne tako često. Ante Koljatić bivši je zaposlenik hotela „Kaštil“, a trenutno u mirovanju (mirovini), dok Ante (Toni) Pešutić još uvijek radi u „Kaštilu“. Možda pričaju o prošlim danima kada je jedan „ubacivao“ goste u pizzeriju „Topolino“, a drugi ih je (ponekad) „izbacivao“. A možda se umirovljenik misli aktivirati, a aktivni djelatnik - deaktivirati … (m.m.)

(objavljeno 23. 07. 2019.)

**********


alt


470

Nikicu Bodlovića poznatijeg kao Šempera možda i ne treba posebno predstavljati. Svi znaju da, iako umirovljenik, nikada ne miruje. Vozi kamion, damper, turistički vlakić, osobni automobil i biciklu. Ima i motor, ali kao savjesni građanin, neće na motoru proći preko rive (vidi sliku). Gura motor po kamenim pločama. Uštedio je prijavu i nešto malo goriva. Bravo Šemper!

(objavljeno 25. 06. 2018.)

**********alt


469

Razlog okupljanju nije Bobin imendan nego otvaranje kamina u Farskoj. Ekipa je došla odasvuda: Tonči Martinić Bobe iz Pučišća, Čedo Ivelić iz Pražnica, Vice Šćepanović iz Murvice, a janje je iz Gornjeg Humca. Jedino je snimatelj V.K. iz Bola.

(objavljeno 13. 06. 2019.)

**********


alt


468

Svjetski poznata pijanistica Lola Astanova i svjetski putnik Markito Marinković, inače direktor TZO Bol, na gala večeri WTA turnira razgovarali su i o snimanju spota (idućih dana) na plaži Zlatni rat. Svirat će, naravno, Lola Astanova

(objavljeno 09. 06. 2019.)

**********


alt


467

Mišo Batarelo djetinjstvo je proveo podalje od mora, ali to mu nije smetalo da dolaskom u Bol postane strastveni (i uspješni) ribolovac. Otkako je u mirovini, svaki slobodan trenutak provodi na moru. Posljednji mu je ulov bio zubatac od 5,10 kg …

(objavljeno 18. 05. 2019.)

**********


alt


466

U "Varadera" na neutralnom terenu: (slijeva) Tomi Fabijanović, Drago Eterović i David Vukota

(objavljeno 05. 05. 2019.)

**********


alt


465

Savica Petojević, zaposlenik u komunalnom poduzeću "Grabov rat", inače Djelatnik godine proglašen na Danima hrvatskog turizma u Hvaru 2018. godine, dobio je zadatak da uvede u posao dvije sezonske radnice koje su zadužene za čistoću bolskih ulica. Dvije su to sestre, a jednu od njih je Savica savjetovao još prošlog ljeta.

(objavljeno 25. 04. 2019.)

**********


alt


464

Ivan Buljan Ikan, nakon vijesti o zatvaranju poslovnice OTP banke, počeo je preuređenjem dijela stambenog prostora u – trezor za novac i vrijednosne papire. Zoran Jozić nije bez razloga navratio na gradilište i izjavio:
- Dobra je to ideja, a mjesta će biti i za sve Boljane. Bit će sve gotovo i prije novog groblja. (t.b.)

(objavljeno 13. 04. 2019.)

**********


alt


alt


463

Radne akcije su (za sada) završene, a požare nitko nije najavio, pa su odabrani članovi DVD-a Bol odlučili ovaj vikend provesti u Zagrebu. Tamo smo ih snimili u uniformama jer su došli kao službena delegacija na proslavu 149 godina DVD-a Zagreb (gornja slika). Među brojne prijatelje i kolege, Goran Jekić je susreo i posebno pozdravio Vinka Mioča.

(objavljeno 29. 03. 2019.)

**********


alt


462

Boris Škrbić ove je srijede (27. ožujka), ne kao obično, imao mnogo sreće i katamaranom je, zajedno sa suprugom, došao u Bol. Katamarana, a ni Borisa zadnjih dana nije bilo u Bolu. Katamaran je čekao u Splitu smirivanje bure, a Boris je nekoliko dana proveo u Zagrebu. Već sutradan (četvrtak) Boris će ponovno na put, ali autobusom do Supetra, gdje se održava sjednica Nadzornog odbora Vodovoda Brač. Znači li da će uskoro poskupiti voda?

(objavljeno 27. 03. 2019.)

**********


alt


461

Brdske električne bicikle Mate Rimca imale su, prošlog vikenda, u Bolu svoju publiku. Bilo je i onih koji su osobno željeli isprobati to novo čudo tehnike. Među njima su najuporniji bili Antonio Cvitanić i Vinko Kraljević

(objavljeno 18. 03. 2019.)

**********


alt


460

Tomislavu Deškoviću riva je, moglo bi se reći, kao radno mjesto. Djelatnik je Grabovog rata zadužen za prodaju karata za katamaran, ali i prihvat i otpremu tog plovila. Snimili smo Tomislava u šetnju bolskom rivom, sa članovima obitelji, prije odlaska na skijanje u Sloveniju. Otkako je otišao nema (zbog bure) katamarana. Vrati se Tomislave kući!

(objavljeno 03. 01. 19.)

**********


alt


459
Ivan Pfeiffer i Toni Pešutić, jake snage hotela „Kaštil“, snimljeni su na štandu Jako vino u zagrebačkom hotelu „Esplanade“ gdje se održava Festival vina

(objavljeno 23. 11. 2018.)

**********


alt


458

Sedam članova MK Brač2005 (na slici) sudjelovalo je u XI. karavani motorista „Zajedno u ratu – zajedno u miru“ koja je od Prevlake vozila do Vukovara. Osim Marija Eterovića, kojeg smo već predstavili kao sudionika karavane, naknadno smo saznali da je u grupi Bračana bio još jedan Boljanin: Zoran Bodlović.

(objavljeno 20. 11. 2018.)

**********


alt


alt


457
Dok neki Boljani i Bolke putuju po svijetu, ekipa Morbinuša neće daleko. One vole škrape i komine pa na izlet idu na Galešnjak: Nada, Meri, Leona, Fanika, Ana, Renči, Bojana, Renata, Darija i njihova domaćica Sanda. (d.m.)

(objavljeno 12. 11. 2018.)

**********


alt


456
Po dobrom raspoloženju dvojice općinskih političkih lidera, Matka Bakovića (HDZ) i Jakova Okmažića (SDP), čini se da nema nesporazuma u bolskoj koaliciji. U tijeku su pripreme za novu sjednicu Općinskog vijeća pa su možda i o tome, uz jutarnju kavu, razgovarali Matko (predsjednik Općinskog vijeća) i Jakov (zamjenik načelnika).

(objavljeno 23. 10. 2018.)

**********


alt


455
Nesvakidašnji događaj zabilježili smo na Zlatnom ratu: trenutak pomirenja i ugodnog čavrljanja između direktora TZO Markita Marinkovića i konobara hotela „Kaštil“ Tonija Pešutića. Sve je počelo izjavom direktora TZO da je o turizmu najbolju definiciju čuo od Tonča Pešutića, Tonijevog oca: „Turizam je lipo vrime!“.

(objavljeno 18. 10. 2018.)

**********


alt


454

Nikicu Bodlovića Šempera osim na bageru, kiperu, u kamionu, šleperu, osobnom automobilu, ali odnedavno se može vidjeti i na – biciklu.

(objavljeno 16. 10. 2018.)

**********


alt


453

Bolski ugostitelj Josip Eterović (Tavarna Riva) boravio je u Dubrovniku gdje je posjetio kolegu Kostu Vukotu. Snimljeni su u restoranu „Proto“ pored legendarne slike šanpjera, a nismo sigurni je li im to kasnije servirano na stolu, za ručak.

(objavljeno 09. 09. 2018.)

**********


alt


452

Naš sumještanin Šemper uvijek je aktivan. U pauzi između dvije vožnje turističkog vlakića počeo je da snima „ljetne razglednice“. Najčešće je objektiv njegovog fotoaparata usmjeren u pravcu ljepšeg spola.

(objavljeno 20. 08. 2018.)

**********


alt


451
Konobara i Boljane koji su u srijedu ujutro bili u caffe baru „Barka“ iznenadio je dolazak gosta uglađenih manira, sa šeširom, poput Servantesa iz Malog mista. Prepoznali su ga tek kad je pitao za Šempera. „Uglađeni“ gost je svima nama dobro poznati - Duje Balajić.

(objavljeno 15. 08. 2018.)

**********

alt


450
Boraveći na Sajmu turizma u Berlinu, brački hotelski i turistički djelatnici posjetili su 7. ožujka apostolskog nuncija u Njemačkoj nadbiskupa Nikolu Eterovića.
Nadbiskup je ovih dana na odmoru u rodnom kraju, pa su mu Bračani uzvratili gostoprimstvo. Našli su se u poznatom ribljem restoranu Ciccio u Divuje nedaleko Vele Farske.
Na slici (slijeva): Marino Franinović, savjetnik potpredsjednika Europske investicijske banke, mons. Nikola Eterović, Ivo Biočina, hotelijer iz Postira i Tihomir Marinković, načelnik bolske općine i predsjednik TZO Bol. Stoji Markito Marinković, direktor TZO Bol.

(objavljeno 12. 08. 2018.)

**********


alt


449

Anton Pavlovič Čehov poznat je po drami „Tri sestre“, a naš Boljanin Nikica Marinković Cigo (1928. – 2009.) po tri kćeri – tri sestre: Fanika, Tonkica i Amalija. Ljetni mjeseci su prilika da provedu barem neko vrijeme zajedno u Bolu.

(objavljeno 22. 07. 2018.)

**********


alt


448

U vrši je Matko Koljatić ulovio zubaca od 8 kilograma. (z.k.)

(objavljeno 21. 07. 2018.)

***********


alt


447

Nisu bili u Moskvu, ali su došli u Zagreb na doček Vatrenih: Krešo Okmažić i Tiho Marinković

(objavljeno 16. 07. 2018.)

**********


alt


446

Sonji Karmelić, kako nam i sama priznaje, ipak je najljepše u Bolu. Iz Zagreba je došla u miru pogledati finale, a na laptopu prati događanja vezano uz veličanstveni doček Vatrenih u Zagrebu. (foto: i. rukavina)

(objavljeno 16. 07. 18.)

**********


alt


445

Neki su u petak ujutro na Račiću bili bez struje. Štefica Ćurin iz frizerskog salona Štefa morala je uz pomoć produžnog kabela „posuditi“ struju od susjeda, a stolicu iznijeti izvan salona i pružiti traženu (i naručenu) uslugu. Sve je dobro završilo, ako Općina ne naplati korištenje javne površine.

(objavljeno 06. 07. 2018.)

**********

alt


444

Frane Marinković, brački matičar, sa stalnim mjestom boravka u Bolu, zbog brojnosti obitelji ovih se dana namučio dok je pronašao slobodnu plažu gdje bi svi mogli stati zbog slikanja. Velika obitelj postala je još brojnija dolaskom mu u posjet kćerke Katarine s mužem Amerikancem i njegovom obitelji.

(objavljeno 02. 07. 2018.)

**********


alt


443

Dok je dio djelatnika Osnovne škole Bol u šetnji Velebitom, tajnica Jasna Rončević se brine za ogrjev. (a. bodlović)

(objavljeno 19. 05. 2018.)

**********


alt


442

Nisu profesionalni ugostitelji, ali su stalno uz komin. Skrivena kamera je snimila Šempera i Duju kako pripremaju vitalac – jubilarni, dvadeseti ove sezone … (foto: r.b.)

(objavljeno 04. 05. 2018.)

*********


alt


441

Jeste li znali da se neki poslovi (ali i funkcije) nasljeđuju? Mnogo je to rjeđe kada su u pitanju volonterska zanimanja. Među te rijetke spada i Ivica Cvitović koji se zbog zvonjave na crkvici Sv. Josipa u Podbarju mora barem dva puta godišnje popeti na krov. Činio je to godinama prije, njegov otac Vicko.

(objavljeno 03. 05. 2018.)

**********


alt


440
Mnogi su u ponedjeljak otputovali u Hvar da bi vidjeli novog hvarsko-bračko-viškog biskupa Petra Palića. Bila je to prilika susresti stare poznanike jer u Hvar se došlo odasvuda...

Očekivali smo ga u Bolu, a vidjeli smo „mesara u miru“ Dražena Skelina Diku na fešti u Hvaru. Uz osmijeh nam je obećao da se uskoro vraća u Bol, u mesnicu na Rudini.

(objavljeno 30. 04. 2018.)

**********


alt


439

Ivan Eterović Karavona u zimskom periodu ovako nešto može samo zamišljati gledajući Internet. Ljeti je to sasvim drugačije. Vidi se uživo …

(objavljeno 28. 04. 2018.)

**********


alt


438

Sliku na naslovnoj stranici nekog časopisa mnogi priželjkuju, ali je to rijetkima uspjelo. Jedan od tih sretnika je i naš mladi Boljanin Nikica Marinković čija je slika objavljena na naslovnici u najnovijem magazinu za ribolov.

(objavljeno 26. 04. 2018.)

**********


alt


437

Prije nastavka putovanja za Mostar, gdje su sudjelovali na 5. Međunarodnoj dječjoj olimpijadi, najmlađi Boljani su posjetili u Splitu stadion HNK Hajduk ali i slastičarnicu „Pumparela“ gdje su besplatno, kao i svi Boljani, dobili sladoled.

(objavljeno 24. 04. 2018.)

**********


alt


436

Mislili smo da mladi baš i ne vole raditi u polju. Demantirala nas je LORENA LALIĆ, 20-godišnja studentica Teologije u Splitu, koja je veoma stručno pokosila travu uokolo kuće.
- Čini to ona već tri godine – ponosno će nono Rajko Šćepanović, koji je pažljivo, sjedeći na obližnjem zidiću, pratio što mu i kako radi unuka Lorena.

(objavljeno 15. 04. 2018.)

**********


alt


435

Prije otvaranja caffe bara „Barka“ treba, nakon zimske pauze, malo uredit unutrašnjost lokala. Što sve treba uraditi dogovorili su Ivan i Marko s gazdom Darijom. Sastanak su, uz kavu, održali u susjednom caffe baru „Big Blue“.

(objavljeno 13. 04. 2018.)

**********


alt


434

Prvog dana rada konobe „Dalmatino“ nije za sve bilo mjesta. Sreće su imali Daslav Jerčić, Dinko Marinković i Mladen Trutanić pa su u miru mogli uživali u iću i piću.

(objavljeno 31. 03. 2018.)

**********

alt


433

Ribar (Tonči Jakšić) plete mrižu, koja njemu triba ... Ribar ima i svoje promatrače (savjetnike): Pravdana Katića i Ivicu Karmelića

(objavljeno 26. 03. 2018.)

**********


alt


432

Pripadnice nježnijeg spola često se okupljaju, sa ili bez razloga, u caffe baru "Marinero". Ovaj put (25. ožujka) bilo je s razlogom: Lei Marinković je bio rođendan, a nakon nekoliko pića netko je spomenuo Istanbulsku konvenciju. Navodno su glasovali - protiv.

(objavljeno 25. 03. 2018.)

**********


alt

431

Jozo nije Bošnjak po nacionalnosti. Bošnjak mu je prezime, a svojim stavom (na slici) mnogo podsjeća na spomenik Stjepanu Filipoviću kojeg više nema u Neretvanskoj dolini pa nam se učinilo da se ukazao u Bolu. Jozo nema revolucionarnih ambicija ali bi ipak volio kada bi mu u Grabovom ratu povećali koeficijent.

(objavljeno 19. 03. 2018.)

**********


alt


430

Rad se nedjeljom ne plaća, a morao je načelnik Tihomir Marinković obići i članove DVD-a koji su uklanjali borovu šumu gdje će se za njih graditi novi Dom. Ugodno je ponekad dobro spojiti s korisnim pa načelniku nije bilo teško pokupiti nešto šiški koje će dobro doći u proljeće i ljeto za potpalu kućnog kamina.

(objavljeno 12. 03. 2018.)

**********

alt


429

Voditelje hotela „Kaštil“ pozvali su članovi užeg rukovodstva u Sesvete na zajedničku večeru u restoranu „Isabela“. Ima međutim i onih koji su morali ostati u Bolu kako bi priveli kraju radove na preuređenju kuhinje hotela „Kaštil“. Gosti naime dolaze 20. travnja.

(objavljeno 11. 03. 2018.)

**********


alt


428

Mladi Nikica Marinković strastveni je ribolovac i nema dana da ne ulovi neku ribu-kapitalca. Ove subote (10. ožujka) kući je donio škarpinu od skoro dva (2) kilograma

(objavljeno 10. 03. 2018.)

**********


alt


427

Ovdje za nas u Fojnici (BiH) nema zime - kažu nam Fany Katić i Miroslava Karninčić. Noćni život provodimo u toplom krevetu čekajući Dan žena i proljeće

(objavljeno 01. 03. 2018.)

**********


alt


426

Ante Koljatić ni kao umirovljenik nikada ne miruje. Ovih dana angažiran je da čisti ulicu od snijega. Možda ga je angažirao Grabov rat?

(objavljeno 27. 02. 2018.)

**********

alt


425

Ćakula na šentadi: Jerko Malvasija i Franka Marinković (foto: darija marinković)

(objavljeno 30. 01. 2018.)

**********


alt


424

Igor Marinković nije imao dileme što pokloniti bratu Frani za rođendan (25. siječnja). Odabrao je nešto što mu može biti korisno ...

(objavljeno 29. 01. 2018.)

**********


alt


423
Manjka dobrih majstora cijele godine, a posebno u ovim zimskim mjesecima kada se posvuda gradi. Posebno je tražen, zbog svoje svestranosti, Tonči Martinić Bobe. Malo ima vremena za odmor, pa to koristi tijekom vožnje od jedne do druge faturete.
To je jedino moguće objašnjenje uz sliku gdje Bobe leži na kauču. Za maškare, čini nam se, još je rano.

(objavljeno 19. 01. 2018.)

**********


alt


422

Naša Bolka Kate Pavišić s predsjednicom Republike Hrvatske Kolindom Grabar Kitarović nakon pobjede Hrvatske na Europskom rukometnom prvenstvu u Splitu, u petak, 12. siječnja 2018.

(objavljeno 13. 01. 2018.)

**********


ZA RANIJE OBJAVLJENE PRILOGE OTVORITE: BOLSKI "LIKOVI" 2

alt

433

Ribar (Tonči Jakšić) plete mrižu, koja njemu triba ... Ribar ima i svoje promatrače (savjetnike): Pravdana Katića i Ivicu Karmelića

(objavljeno 26. 03. 2018.) 

**********


alt

432

Pripadnice nježnijeg spola često se okupljaju, sa ili bez razloga, u caffe baru "Marinero". Ovaj put (25. ožujka) bilo je s razlogom: Lei Marinković je bio rođendan, a nakon nekoliko pića netko je spomenuo Istanbulsku konvenciju. Navodno su glasovali - protiv.

(objavljeno 25. 03. 2018.) 

**********


alt

431

Jozo nije Bošnjak po nacionalnosti. Bošnjak mu je prezime, a svojim stavom (na slici) mnogo podsjeća na spomenik Stjepanu Filipoviću kojeg više nema u Neretvanskoj dolini pa nam se učinilo da se ukazao u Bolu. Jozo nema revolucionarnih ambicija ali bi ipak volio kada bi mu u Grabovom ratu povećali koeficijent. 

(objavljeno  19. 03. 2018.)

**********


alt

430

Rad se nedjeljom ne plaća, a morao je načelnik Tihomir Marinković obići i članove DVD-a koji su uklanjali borovu šumu gdje će se za njih graditi novi Dom. Ugodno je ponekad dobro spojiti s korisnim pa načelniku nije bilo teško pokupiti nešto šiški koje će dobro doći u proljeće i ljeto za potpalu kućnog kamina.

(objavljeno  12. 03. 2018.) 

**********


alt


429

Voditelje hotela „Kaštil“ pozvali su članovi užeg rukovodstva u Sesvete na zajedničku večeru u restoranu „Isabela“. Ima međutim i onih koji su morali ostati u Bolu kako bi priveli kraju radove na preuređenju kuhinje hotela „Kaštil“. Gosti naime dolaze 20. travnja.

(objavljeno 11. 03. 2018.)

**********


alt


428

Mladi Nikica Marinković strastveni je ribolovac i nema dana da ne ulovi neku ribu-kapitalca. Ove subote (10. ožujka) kući je donio škarpinu od skoro dva (2) kilograma

(objavljeno  10. 03. 2018.)  

**********


alt


427

Ovdje za nas u Fojnici (BiH) nema zime - kažu nam Fany Katić i Miroslava Karninčić. Noćni život provodimo u toplom krevetu čekajući Dan žena i proljeće

(objavljeno  01. 03. 2018.) 

**********


alt


426

Ante Koljatić ni kao umirovljenik nikada ne miruje. Ovih dana angažiran je da čisti ulicu od snijega. Možda ga je angažirao Grabov rat?

(objavljeno 27. 02. 2018.)

**********


alt


425

Ćakula na šentadi: Jerko Malvasija i Franka Marinković (foto: darija marinković)

(objavljeno  30. 01. 2018.)

**********


alt


424

Igor Marinković nije imao dileme što pokloniti bratu Frani za rođendan (25. siječnja). Odabrao je nešto što mu može biti korisno ...

(objavljeno 29. 01. 2018.) 

**********


alt


423
Manjka dobrih majstora cijele godine, a posebno u ovim zimskim mjesecima kada se posvuda gradi. Posebno je tražen, zbog svoje svestranosti, Tonči Martinić Bobe. Malo ima vremena za odmor, pa to koristi tijekom vožnje od jedne do druge faturete. 
To je jedino moguće objašnjenje uz sliku gdje Bobe leži na kauču. Za maškare, čini nam se, još je rano.

(objavljeno  19. 01. 2018.)

**********


alt


422

Naša Bolka Kate Pavišić s predsjednicom Republike Hrvatske Kolindom Grabar Kitarović nakon pobjede Hrvatske na Europskom rukometnom prvenstvu u Splitu, u petak, 12. siječnja 2018.

(objavljeno 13. 01. 2018.)

**********