Sport


alt


MNK BOL JE DEVETI

Nakon pobjede u odgođenoj utakmici iz I. kola protiv Visual Sporta (4:1) MNK Bol sada ima 9 bodova. U dosadašnjih 8 odigranih kola tri je puta pobijedio, a pet puta su poraženi. Na tablici su trenutno 9.
U ponedjeljak 28. studenoga igra se 9. kolo. Bol – Hercegovac igraju u Velikoj dvorani SC Gripe u Splitu u 18.50 sati. (j.e.)

(objavljeno  25. 11. 2016.) 

***************


alt


TEŽAK RASPORED ZA MNK BOL

Nakon sedam odigranih utakmica MNK Bol zabilježio je dvije pobjede i ima samo šest bodova. Trenutno je na 13. mjestu na tablici I. malonogometne splitske lige. Od početka prvenstva nastupaju bez trenera koji zbog privatnih obveza ne može u ovoj godini voditi ekipu.

Boljane očekuju dvije teške utakmice. Ovoga ponedjeljka (21. studenoga) igraju odgođenu utakmicu iz I. kola protiv Visual Sporta koji je 5. na tablici i osvojio je 13 bodova. Sedam dana kasnije, 28. studenoga igrat će protiv Hercegovca, trenutno trećeg na tablici, ali zadnje dvije sezone najbolje ekipe u I. ligi. (j.e.)

(objavljeno  19. 11. 2016.)


***************


alt


DRUGA POBJEDA

„Bol“ je u I. ligi malog nogometa prošlog ponedjeljka zabilježio i drugu pobjedu nakon šest odigranih utakmica. Ima još odgođen jedan susret iz I. kola. Protiv ekipe „Kidan žile“ bilo je mnogo neizvjesnosti i uzbuđenja, ali osvojena su tri vrlo važna boda.
Boljani su poveli 1:0 (Mate Roić), a onda su tri gola postigli igrači „Kidan žile“ (1:3). Davor Matulić je smanjio na 2:3, ali su zatim primili još jedan gol (2:4). Nakon toga Mate Roić sa dva pogotka dovodi do izjednačenja (4:4). Pred sam kraj utakmice, 15 sekundi prije kraja, Boško Botica je strijelac za vodstvo (5:4) i osvajanje tri boda.
„Bol“ je u dosadašnjih šest utakmica postigao 19 golova. Strijelci su Boško Botica (5), Mate Roić (4), Jure Klarić (4), Nikola Bodlović (2), Matej Bodlović, Nikola Marinelić, Petar Rendić i Davor Matulić.
U sljedećem kolu 14. studenoga u 17.55 sati, također u dvorani na Gripama u Splitu, protivnik Boljana je trenutno vodeći na tablici L.C.M.  Python. (j.e.)

(objavljeno  8. studenoga 2016.) 

***************


alt


BOL BEZ SREĆE I TRENERA

Malonogometnoj ekipi BOL treba malo više sreće, ali i trener. Sreća i trener uvjeti su da BOL počne s osvajanjem bodova. U VI. kolu, koje je igrano prošlog ponedjeljka, zabilježili su još jedan, četvrti poraz u natjecanju I. malonogometne lige: Zlatko Celent – Bol 8:6. Gubili su 4:0 pa je Jure Klarić smanjio na 4:1, a onda i na 5:2. Boško Botica je bio strijelac za 5:3 i 6:4. Jure Klarić pogađa za 6:5 i 6:6. Činilo se da će Bol i pobijediti. Nada je trajala kratko. Crveni karton dobio je Tomo Mikulić i ekipa Zlatko Celent ponovo vodi sa 7:6 i povećava na konačnih 8:6.
Trener Pjer Malvasija zbog privatnih obveza tek bi krajem godine mogao preuzeti vođenje ekipe.
U sljedećem kolu igraju Bol – Kidan žile. Bol još uvijek ima utakmicu manje.
Tablica: 1. L.C.M. Python 15 bodova, 2. Hercegovac 14, 3. Il Victum 12, 4. Zlatko Celent 12, 5. Kidan žile 10, 6. Garaža Pujanke 10, 7. Visual sport 9, 8. PB Split 9, 9. Beach bar Cool 8, 10. Zlatarija Dvornik 6, 11. Artem 3, 12. Strožanac 3, 13. Bol 3 i 14. Maslinica sa 2 boda. (j.e.)

(objavljeno  01. 11. 2016.) 

***************


PISMO ORGANIZATORIMA WTA TURNIRA U BOLU

alt

*************************************************


alt


alt


alt


OLIMPIJADA: SPORTSKA POSLASTICA ZA MLADE

Organizator natjecanja, Splitski sveučilišni sportski savez u suradnji sa Sportskom školom višestranog razvoja – Bol, priredio je pravu sportsku poslasticu najmlađim sportašima. Osim domaćina iz Sportske škole višestranog razvoja Bol, natjecali su se i susjedi Mali sportaši Supetra, Univerzalna škola Sport talent iz Mostara, Univerzalna školica sporta Jump iz Herceg Novog te po prvi puta i Unisport škola višestranog razvoja i identifikacije talenata iz Splita. Voditelj projekta Unisport škole višestranog razvoja Bol, a ujedno i glavni organizator manifestacije Toni Batinić nije krio oduševljenje odazivom. – 3. Međunarodna dječja olimpijada okupila je preko 250 djece iz triju zemalja. .
Program je započeo u subotu popodne obilaskom kulturnih znamenitosti Bola i panoramskim izletom od Zlatnog rata do Martinice, a svečano otvaranje započeto je mimohodom djece na bolskoj rivi gdje je upriličen i party dobrodošlice. Sportski dio programa krenuo je u nedjelju i tribine centralnog tenis terena bile su poprilično ispunjene roditeljima i znatiželjnim sugrađanima. Po odličnom vremenu natjecanje je održano u tri discipline: sprint na 60 metara, poligon s preprekama te skakanje u vrećama. Natjecatelji su bili podijeljeni u šest kategorija po godištima, počevši od 2005. pa sve do 2010. i mlađih i to u muškim i ženskim kategorijama te je naposljetku podijeljeno čak 36 kompleta medalja.
Više kompleta medalja uručio je i načelnik općine Bol Tihomir Marinković koja je ujedno bila jedan od glavnih pokrovitelja manifestacije te direktor Turističke zajednice Bol Markito Marinković, koja je ujedno i supokrovitelj manifestacije. 
Cijelo ovo događanje bilo bi nemoguće za organizatore da nije bilo pomoći dvadesetak volontera iz osnovne i srednje škole u Bolu.
Splitski sveučilišni sportski savez organizira sve sveučilišne sportske - rekreativne manifestacije na području Grada Splita i vizija saveza je vraćanje sporta njegovim izvornim vrijednostima. Stoga svaku organiziranu sportsku manifestaciju prati i društvena komponenta jer puko natjecanje i borba nemaju smisla, ukoliko nakon svega, ne postoji prilika da se od protivnika na sportskom borilištu stvori novi prijatelj. Ova manifestacija je to i dokazala jer nije bilo djeteta koje je napustilo sportsko borilište, a da nije imalo osmijeh na licu. Konačnu timsku pobjedu odnijeli su domaćini iz Bola s osvojenih 65 bodova, dok su drugo i treće mjesto zauzeli gosti iz Mostara s 57 te Supetrani s 42 osvojena boda. Zadovoljni mogu biti i Splićani koji su na svom prvom natjecanju osvojili čak 7 medalja.
Na završnoj ceremoniji kao uspomenu na ovaj sportski događaj svaki od sudionika dobio je i medalju od bračkog kamena kojoj je vizualni identitet dao priznati bolski umjetnik Ivica Jakšić Čokrić Puko. (M. Sunara)


TKO JE OD BOLJANA OSVOJIO MEDALJE?

ZLATNE MEDALJE:
Poligon prepreka: Andro Batinić, Josip Glasinović i Miriam Cvitanić
Skakanje u vreći: Frančeska Kusanović, Hana Šesnić, Ivo Petrić, Tonka Koljatić, Niko Marinković i Ana Novačić.
Sprint 60 m: Hana Šesnić, Anamarija Lemo i Antonio Plenković.


SREBRNE MEDALJE:
Poligon prepreka: Eva Jakšić, Hana Šesnić, Lovre Marjanović, Luka Marinković i Tonka Koljatić.
Skakanje u vreći: Andro Batinić, Matijas Lovrić, Ian Anić i Tia Živković.
Sprint 60 m: Dora Kraljević, Lana Topalović, Andro Batinić, Luka Batinić i Josip Glasinović.


BRONČANE MEDALJE:
Poligon prepreka: Frančeska Kusanović i Sara Kambović.
Skakanje u vreći: Dora Kraljević
Sprint 60 m: Viki Kraljević, Toni Pavišić, Eva Jakšić i Frančeska Kusanović


Najuspješniji iz Bola: HANA ŠESNIĆ. FRANČESKA KUSANOVIĆ i ANDRO BATINIĆ sa po TRI medalje.


****************alt


BOL VIŠE NIJE ZADNJI

Malonogometni klub Bol je u V. kolu I. lige osjetio slast prve pobjede i sa tri osvojena boda više nije posljednji na tablici. Iza njega su Maslinica i Artem. Bol je pobijedio Maslinicu 5:4. Boljani još nisu odigrali utakmicu iz I. kola koja je odgođena na traženje ekipe Visual sport.
U VI. kolu, koje se igra tek 31. listopada (zbog zauzetosti dvorane u Splitu), na rasporedu je u 21.45 sati utakmica Bol – Zlatko Celent koji ima 9 bodova (3 pobjede i dva poraza).
Bol je u četiri utakmice postigao 8 golova, a primio 26. Strijelci su: Nikola Bodlović (2), Mate Roić, Jure Klarić, Matej Bodlović, Petar Rendić, Nikola Marinelić i Boško Botica.
    U V. kolu 17. listopada postignuti su sljedeći rezultati:
    Maslinica – Bol 4:5
    Beach bar Cool – Hercegovac 4:4
    Zlatko Celent – PB Split 6:3
    L.C.M. Python – Garaža Pujanke 8:4
    Visual Sport – Kidan žile  7:3
    Strožanac – Zlatarija Dvornik 2:3
    Il Victum – Artem (odgođeno)

(objavljeno  20. 10. 2016.)   

***************


alt


JOŠ SE ČEKA NA POBJEDU

Nakon tri odigrane utakmice BOL je posljednji na tablici I. lige. S jednom utakmicom manje BOL je bez bodova sa postignuta dva gola, a primljenih – 22. Prošle sezone su prosječno po utakmici postizali 3,38 a primali 3,27 golova. Nada za bolje dane je u sve boljim igrama i možda do prvih bodova dođu idućeg ponedjeljka. Protivnik im je MASLINICA, ekipa koja je također bez pobjede.
BOL će što prije morati riješiti i pitanje trenera. Pjer Malvasija koji ih je vodio posljednjih godina ima neodgodivih obveza zbog čega ga nema na utakmicama koje se igraju na Gripama. Stanko Mikulić se ipak nada povratku dosadašnjeg trenera. Slaže se: bez trenera se ne može. (j.e.)

(objavljeno  11. 10. 2016.) 

***************


alt


alt


BOL ZADNJI NA TABLICI

Nismo navikli da Bol bude zadnji. Ni u kom pogledu. A malonogometni klub Bol je trenutno, nakon dvije odigrane utakmice u I. ligi, na posljednjem mjestu na tablici  s gol razlikom 2:15 i bez bodova. Istina, i utakmicom manje.
U dvije utakmice (II. i III. kolo) za Bol su igrali: Luka Bakija, Petar Baković, Matej Bodlović, Nikola Bodlović, Boško Botica, Jurica Eterović, Jure Klarić (žuti karton), Nikola Marinelić, Tomislav Mikulić (ž), Petar Rendić (ž) i Mate Roić. Za Bol se mogu prijaviti još četiri igrača i oni će biti upisani po odigravanju prve utakmice. Na trenutnom popisu nema ni trenera Pjera Malvasije, koji u prve dvije utakmice, zbog drugih obveza, nije bio s ekipom u dvorani. Možda je i to razlog što Bol još nema bodova.
Prilika je Boljanima da poprave loš start već u sljedećem kolu. U ponedjeljak, 10. listopada, u dvorani na splitskim Gripama, u 19.50 sati igraju PB SPLIT – BOL. (j.e.)

(objavljeno  05. 10. 2016.)  


***************


alt


POČELO JE S PORAZOM

MNK Bol počeo je natjecanje u I. ligi malog nogometa s porazom. Zlatarija Dvornik – Bol 5:2. Strijelci: Nikola Marinelić i Boško Botica. Žuti karton: Petar Rendić.

Natjecanje su Boljani počeli u II. kolu jer je njihova utakmica u I. kolu odgođena na traženje Visual sporta.

Rezultati I. kola (19. rujna):

BOL – VISUAL SPORT (odgođeno)

L.C.M. PYTHON – STROŽANAC 5:1

KIDAN ŽILE - BEACH BAR COOL  5:4

HERCEGOVAC – ZLATARIJA DVORNIK  3:2

ZLATKO CELENT – MASLINICA 5:2

PB SPLIT – ARTEM  6:3

GARAŽA PUJANKE – IL VICTUM 5:3


Rezultati II. kola (26. rujna):

BEACH BAR COOL – ZLATKO CELENT 4:3

GARAŽA PUJANKE – MASLINICA  7:2

ZLATARIJA DVORNIK – BOL 5:2

KIDAN ŽILE – STROŽANAC  5:0

VISUAL SPORT – ARTEM  4:3

IL VICTUM – PB SPLIT 8:1

HERCEGOVAC – L.C.M. PYTHON  3:1


Raspored III. kola (3. listopada)

IL VICTUM – BOL (Gripe u 20:45 h)

(objavljeno  27. rujna 2016.) 


***************

************************************************************


alt


BOLJI U PRVOM DIJELU

Malonogometaši kluba BOL kraj natjecanja u I. ligi, gdje prvu godinu nastupaju, završili su na 6. mjestu sa 39 osvojenih bodova. U prvom dijelu prvenstva bili su uspješniji (23 boda), nego u drugom (16 bodova). Ipak trebaju na kraju biti sasvim zadovoljni. Drugi klub, Negro Spinut, koji je s Boljanima ušao u I. ligu, sada je 14. na tablici i vraća se u drugoligaško društvo.

Tijekom 26 odigranih utakmica Boljani su dobili 5 crvenih i 35 žutih kartona. Jure Klarić je dva puta „pocrvenio“, a Tomislav Mikulić 6 puta „požutio“.

Zanimljivo je bilo u zadnjem kolu, 2. svibnja, kada se odlučivalo tko će biti najbolji strijelac prvenstva. Prije zadnje utakmice, drugi na ljestvici, Ivan Jurjević (PB Split) postigao je 48 golova, ali je u susretu s ekipom Negro Spinut (12:5) bio strijelac čak 11 puta. Najbolji je strijelac sa 59 golova bio samo do kraja zadnje utakmice jer je Ante Rađa (Zlatko Celent) u susretu protiv ekipe Croatia Kman (konačni rezultat 16:6) zatresao mrežu 12 puta i sa ukupno 62 pogotka ostao najbolji strijelac prvenstva.

Hercegovac je i drugu sezonu prvak, a ligu napuštaju Croatia Kman 83 i Negro Spinut. (j.e.)

(objavljeno  03. 05. 2016.) 


***************
alt

Igrači MNK Bol s trenerom na utakmici posljednjeg kola (foto. jakša sabbioncello)


ZA KRAJ – POBJEDA

MNK Bol završio je sezonu pobjedom: BOL – ZLATARIJA DVORNIK 5:4. Boljani su bili bolji nego bi se to moglo zaključiti po konačnom rezultatom. Skoro cijelu utakmicu igrali su sa 5 igrača jer je rezervni igrač ozlijeđen, a drugih rezerva nije bilo.
1:0 Roić, 1:1, 1:2, 2:2 Botica, 2:3, 3:3 Marinelić, 4:3 Botica, 5:3 Botica, 5:4 (konačni rezultat).
Ovo je bila prva sezona ekipe Bol u prvoligaškom društvu. Ostvarili su to nakon osvojenog prvenstva u II. ligi 2015., a godinu dana ranije (2014.) bili su prvi u III. ligi.
Pod vodstvom trenera Pjera Malvasije za Bol su igrali: Luka Bakija, Petar Baković, Matej Bodlović (9 golova), Nikola Bodlović (1), Boško Botica (24), Jurica Eterović (5), Jure Klarić (2), Nikola Marinelić (1), Stanko Mikulić (1), Tomislav Mikulić (8), Ivo Prugo (10), Petar Rendić (13) i Mate Roić (13).

Utakmica je odigrana u ponedjeljak 2. svibnja u Velikoj dvorani SC Gripe u Splitu. (j.e.)

(objavljeno  02. 05. 16.)


***************alt


ZADNJE KOLO ZA MNK BOL

Susretima 26. kola, koji se igraju ovoga ponedjeljka (2. svibnja), završava natjecanje u Prvoj ligi malog nogometa. Posljednju utakmicu MNK Bol igra u 16 sati u Velikoj dvorani SC Gripe, a protivnik im je Zlatarija Dvornik. U prvom dijelu prvenstva ova dva kluba odigrali su 2:2.
Boljanima je ovo prva sezona u I. ligi i kolo prije kraja su sedmi sa 36 bodova. Ukoliko pobjede u zadnjem kolu mogli bi na kraju biti i šesti, ali to ovisi i o rezultatima drugih klubova. Bez obzira na rezultat 26. kola, može se smatrati da je sezona za MNK Bol bila uspješna iako su, uz malo sreće, mogli osvojiti i koji bod više.
Najbolji strijelac u ekipi je Boško Botica sa postignutim 21 golom. Slijede ga Petar Rendić (13), Mate Roić (12), Ivo Prugo (10), Matej Bodlović (9), Tomislav Mikulić (8), Jurica Eterović (5), Jure Klarić (2), Stanko Mikulić (1) i Nikola Bodlović (1).

(objavljeno 01. 05. 16.) 


***************


KUP NATJECANJE: ISPALI U ČETVRTFINALU

Bol u utakmici četvrtfinala kup natjecanja nije uspio pobijediti. L.C.M. Python - Bol 8:6. Strijelci za Bol bili su Rendić (2), Botica (2), Prugo i T. Mikulić.

Bila je to uzbudljiva utakmica sa čudnim odlukama sudaca na štetu Boljana. Bol je imao prednost i povoljan rezultat - 6:4, a onda su primili četiri gola i oprostili se od daljnjeg natjecanja u kupu.

Utakmica je odigrana u četvrtak (28. travnja) u dvorani SC Gripe u Splitu.(j.e.)

(objavljeno  28. 04. 2016.)


***************alt

Prizor s utakmice Bol - Maslinica (foto: Jakša Sabbioncello)


PREDZADNJE KOLO: DESETA POBJEDA

BOL je u 25. kolu, odigranom 25. travnja, pobijedio MASLINICU 5:2. Boljanima je to deseta pobjeda, nova tri boda za jedno mjesto više na tablici. Sada su sedmi sa 36 boda.

Golove za pobjednika postigli su B. Botica (3), T. Mikulić i J. Eterović.

U zadnjem kolu igraju Bol - Zlatarija Dvornik. (j.e.)***************MALI NOGOMET: JOŠ DVA KOLA

Bol će se sasvim sigurno i iduće sezone natjecati u I. ligi malog nogometa. Trenutno su na 8. mjestu sa 33 boda. U ponedjeljak (25. travnja), u predzadnjem kolu, igraju protiv Maslinice, koja ima četiri boda više. Utakmica je zadnja na rasporedu 25. kola i to u 21.45 sati u Velikoj dvorani SC Gripe u Splitu.

Bol u u dvije sezone postigao odlične rezultate i osvajao prva mjesta u trećaj pa u drugoj ligi. Ovo im je prva sezona kao prvoligaši.

Ligu napušta Negro Spinut, koji je s Boljanima ušao u prvu ligu. Drugi povratnik u drugoligaško društvo je najvjerojatnije Zlatarija Dvornik. (j.e.)

(objavljeno  23. 04. 16.)


**************
MALONOGOMETNI KUP: BOL IDE DALJE

MNK Bol je u osmini finala malonogometnog kupa pobijedio i eliminirao drugoligaša ekipu Ribar rezultatom 7:1. Strijelci su za Boljane bili: T. Mikulić (2), J. Eterović (2), P. Rendić (2) i N. Bodlović. Utakmica je odigrana u srijedu 20. travnja u Splitu.
U četvrtfinalu igrat će protiv prvoligaša L.C.M. Python. (j.e.)

(objavljeno  20. 04. 16.) 

***************


alt

Bol - Artem 4:4, minuta odmora i dogovor s trenerom Malvasijom (foto: j. sabbioncello)


JEDAN BOD ZA MNK BOL

Nakon dva poraza, MNK Bol je u 24. Kolu protiv Artema osvojio jedan bod. Rezultar je bio 4:4. Iako su Boljani ovaj put igrali mnogo bolje nego na ranijim utakmica, ipak su morali „loviti“ povoljan rezultat. Poveo je Artem 0:1, Tomo Mikulić je izjednačio na 1:1, ali Artem vodi 1:3. Ponovo je strijelac T. Mikulić (2:3), a M. Roić je izjednačio na 3:3. Slijedi 3:4 i gol Boška Botice za 4:4. (j.e.)

(objavljeno  18. 04. 16.)


***************alt


MOŽE LI BOL DO TRI BODA?    

Još će se igrati tri kola do kraja natjecanja u Prvoj ligi malog nogometa. U 24. kolu, u ponedjeljak 18. travnja s početkom u 20.45 sati, igraju osmi na tablici BOL (32 boda) i dvanaesti ARTEM (24 boda). Na toj utakmici, zbog žutih kartona, nema pravo nastupa Matej Bodlović.
Realno je očekivati pobjedu Boljana iako je u prvom dijelu Artem pobijedio 3:2. U slučaju pobjede moguće je da Bol bude i četvrti, ali to umnogome ovisi i o rezultatima ekipa koje su trenutno bolje plasirane.
Utakmica se, kao i uvijek , igra u Velikoj dvorani SC Gripe u Splitu. (j.e.)

(objavljeno  16. 04. 2016.) 


***************alt

S utakmice Beach bar Cool - Bol 3:2 (foto: J. Sabbioncello)


DEVETI PORAZ

Očekivali smo pobjedu, a MNK Bol je u 23. kolu (igralo se u ponedjeljak, 11. travnja) doživio deveti poraz: Beach bar Cool – Bol 3:2. Domaćini u ovom susretu poveli su sa 2:0, pa je na 2:1 smanjio Ivo Prugo, ali je uskoro na semaforu bilo 3:1. Za konačnih 3:2 zaslužan je Boško Botica.
Podatak da golman pobjedničke momčadi bio najbolji na terenu, dovoljno govori o inicijativi Boljana.
MNK Bol ostao je na 32 boda uz jednak broj (9) pobjeda i poraza. (j.e.)

(objavljeno  11. 04. 2016.)


***************alt


NOVI BODOVI ZA MNK BOL?

Prvu utakmicu 23. kola Prve malonogometne lige u ponedjeljak 11. travnja igraju BEACH BAR COOL – BOL. Početak je u 16 sati, a igra se, kao i uvijek, u Velikoj dvorani SC Gripe u Splitu.
U prvom dijelu prvenstva Bol je pobijedio 4:2, a igralo se 30. studenoga prošle godine.
Trenutno je Bol na osmom mjestu sa 32 boda, a Beach bar Cool je deseti sa 26 bodova.
Kapetan momčadi Boško Botica je ujedno i najbolji strijelac za MNK Bol. Postigao je 16 golova. Ostali strijelci: Petar Rendić 13, Mate Roić 11, Matej Bodlović 9, Ivo Prugo 9, Tomislav Mikulić 5, Jurica Eterović 4, Jure Klarić 2 te po jedan Nikola Bodlović i Stanko Mikulić. (j.e.)

(objavljeno  10. 04. 2016.) 


***************alt

Utakmica 22. kola: BOL - HERCEGOVAC 2:3 (foto: J. Sabbioncello)


DVA GOLA B. BOTICE – PREMALO

Sve je bilo moguće, što se rezultata tiče, na utakmici BOL – HERCEGOVAC. Boljani su poraženi od vodeće momčadi na tablici rezultatom 2:3. Pogotkom Boška Botice poveo je BOL 1:0, a onda su primili tri gola. Konačni rezultat donio je ponovno Boško Botica i ublažio poraz na 2:3.
Pobjeda Hercegovca je zaslužena, ali bi bilo realno i da je susret završen bez pobjednika. (j.e.)

(0bjavljeno  04. 04. 2016.)


***************alt


TEŽAK ISPIT ZA MNK BOL

Utakmice 22. kola Prve malonogometne lige na rasporedu su u ponedjeljak (4. travnja), a težak ispit očekuje MNK Bol. U 18.50 sati igraju BOL – HERCEGOVAC. Bol je trenutno osmi sa 32 boda, a protivnik je vodeća ekipa na tablici koja ima 49 bodova. Ekipa Hercegovac izgubila je samo dvije utakmice. Bol ih je prvi pobijedio u 9. kolu rezultatom 6:4, a drugu su utakmicu izgubili u prošlom kolu kada je L.C.M. Python bio bolji (4:1).
Teško je očekivati novo iznenađenje, a i u slučaju poraza Bol ostaje na osmom mjestu.
Susret se igra u Velikoj dvorani SC Gripe u Splitu. (j.e.)

(objavljeno  03. 04. 2016.)


***************alt


DVA PORAZA PA - POBJEDA

Nakon dva poraza došla je – pobjeda. U 21. kolu I. lige malog nogometa, odigranom u ponedjeljak u dvorani SC Gripe u Splitu: BOL – STROŽANAC 2:1 (1:1). Početak nije obećavao ništa dobro. Poveo je Strožanac 1:0, a onda je dvostruki strijelac za Boljane bio Petar Rendić.
U 21. kolu vodeći Hercegovac pretrpio je drugi poraz u prvenstvu. Prvi put ga je pobijedio BOL u 9. kolu (16. Studenoga) rezultatom 6:4, a sada drugoplasirani LCM Python sa 4:1. Prvenstvo je postalo, pet kola prije kraja, mnogo neizvjesnije što se tiče prvaka. Prošlogodišnji pobjednici i dalje su u vodstvu sa 49, a LCM Python zaostaje četiri boda. U idućem kolu (4. travnja)  igraju  Hercegovac – Bol. (j.e.)

(objavljeno  21. 03. 2016.)


***************NASTAVLJA SE MALI NOGOMET

Nakon tri tjedna pauze, u ponedjeljak (21. ožujka) MNK Bol ponovno će na parket dvorane SC Gripe u Splitu. Kao osmi na tablici, BOL (29 bodova) igra protiv 11-og  ekipe STROŽANAC (21 bod). Utakmica počinje u 20.45 sati.
U prvom dijelu prvenstva ova dva kluba igrala su 1:1.
Bol računa na pobjedu, jer su objektivno bolji, a pravu vrijednost pokazat će u ponedjeljak. (j.e.)

(objavljeno  19. 03. 2016.) 


***************


NISU IGRALI, A DOBILI

Može se i to dogoditi našoj malonogometnoj ekipi BOL: kad igraju izgube utakmicu, a  kad ne igraju – dobiju. Takove su naime propozicije. U 3. krugu Zimskog kupa u ponedjeljak, 7. ožujka, u dvorani SC Gripe u Splitu, Bol je čekao ekipu S.B. Shpitza iz Solina koji nisu došli u zakazano vrijeme. Susret je registriran 3:0 b.b.
Bol se plasirao među 16 klubova. Natjecanje u Zimskom kupu počele su 62 ekipe. U 2. krugu igrali su 11. studenoga Bol – F.K. Redi Kul 6:2, a strijelci su bili Jure Klarić (3), Boško Botica (2) i Ivo Prugo. (j.e.)

(objavljeno  07. 03. 2016.) 


***************alt


TRI TJEDNA PAUZE

Natjecanje u I. ligi malog nogometa nastavlja se 21. kolom tek 21. ožujka. To znači tri tjedna pauze koje ekipa BOL mora iskoristiti da im svi igrači budu sposobni i spremni sa susret protiv STROŽANCA. U prvom dijelu prvenstva (9. studenog) njihov je međusobni susret završio bez pobjednika – 1:1.
Šest kola prije kraja natjecanja Hercegovac ima značajnu prednost od 7 bodova i izgledno je da i ove godine osvoje prvo mjesto. Bol bi trebao biti zadovoljan sredinom tablice jer ipak im je ovo prva sezona u elitnom natjecanju. Istina, uz malo sreće, mogli su imati i neki bod više. (j.e.)

(objavljeno  05. 03. 2016.)


***************alt

Boljani su se nadali boljem rezultatu (foto: Jakša Sabbioncello)


NOVI PORAZ: BOL – VISUAL SPORT 2:3

Drugo kolo za redom MNK Bol ne uspijeva pobijediti. U 20. kolu, odigranom u ponedjeljak 29. veljače u Splitu, Visual sport – Bol 3:2. Boljani su gubilo 0:3, ali su nadu u bolji rezultat vratili svojim pogodcima Jurica Eterović i Tomislav Mikulić. Do kraja utakmice preostale su tri minute, ali je rezultat ostao 3:2. (j.e.)

(objavljeno  29. 02. 2016.)


***************TEŽAK POSAO ZA MNK BOL

Malonogometni klub BOL u 20. kolu I. lige malog nogometa očekuje težak posao. Protivnik im je 4. na tablici VISUAL SPORT koji ima dva boda više od Boljana. Njihov međusobni susret u 7. kolu (2. studenoga 2015.) završio je bez pobjednika 5:5.
Utakmica Visual sport – Bol igra se u ponedjeljak, 29. veljače u 16.55 u Velikoj dvorani SC Gripe u Splitu.
Strijelci u dosadašnjih 19 kola za Bol su bili: Boško Botica (14), Petar Rendić (11), Mate Roić (11), Matej Bodlović (9), Ivo Prugo (9), Tomislav Mikulić (4), Jurica Eterović (3), Jure Klarić (2), Nikola Bodlović (1) i Stanko Mikulić (1).

(0bjavljeno  27. 02. 2016.) 


***************alt

Dobro je počelo: rukovanje pa 2:0 ...


alt

P. Rendić je smanjio na 3:4 (foto: Jakša Sabbiancello)


NOVI PORAZ: BOL - KIDAN ŽILE 3:5

Bol je izgubio protiv ekipe Kidan žile rezultatom 3:5. Susret je odigran u ponedjeljak 22. veljače u Velikoj dvorani SC Gripe u Splitu.
Počelo je vrlo dobro. Bol je vidio 2:0 golovima M. Roića. Potom je uslijedila serija ekipe Kidan žile i kod rezultata 2:4 smanjio je P. Rendić na 3:4, ali su Boljani na kraju primili još jedan gol za konačnih 3:5.

(objavljeno  22. 02. 16.)***************BOL MOŽDA I ČETVRTI?

Petoplasirani BOL sa 29 osvojenih bodova u ponedjeljak 22. veljače igra protiv osmoplasirane ekipe KIDAN ŽILE koja ima 27 bodova.
U slučaju pobjede Bol bi nakon 19. kola mogao biti četvrti na tablici. U prvom dijelu prvenstva njihov međusobni susret završio je 4:4.
Susret se igra u Velikoj dvorani SC Gripe u Splitu s početkom u 19.50 sati.

(objavljeno  20. 02. 2016) 


***************alt

M. Bodlović bio je strijelac za 3:1 (foto: Jakša Sabbioncello)


NOVA POBJEDA I TRI BODA

U 18. kolu Prve malonogometne lige, odigranom 15. veljače, BOL je pobijedio CROATIA KMAN 83 rezultatom 4:2. Bila je to druga pobjeda u pet odigranih utakmica u II. dijelu prvenstva.
Bol nije baš lako došao do pobjede. Nedostajala su mu dva kažnjena igrača, dvojica su ozlijeđena, a jedan je bio bolestan. Bez petorice standardnih, a odsutan je bio i trener, Bol mora biti zadovoljan rezultatom.
Strijelci: 0:1, 1:1 I. Prugo, 2:1 M. Bodlović, 3:1 M. Bodlović, 3:2, 4:2 I. Prugo.
S ovom pobjedom Bol ima ukupno 29 bodova i sa 7. popeo se na 5. mjesto na tablici. (j.e.)

(objavljeno  15. 02. 16.)


********************alt


BOLU TREBA POBJEDA

Bol je malo iznad sredine tablice, na 7. je poziciji sa 26 bodova. Oni ispred nisu daleko odmakli. Četvrti, na primjer, ima dva boda više. Svoju poziciju Boljani mogu popraviti u ponedjeljak (15. veljače) kada za protivnika imaju Croatia Kman 83, ekipu koja je na 11 mjestu sa 18 bodova. U prvom dijelu prvenstva (19. listopada) rezultat je bio 6:6.
Za Bol u 18. kolu neće igrati, zbog kartona, Jure Klarić i Petar Baković.
Susret Bol – Croatia Kman 83 igra se u 16.55 sati u Velikoj dvorani SC Gripe u Splitu. (j.e.)

(objavljeno  13. 02. 2014.)  


***************


alt

MNK BOL je nastupio u novim, žutim dresovima (foto: Jakša Sabbioncello)


BOL BEZ BODOVA

U 17. kolu I. malonogometne lige „Zlatko Celent“ se istim rezultatom revanširao ekipi „Bol“ za poraz u IV. kolu. Ovaj put, u ponedjeljak 8. veljače,  je pobijedio „Zlatko Celent“ rezultatom 5:3. Bilo je 2:0, pa su Boljani izjednačili na 2:2 (Klarić i Roić), pa je ponovno povela ekipa „Zlatko Celent“ sa 3:2, ali je rezultat ponovno izjednačen na 3:3 (Botica). Još su dva gola primili „žuti“ i moglo bi se reći uvjerljivo izgubili. (j.e.)

(objavljeno  08. 02. 2016.) 


***************


alt

Stanko Mikulić je bio strijelac prošlog ponedjeljka. Hoće li to ponoviti?


BOL SE  NADA POBJEDI

MNK "Bol" neće u 17. kolu imati baš lagan zadatak. Protivnik im je ekipa „Zlatko Celent“ koja je na 6. mjestu sa 25 bodova, bodom manje nego su osvojili Boljani.
Susret se igra u Velikoj dvorani Sportskog centra Gripe u Splitu, u ponedjeljak 8. veljače s početkom u 17.55 sati. (j.e.)

(objavljeno  07. 02. 2016.) 


***************


alt

Bol - Negro Spinut 2:1 (foto: jakša sabbioncello)


NOVI DRESOVI – NOVA POBJEDA

Nakon dva poraza, MNK Bol je u XVI. kolu zabilježio - pobjedu. Boljani su nastupili bez petorice standardnih igrača (kazne i ozlijede), ali su u novim dresovima (do sada su igrali u zelenim, a od ovoga kola u žutim majicama) pobijedili posljednju momčad na tablici rezultatom 2:1.

Najprije je poveo Negro Spinut (0:1), ali je uz mnogo napora, reklo bi se teškom mukom, izjednačio Stanko Mikulić, a za konačnih 2:1 strijelac je bio Mate Roić.

S nova tri boda Bol se vratio na četvrto mjesto na tablici sa 26 bodova. (j.e.)

(objavljeno 01. 02. 16.)  


***************
alt


BOL BEZ PETORICE

Sljedeću utakmicu Bol u ponedjeljak igra protiv posljednje momčadi na tablici Negro Spinut. Prošle su sezone u II. ligi izborili pravo nastupa u prvoligaškom društvu gdje je Bol u dosadašnjih 15 kola bio uspješniji i osvojio 23 boda. Negro Spinut ima jednu pobjedu i samo 5 bodova.
Međutim, Bol nije bez problema pred ovaj susret. Trener Pjer Malvasija ne može računati na pet standardnih igrača. Nikola Marinelić mora pauzirati zbog crvenog, a Nikola Bodlović i Ivo Prugo zbog žutih kartona. Još uvijek su ozlijeđeni Tomislav Mikulić i Boško Botica. U jesenskom dijelu prvenstva, u III. kolu 5. listopada, Bol je pobijedio Negro Spinut rezultatom 3:2.
Utakmica Negro Spinut – Bol igra se u Velikoj dvorani SC Gripe u ponedjeljak 1. veljače u 19.50 sati. (j.e.)

(objavljeno  30. 01. 2016.)


**************alt

Bilo je dobro do prvog primljenog gola ... (foto: Jakša Sabbioncello)


ČETVRTI PORAZ

Novi poraz ekipe BOL, ukupno četvrti u 15 do sada odigranih utakmica. U ponedjeljak (25. siječnja) u Velikoj dvorani SC Gripe u Splitu: L.C.M. PYTHON – BOL 3:0.
Veći dio prvog poluvremena bila je ravnopravna utakmica, ali nakon primljenog gola kola su krenula nizbrdo. Istina, Boljani su nastupili oslabljeni a na ovoj utakmici „zaradili“ su prvi crveni i pet žutih kartona. U II. poluvremenu Bol je igrao s igračem manje. (j.e.)

(objavljeno  25. 01. 2016.) 


***************


alt


BOL TRAŽI NOVE BODOVE

U prošlom kolu MNK Bol doživio je treći i najveći poraz - 1:6 protiv drugoplasirane momčadi PB Split. U 15. kolu, koje se igra u ponedjeljak 25. siječnja, ponovno za protivnika imaju dobru momčad P.C.M. Python koja je na trećem mjestu sa jednim bodom više.
Bol je u II. kolu (28. rujna) bio bolji i pobijedio 3:1. Žele li ostati pri vrhu tablice morat će Boljani u ovom susretu tražiti pobjedu i sva tri boda.
Susret se igra u Velikoj dvorani SC Gripe s početkom u 21.45 sati. (j.e.)

(objavljeno  23. 01. 2016.)  


********************alt


TREĆI PORAZ

Malonogometni klub BOL u 14. kolu I. lige u ponedjeljak je pretrpio treći poraz. Uvjerljivo ih je pobijedio PB SPLIT rezultatom 6:1. Jedini pogodak za Bol postigao je Nikola Bodlović.
Isti protivnik pobijedio je i u prvom kolu (6:5), a u ovoj utakmici bio je uvjerljivo bolji. Uostalom i rezultat govori najviše.
Na utakmici je ozlijeđen Boško Botica koji je morao napustiti igru. (j.e.)

(objavljeno  18. 01. 2016.) 


***************alt


IGRAJU DRUGI I TREĆI

Prošlog ponedjeljka je završen prvi dio natjecanja i Bol, kao novi prvoligaš u I. malonogometnoj ligi, može biti zadovoljan sa trećim mjestom i osvojena 23 boda.
Drugi dio počinje u ponedjeljak 18. siječnja. Sastaju se drugoplasirani PB Split (27 bodova) i trećeplasirani Bol (23 boda).
Susret se igra u Velikoj dvorani SC Gripe u Splitu s početkom u 18.50 sati. U prvom kolu odigranom 21. rujna PB Split je pobijedio sa 6:5. (j.e.)

(objavljeno  16. 01. 2016.)


***************alt

Bol - Zlatarija Dvornik 2:2. Trener Boljana Pjer Malvasija zatražio je minutu odmora (foto: j.e.)


BOL JE BOLJI, ALI ...

Nakon pauze zbog Božićnih i Novogodišnjih praznika, u ponedjeljak (11. siječnja) nastavljeno je natjecanje u I. malonogometnoj ligi. Sa 13. kolom završen je prvi dio prvenstva. Bol je na trećem mjestu sa 23 boda i kao novi prvoligaš može biti zadovoljan ostvarenim rezultatom.

U 13. kolu Bol i Zlatarna Dvornik odigrali su 2:2. Boljanima je to bio peti, a Zlatarija Dvornik prvi neriješeni rezultat.

Bol je u Split doputovao trajektom u 15.30, a već pola sata kasnije počela je utakmica u Velikoj dvorani SC Gripe. Bol je dva puta bio u vodstvu. Strijelac za 1:0 bio je Boško Botica, a za 2:1 Ivo Prugo. Mala je utjeha što su Boljani mnogo kvalitetnija momčad. (j.e.)

(objavljeno  11. 01. 2016.)  


***************MNK BOL IZGUBIO U TRILJU

MNK Bol eliminiran je u II. kolu turnira koji se igra u Trilju. U srijedu je pobijedila momčad Beach Bar Cool nakon boljeg izvođenja penala (5:4). U regularnom dijelu susreta bilo je 2:2. Na turniru u Trilju prijavljeno je 40 ekipa. (B.B.)

(objavljeno  06. 01. 16.) 


***************alt


NASTAVLJA SE U PONEDJELJAK

Natjecanje u Prvoj ligi malog nogometa nastavlja se u ponedjeljak (11. siječnja) kada su na rasporedu utakmice 13. kola. Svi se susreti igraju u Velikoj dvorani SC Gripe u Splitu, a već u 16 sati sastaju se treće plasirani Bol  i sedma na tablici Zlatarija Dvornik.

Bol istovremeno igra na nekoliko turnira, a prošlog ponedjeljka pobijedio je u Trilju drugoligaša Garaže Pujanke (2:1), ali je ostao bez Tomislava Mikulića koji je ozlijedio prepone i neće igrati protiv Zlatarije Dvornik, a ni u drugom kolu turnira u Trilju, u srijedu 6. siječnja u 19 sati kada se sastaju Bol - Beach Bar Cool. (j.e.)

(objavljeno 05. 01. 16.)


***************TURNIR U TRILJU

MNK Bol prijavio se na malonogometnom turniru koje se igra u Trilju. U ponedjeljak su prošli I. kolo pobijedivši Garaže Pujanke 2:1. (b.b.)

(objavljeno  04. 01. 2016.)***************
alt

Mali nogomet: Veterani Bola (prvi) i Pražnica (drugi)


alt

Mali nogomet: Bolke su pobjednice u ženskoj konkurenciji, a "Zvijezde" (Bol) kod seniora


alt

U stolnom tenisu je Marjan Marjanović prvi (lijevo), a Nikica Marinković (desno) drugi


alt

U briškuli i trešeti su najbolje Ivona Plančić i Katarina Marčić. Uvjerljivo su pobjedili sve muške konkurente, a u finalu Francija Marinkovića i Dinka Karninčića


alt

U basketu pobjednici su Supetrani koji su u finalu bili bolji od Boljana


„SPORTSKO ZABAVNI BOŽIĆ“

Na preuređenim terenima na Poljani održano je drugo izdanje natjecanja „Sportsko zabavni Božić“. Osim Boljana sudjelovale su i ekipe iz Supetra, Nerežišća, Povlja, Pražnica, Sumartina i Selaca.

Najuspješniji su bili Boljani koji su pobijedili u malom nogometu (veterani, seniori, žene), stolnom tenisu te briškuli i trešeti. U basketu (igra na jedan koš) najbolja je bila ekipa iz Supetra.

Natjecanje je organiziralo Sportsko društvo Bol od 22. prosinca do 1. siječnja. (j.e.)

(objavljeno  03. 01. 2016.)


***************

   


NASTAVAK 11. SIJEČNJA

Utakmice u I. ligi malog nogometa, gdje nastupa i MNK Bol, neće se igrati slijedeća tri ponedjeljka. Razlog su Božićni i Novogodišnji praznici, a utakmice 13. kola na programu su 11. siječnja.
MNK Bol nakon 12 odigranih kola je na 3. mjestu sa 22 boda. Prvi je Hercegovac koji ima 29, a drugi PB Split sa 24 boda.
U 13. kolu (11. siječnja) u Velikoj dvorani SC Gripe u Splitu s početkom u 16 sati igraju Zlatarija Dvornik i Bol. (J.E.)

(objavljeno  15. 12. 2015.)


***************


alt

S utakmice Bol - Maslinica, odigrane 14. prosinca u Splitu (foto: Jakša Sabbioncello)


I. MNL: BOL - MASLINICA 7:3

U XII. kolu Prve lige malog nogometa Bol je zabilježio šestu pobjedu: Bol - Maslinica 7:3. Golove za Bol postigli su Prugo (3), Rendić (2), Eterović (1) i M. Bodlović (1).

Ovaj put "zeleni" su bez većih problema došli do nova tri boda. (J.E.)

(objavljeno  14. 12. 2015.)


***************


alt

Press konferencija u Zagrebu (foto: Pero Nevistić)


NOVINARIMA PREDSTAVLJEN WTA TURNIR

WTA turnir se vraća u Bol nakon 13 godina u boljem terminu nego što je bio prije, a takve je kategorije da je idealan za naše tenisačice, naglasio je direktor novog bolskog turnira tenisačica iz serije 125k Feliks Lukas na konferenciji za medije održanoj u ponedjeljak u Zagrebu u hotelu „Esplanade“. Pred novinarima su osim direktora turnira Feliksa Lukasa, bili i direktor TZ naše županije Joško Stela, načelnik općine Bol Tihomir Marinković, tenisačice Ana Konjuh i Ana Vrljić te predsjednik HTS Franjo Luković.

Bolu je organizacija turnira ukupnog nagradnog fonda od 115.000 dolara dodijeljena u listopadu ove godine na sastanku WTA odbora, a igrat će se u terminu od 28. svibnja do 5. lipnja, paralelno s drugim tjednom natjecanja na Grand Slam turniru u Roland Garrosu.

"Za nas je to situacija u kojoj ne možemo izgubiti, jer će naše djevojke igrati ili u drugom tjednu Roland Garrosa, ili u Bolu. Možete očekivati spektakularan događaj", najavio je ambiciozni direktor turnira Feliks Lukas koji je posljednje dvije godine stajao na čelu projekta organizacije deset ITF Futuresa, u konkurenciji tenisačica i tenisača, a plan mu je uz povratak WTA turnira zadržati i te turnire.

S obzirom na to da se igra u drugom tjednu Roland Garrosa, mogućnost prijavljivanja za nastup u Bolu imaju samo igračice izvan kruga 50 najboljih na pojedinačnoj WTA ljestvici. No, zato su organizatoru na raspolaganju četiri pozivnice za igračice iz Top 50 koje rano završe nastup u Parizu, a odluče zaigrati u Bolu. U tom bi se krugu mogla naći velika nada hrvatskog i svjetskog tenisa, 17-godišnja Ana Konjuh.

(objavljeno  14. 12. 15.)


***************alt


DANAS: BOL - MASLINICA

U 12. kolu I. malonogometne lige u ponedjeljak se sastaju Bol – Maslinica. Utakmica se igra u Velikoj dvorani SC Gripe u Splitu s početkom u 21.45 sati.
Bol je četvrti sa 9 bodova, a Maslinica je šesta sa tri boda manje. Vodeći na tablici je Hercegovac sa 26 bodova.
Najbolji strijelac kod Boljana je Boško Botica (12 postignutih golova), zatim slijede Petar Rendić (8), Matej Bodlović (6), Mate Roić (6) …

(objavljeno  13. 12. 15.) 


***************alt


BOLJANI GOSTOVALI U SUPETRU

U sklopu nogometne škole NK Jadran na završetak ove polusezone u Supetaru su odigrane tri utakmice između polaznika škole Bola i Supetra.

Dvije su bili sretniji i spretniji bolski nogometaši, dok su jednu dobili Supetrani.

Za vrijeme „Sportsko-zabavnog Božića“ u Bolu se očekuju uzvratni susreti na sportskom centru Poljana. (B.B.)

(objavljeno  12. 12. 15.) 


***************
alt


DRUGI PORAZ

Malonogometni klub BOL u XI. kolu drugi put je, 7. prosinca, poražen: ARTEM – BOL 3:2. Fortuna je ovaj put okrenula leđa Boljanima. Kod rezultata 2:2 Bol je bio u napadu, ali je stativa spriječila pogodak. U protunapadu, nekoliko sekundi prije kraja, gol i konačnih 3:2.
Golove za Bol postigli su M. Bodlović i P. Rendić. (J.E.)

(objavljeno  07. 12. 15.) 


***************alt


BOL JE DRUGI!

Nakon 10. kola I. lige malog nogometa BOL je sa osvojenih 19 bodova drugi na tablici, četiri manje od vodećeg Hercegovca. Boljani su i druga momčad po efikasnosti, a postižu 4,1 gol po utakmici. Igraju disciplinirano i nitko nije dobio crveni, a žutih je bilo 9. Ukupno ih je u 10 kola podijeljeno 145 žutih kartona.

U 11. kolu u ponedjeljak 7. prosinca u 20.45 sati igraju ARTEM – BOL u Velikoj dvorani SC Gripe u Splitu. (J.E.)

(0bjavljeno  03. 12. 15.)


***************


alt


PETA POBJEDA MNK BOL

U X. kolu, I. lige malog nogometa, MNK Bol zabilježio je petu pobjedu i sada ima 19 bodova i gol razliku 42:34. U ponedjeljak su igrali Bol – Beach bar Cool 4:2.
Boljani su poveli 1:0 golom Botice, pa je bilo 1:1. Botica je bio strijelac za 2:1, ali je Beach bar Cool ponovno izjednačio na 2:2. Po treći put je Botica bio strijelac za 3:2, a Prugo je postigao pogodak za konačnih 4:2.
Bila je tvrda utakmica, ali je MNK Bol zaslužno osvojio nova tri boda. (J.E.)

(objavljeno  30. 11. 2015.)


***************alt

Dvorana Sportskog centra na Gripama u Splitu


NOVA POBJEDA ILI …

U ponedjeljak se nakon dvotjedne pauze nastavlja natjecanje u I. ligi malog nogometa. Prvu utakmicu X. kola, već u 16 sati, igraju BOL i BEACH BAR COOL. Utakmice su kao i obično u velikoj dvorani SC Gripe.
Bol je na tablici treći sa 16, a Beach bar Cool je deveti sa 12 bodova.
Boljani su u dosadašnjem tijeku natjecanja izgubili samo jednu, a Beach bar Cool čak pet utakmica. (J.E.)

(objavljeno  28. 11. 15.) 


***************alt


HERCEGOVAC - BOL

Sa portala Udruga za mali nogomet preuzeli smo snimku (sažetak) s utakmice Hercegovac . Bol odigrane 16. studenoga 2015. u Splitu, Velika dvorana SC Gripe - 9. kolo.

Trajanje: 7'25''

(objavljeno  20. 11. 2015.)


********************alt


alt


NEOČEKIVANA, ALI ZASLUŽENA POBJEDA

Malo je njih vjerovalo da bi Bol mogao pobijediti vodeću i do tada neporaženu momčad Hercegovac. U nogometu je sve moguće, a Bol je slavio rezultatom 6:4 jer se više zalagao i odigrao vrlo disciplinirano. Ovom pobjedom i prvenstvo u I. ligi je postalo interesantnije, a Bol je nakon 9 kola treći na tablici sa 16 osvojenih bodova.
Boljani dva tjedna mogu uživati u pobjedi jer se 10. kolo igra tek 30. studenoga, također u Velikoj dvorani SC Gripe u Splitu, a početak je u 16 sati.
Na posljednjoj utakmice za Bol su bili prijavljeni: Tomislav Mikulić, Matej Bodlović, Boško Botica, Jurica Eterović, Jure Klarić, Luka Bakija, Petar Rendić, Mate Roić i Ivo Prugo. Trener je bio Pjer Malvasija. Inače za ovo natjecanje Bol ima 12 prijavljenih igrača. Mi u svojim izvještajima često koristimo „Boljani“, ali istine radi treba napisati da u ekipi Bola igraju i Supetrani: Luka Bakija, Petar Rendić, Mate Roić, Ivo Prugo i rezervni golman Nikola Martinić, ali i Nikola Marinelić iz Gornjeg Humca.
Golove za Bol postigli su: B. Botica (9), P. Rendić (7), M. Roić (6), M. Bodlović (5), T. Mikulić (4), I. Prugo (3), J. Eterović (2) i J. Klarić (1).
Ukupno su suci u 9 kola pokazali 122 žuta kartona, a ekipi Bola 8. Dobili su ih T. Mikulić (4), B. Botica, J. Eterović, I. Prugo i M. Roić. (J.E.)

(objavljeno 18. studenoga 15.) 


***************alt

Boljani na početku susreta. Trener je na štakama


alt

Minuta šutnje za žrtve terorističkog zločina u Parizu


alt

Klupa "zelenih" na poluvremenu


BOL ZAUSTAVIO VODEĆEG

Bol je uspio u 9 kolu pobijediti vodeću i do tada neporaženu momčad Hercegovac rezultatom 6:4 (2:1). Utakmica je odigrana u ponedjeljak navečer u Velikoj dvorani SC Gripe u Splitu.
- Do pobjede smo došli zahvaljujući discipliniranoj igri i velikim zalaganjem cijele ekipe – rekao nam je po završetku susreta trener Boljana Pjer Malvasija koji je momčad vodio na štakama.
Bol je počeo oprezno jer je bio svjestan da igra protiv ponajbolje momčadi, prošlosezonskog prvaka koji do sada nije izgubio ni jedan susret. U 7. minuti je 1:0, a strijelac je Petar Rendić. Hercegovac je izjednačio na 1:1. Ponovo su „zeleni“ poveli (2:1) a strijelac je Tomislav Mikulić. S tim rezultatom se otišlo na odmor.
U drugom poluvremenu nakon 23 sekunde Hercegovac je poravna u 2:2, a malo zatim je bilo 2:3. Nama u gledalištu činilo se da su Boljanima kola krenula nizbrdo. Nisu tako mislili i igrači. Autogolom Musinova bilo je 3:3, a onda je Petar Rendić zabio za 4:3. Minutu kasnije ponovno je rezultat poravnat na 4:4. Međutim, sve su riješili Boško Botica i Ivo Prugo za konačnih 6:4.
Nije bilo vremena ni za tuširanje ni za slavlje. Susret je završen u 20.05, a morali su žuriti na trajekt koji je u 20.30 sati krenuo za Supetar. (J.E.)

(objavljeno  16. 11. 2015.)  


***************


alt


BOL IGRA S VODEĆIM

HERCEGOVAC, prvak prošle sezone i trenutno vodeći u Prvoj ligi malog nogometa, u ponedjeljak (16. studenoga) dočekuje BOL, petoplasiranog na tablici. Hercegovac je bez poraza u dosadašnjih osam kola i osvojio je 20 bodova. Bol je peti s 13 bodova. Jednako su efikasni, postigli su po 32 gola, ali je Hercegovac primio 12, a Bol 28 golova.

Nakon utakmice, koja se igra u Velikoj dvorani SC Gripe u Splitu u 18.50 sati, saznat ćemo pravu vrijednost ekipe iz Bola. (J.E.)

(objavljeno  14. 11. 15.) 


***************BOL IDE DALJE

MNK Bol sudjeluje i u natjecanju Liga kupa. U srijedu je Bol pobijedio člana 5. lige FK Redi Kul rezultatom 6:2. Strijelci za Bol bili su Klarić (3), Botica (2) i Prugo.

(objavljeno  11. 11. 15.) 


***************alt


ČETVRTI PUT NEODLUČENO!

Četvrtu utakmicu za redom BOL osvaja samo jedan bod. U VIII. kolu Prve  lige malog nogometa Bol i Strožanac odigrali su 1:1. Poveo je Strožanac, a izjednačio je Bol pogotkom Petra Rendića.

Utakmica je odigrana 9. studenoga u Velikoj dvorani SC Gripe u Splitu. Bila je to tvrda utakmica u kojoj je Bol ipak imao više prilika. Boljanima nije pomogao ni trener Pjer Malvasija koji je nakon operacije, na štakama došao u dvoranu. (J.E.)

(objavljeno  09. 11. 15.)  ***************


alt


DOBRO JE, A MOGLO JE I BOLJE

Malonogometna momčad BOL, koja prvu godinu igra u I. ligi, nakon sedam kola nalazi se na 5. mjestu na tablici sa 12 osvojenih bodova. Uz malo sreće mogli su osvojiti i više bodova. S njima se u I. ligu plasirala i momčad Negro Spinut koja je sa 4 boda – posljednja.
Golove za Bol postigli su: Boško Botica (8), Mate Roić (6), Matej Bodlović (5), Petar Rendić (4), Tomislav Mikulić (3), Jurica Eterović (2), Ivo Prugo (2) i Jure Klarić (1).
Na 49 odigranih utakmica suci su podijelili 92 žuta kartona. Bol ih je „zaradio“ samo pet, a požutili su T. Mikulić (3 puta), B. Botica i J. Eterović.
U ponedjeljak 9. studenoga igra se 8. kolo u Velikoj dvorani SC Gripe u Splitu. U 20.45 sati sastaju se Bol i Strožanac. (J.E.)

(objavljeno 08. 11. 15.) 


***************alt

Ekipe Madunić bus (crni dresovi) i Bol (zeleni dresovi)


TREĆA BEZ POBJEDNIKA

Boljani su i treću utakmicu za redom odigrali bez pobjednika: BOL – MADUNIĆ BUS 5:5. Bio je to susret VII. kola I. lige malog nogometa. Igralo se u ponedjeljak u Velikoj dvorani SC Gripe u Splitu.
Strijelci: 0:1, 1:1 B. Botica, 2:1 I. Prugo, 3:1 B. Botica, 3:2, 3:3, 4:3 B. Botica, 5:3 M. Bodlović, 5:4, 5:5.
Dva su puta imali dva gola prednosti (3:1, 5:3), bili su bolji, a na kraju su se Boljani morali zadovoljiti jednim bodom. Zbog radnih obveza i tri žuta kartona Bol je imao samo 7 igrača. (foto: J. Sabbioncello)


(objavljeno  02. studenoga 2015.)  

***************  IGRA SE VII. KOLO

U ponedjeljak, 2. studenoga, u Splitu se igraju utakmice VII. kola I. lige malog nogometa. U 16.55 sati u Velikoj dvorani SC Gripe sastaju se BOL – MADUNIĆ BUS. Obije momčadi imaju po 11 bodova, ali Madunić bus zbog bolje gol razlike (21:9) je četvrti, a Bol (26:22) šesti.
U prvih šest kola igrači su dobili ukupno 6 crvenih i 76 žutih kartona. Bol je disciplinirana momčad i ima samo tri žuta kartona i njih je dobio jedan igrač (Tomislav Mikulić) koji zbog toga ne može igrati u ponedjeljak. (J.E.)

(objavljeno  31. 10. 2015.)  


alt


NAKON ŠESTOG KOLA, BOL JE - ŠESTI

Od četvrtog do šestog mjesta tri su ekipe sa 11 osvojenih bodova. Bol je u toj grupi treći, odnosno šesti na tablici, zbog slabije gol razlike.

Rezultati: I. kolo BOL - PB SPLIT 5:6, II. kolo    - L.C.M. PYTHON 3:1, III. kolo    - NEGRO SPINUT 3:2, IV. kolo    - ZLATKO CELENT 5:3, V. kolo    - CROATIA KMAN 83  6:6, VI. kolo  

- KIDAN ŽILE 4:4

Strijelci za Bol: Mate Roić (6), Boško Botica (5), Petar Rendić (4), Matej Bodlović (4), Tomislav Mikulić (3), Jurica Eterović (2), Jure Klarić (1) i Ivo Prugo (1).

U sedmom kolu igraju BOL - MADUNIĆ , a susret je na rasporedu u ponedjeljak 2. studenog u 16.55 sati. (J.E.)

(objavljeno  29. 10. 2015.) 


***************alt

Mali odmor prije utakmice: iz Bola su krenuli u 17 sati, utakmica je počela u 19.50, a trajekt je iz Splita za Supetar u ponoć. U Bol stižu oko 2 sata iza ponoći, u utorak ujutro


alt

S utakmice Bol - Kidan žile (foto: j.e.)


DRUGI PUT BEZ POBJEDNIKA

Prva liga malog nogometa, 6. kolo: BOL – KIDAN ŽILE 4:4 (2:2). Utakmica je odigrana 26. listopada u Velikoj dvorani SC Gripe u Splitu.
1:0 J. Klarić, 2:0 J. Eterović (iz penala), 2:1, 2:2, 3:2 M. Bodlović, 3:3, 4:3 P. Rendić, 4:4
U prošlom, ali i u ovom kolu Boljani su odigrali utakmicu bez pobjednika. Stari prvoligaš Kidan žile imao je izvjesnu terensku inicijativu, ali se novi prvoligaš Bol odlučio za obranu i brze kontre. Činjenica je da su Boljani uvijek bili u vodstvu, a protivnik je morao sustizati rezultat i 40 sekundi prije kraja je izjednačio na konačnih 4:4. (I.K.K.)

(objavljeno  26. 10. 2015.)


***************MALI NOGOMET: IGRA SE ŠESTO KOLO

U Velikoj dvorani SC Gripe u Splitu igra se u ponedjeljak (26. listopada) VI. kolo Prve lige malog nogometa. U 19.50 sati igraju BOL i KIDAN ŽILE.

Bol je na trećem mjestu sa 10 bodova, a Kidan žile su sedmi sa 7 bodova.

Po efikasnosti Bol je druga momčad sa postignuta 22 gola (4,4 po utakmici), a vodeća je Zlatarija Dvornik sa 24 gola.

Strijelci za Bol u prvih pet kola su: Mate Roić (6), Boško Botica (5), Petar Rendić (3), Tomislav Mikulić (3), Matej Bodlović (3), Ivo Prugo (1) i Jurica Eterović (1). j.e.

(objavljeno  24. 10. 2015.)


***************


alt


IZGUBILI DOBIVENO!

Sa zvukom sirene Bol je primio gol i konačni rezultat je 6:6 sa ekipom Croatia Kman 83. Umjesto tri moraju se zadovoljiti sa jednim bodom. Na poluvremenu Bol je bio u vodstvu od čak 5:1. Opravdanje je, možda, što su im nedostajala tri standardna igrača, Boško Botica (u Londonu), Jure Klarić i Stanko Mikulić.
Strijelci na utakmici V. kola I. lige malog nogometa, odigrane 19. listopada u Velikoj dvorani SC Gripe u Splitu, bili su Tomislav Mikulić (3), Mate Roić (2) i Petar Rendić (1).
Vodeći Hercegovac odigrao je s posljednjim na tablici Negro Spinut 2:2, pa da su slučajno Boljani pobijedili bili bi na tablici u vodstvu nakon pet kola. (J.E.)

(objavljeno  19. 10. 15.)  


***************alt

Velika dvorana SC Gripe u Splitu tijekom susreta Bol - Zlatko Celent


BOLJANI PRIŽELJKUJU POBJEDU

Drugoplasirani MNK Bol u V. kolu Prve lige malog nogometa igrat će protiv  Croatia Kman 83 koji je 9. na tablici sa 5 bodova. Boljani imaju 9 bodova.
Susret se igra danas (ponedjeljak, 19. listopada) u Velikoj dvorani Sportskog centra Gripe u Splitu. Početak je u 16.55 sati. (J.E.)

(objavljeno  18. 10. 2015.) 


***************alt


MNK BOL JE DRUGI

Nakon četiri kola MNK Bol je na drugom mjestu sa osvojenih 9 bodova, jedan manje od vodećeg Hercegovca. Boljani su postigli 16 golova. Najefikasniji je Boško Botica (7), zatim slijede Mate Roić (4), Matej Bodlović (3), Petar Rendić (2), Ivo Prugo (1) i Jurica Eterović (1).
U ponedjeljak 19. listopada u Velikoj dvorani SC Gripe u Splitu utakmicu V. kola igraju BOL – CROATIA KMAN 83. Početak susreta je u 16.55 sati. (J.E.)

(objavljeno  15. 10. 2015.) 


**********alt


alt


alt


alt


USPJEŠNA DJEČJA OLIMPIJADA

U Bolu je prošlog vikenda održana 2. Međunarodna dječja olimpijada, koja je okupila više od 150 sudionika iz Hrvatske i inozemstva. Uz domaćinstvo UniSport sportske škole višestranog razvoja i identifikacije talenata Bol, a u organizaciji Splitskog sveučilišnog sportskog saveza, odnosno UniSport ST-a, djeca od 5 do 12 godina starosti natjecala su se u skakanju u vrećama, sprintu na 60 metara, kao i savladavanju poligona prepreka. Dobre rezultate i zabavu svih okupljenih nije omelo ni oblačno i kišno vrijeme, a sve zajedno je funkcioniralo na visokoj razini zahvaljujući nesebičnom angažmanu 20 volontera - inače osnovnoškolaca i srednjoškolaca iz Bola. Organizacijsku okosnicu činilo je desetak pripadnika UniSport ST, od čega prevladavaju studenti Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Splitu, čime je zadovoljena i stručna razina cjelokupnog događaja.

Cilj Međunarodne dječje olimpijade, čije se prvo izdanje održalo lani, promocija je zdravoga života i sporta među mladima, a privilegiju za uživanjem u tome imali su kako domaći mališani, tako i gosti iz susjedne Bosne i Hercegovine te Crne Gore.

„U budućnosti ovaj događaj svakako planiramo i želimo dignuti na višu razinu, povećati broj sudionika, kao i raditi na njenom proširenju. Sa sportske razine – identifikacija talenata i usmjerenje u sportske klubove – predstavljaju temelj za razvitak cjelokupnoga sporta u Splitu.“ -  poručio je Toni Batinić, voditelj projekta.

Dodatnu promociju događaju dali su ambasadori, Josip Juranović – član prve momčadi Hajduka, kao i Hrki – maskota Europskih sveučilišnih igara Zagreb – Rijeka 2016. (T.B.)

(objavljeno  14. 10. 2015.)


***************
alt

MNK BOL: dogovor prije utakmice IV. kola


NOVA TRI BODA

Boljani su u IV. kolu Prve malonogometne lige zabilježili novu pobjedu i uknjižili još tri boda: MNK Bol - Zlatko Celent 5:3. Utakmica je odigrana 12. listopada u Velikoj dvorani SC Gripe u Splitu. Momčad je, u odsutnosti trenera Pjera Malvasije, vodio N. Marinelić.

1:0 Roić, 2:0 Rendić, 2:1, 2:2, 3:2 Eterović, 4:2 Botica, 4:3, 5:3 Bodlović.

MNK Bol ima sadfa ukupno 9 bodova, tri pobjede i jedan poraz. (J.E.)

(objavljeno 12. listopada 2015.)


***************BOL IDE PO TREĆU POBJEDU?

MNK Bol u IV. kolu Prve lige malog nogometa igrat će sa ekipom „Zlatko Celent“. Susret se igra u ponedjeljak u Velikoj dvorani SC Gripe u Splitu s početkom u 17.55 sati.
Prema trenutnom stanju na tablici Boljani su favoriti. Iz tri susreta imaju dvije pobjede i jedan poraz, a „Zlatko Celent“ je 11. sa tri boda. Ima jednu pobjedu i dva poraza. (J.E.)

(objavljeno 10. 10. 2015.) 


***************


alt


MALI NOGOMET: DOBAR POČETAK

Tek je počelo, odigrana su samo tri kola I. lige malog nogometa, a MNK BOL kao novi prvoligaš nalazi se na petom mjestu sa 6 bodova, samo jedan bod manje od vodećeg Hercegovca.
U 4. kolu, koje se igra 12. listopada, sastaju se MNK BOL – ZLATKO CELENT koji ima jednu pobjedu i dva poraza. Susret se igra u Velikoj dvorani SC Gripe u Splitu s početkom u 17.55 sati.
Strijelci za MNK Bol su Boško Botica (4), Mate Roić (3), Matej Bodlović (2), Ivo Prugo (1) i Petar Rendić (1). U prva tri kola suci su pokazali dva crvena kartona i 38 žutih. Boljani su „zaradili“ samo jedan žuti, a dobio ga je Tomislav Mikulić. (J.E.)

(objavljeno  06. 10. 2015.)


***************alt


TREĆE KOLO - DRUGA POBJEDA

Utakmica bivših drugoligaša, ponovno je završila pobjedom Boljana: MNK BOL - NEGRO SPINUT 3:2. Golove za Bol postigli su Botica 2 i Rendić.

- Ovu pobjedu posvećujemo našem treneru Pjeru Malvasiji koji je morao na operaciju koljena. Želimo mu brzi oporavak i povratak u dvoranu SC Gripe - rekao nam je Boško Botica.

Večeras je momčad vodio Nikola Bodlović koji se žrtvovao pa nije igrao nego je ostao na klupi kao trener. (J.E.)

(objavljeno  05. 10. 2015.) 


***************I. MNL: IGRA SE TREĆE KOLO

U ponedjeljak je na rasporedu 3. kolo Prve nogometne lige malog nogometa. Igrat će dva nova člana prve lige: BOL i NEGRO SPINUT. U prošloj sezone, kao drugoligaši, dva su puta imali međusobne susrete, a u oba je Bol bio bolji i pobijedio. Utakmica počinje u 19.50 sati u Velikoj dvorani SC Gripe u Splitu.

Bol nakon drugog kola ima 3 boda i gol razliku 8:7 (strijelci: Mate Roić 3, Matej Bodlović 2, Boško Botica 2, Ivo Prugo 1), a Negro Spinut je bez bodova i negativnom gol razlikom 3:14. (J.E.)

(objavljeno  03. 10. 15,) 


**********
alt

MNK BOL prije utakmice II. kola odigrane u ponedjeljak 28. rujna (foto: J. Sabbioncello)


I. LIGA MALOG NOGOMETA - II. KOLO: PRVA POBJEDA

U II. kolu, kao novi prvoligaš, MNK Bol zabilježio je i prvu pobjedu. Golovima Bodlovića, Pruge i Botice pobjedili su 3:1 momčad  L.C.M. Python. Bila je to zadnja utakmica II. kola odigrana u Velikoj dvorani SC Gripe u Splitu, a počela je u 21.45 sati. Igrači MNK Bol mogli su se vratiti kući trajektom iz Splita tek u ponoć, a u Bol su su bili u 2 sata, u utorak rano ujutro.

U III. kolu, 5. listopada igraju dva bivša drugoligaša, a sada novi članovi I. lige: BOL - NEGRO SPINUT. Bol ima 3 boda i gol razliku 8:7 (strijelci M. Roić 3, B. Botica 2, M. Bodlović 2,

I. Prugo 1), a Negro Spinut je bez bodova s gol razlikom 3:14. (J.E.)

(objavljeno  28. 09. 2015.)  


***************alt


DRUGO KOLO U PONEDJELJAK

U I. malonogometnoj ligi u ponedjeljak se u Splitu u Velikoj dvorani SC Gripe igra II. kolo. MNK Bol će u 21.45 sati igrati protiv L.C.M. Python. U prvom kolu Boljani nisu uspjeli pobijediti, izgubili su 4:5.
Protivnik u II. kolu je momčad koja je u prošlom prvenstvu osvojila 3. mjesto s gol razlikom 128:98. Po utakmici su dali u prosjeku 4,92 gola, a primili 3,77.
U drugoligaškom natjecanju MNK Bol postigao je po utakmici u prosjeku 4,85 golova, a primio je 2,73. (J.E.)

(objavljeno  26. 09. 2015.)


***************alt


POČELO JE S PORAZOM

U prvoj utakmici kao član I. lige malog nogometa MNK Bol je zabilježio prvi poraz. Iako su objektivno bili bolja momčad, PB Split je pobijedio rezultatom 6:5. Utakmica je odigrana u ponedjeljak navečer u Velikoj dvorani SC Gripe u Splitu.
Boljani su igrali samo sa dva rezervna igrača, jer mnogi od njih imaju još obveza na radnom mjestu. (J.E.)

(objavljeno  21. 09. 2015.)  


***************


alt


OD PONEDJELJKA MALI NOGOMET

Malonogometni klub Bol, koji je prošle sezone osvojio prvo mjesto u II. ligi, od ponedjeljka počinje s natjecanjem u I. ligi. Prvu utakmicu u I. kolu igraju Boljani u 18:50 sati, a protivnik im je PB Split. Ta je momčad prošle sezone bila sedma na tablici, a godinu dana ranije (2014.) osvojila je prvenstvo.
Na startu prvenstva MNK Bol želi zadržati prvoligaški status. Mnogi igrači su zauzeti obvezama na poslu, jer turistička sezona još traje.
Sve prvoligaške utakmice igraju se u Splitu ponedjeljkom u Velikoj dvorani SC Gripe. (J.E.)

(objavljeno  18. 09. 2015.) 


**********


alt

MNK SUPETAR - najbolja momčad u Bolskoj ligi malog nogometa


alt

Pehar za I. mjesto uručio je ekipi MNK Supetar načelnik općine Bol Tihomir Marinković


alt

Zvijezde su pehar dobile za II. mjesto


alt

Rukovodilac natjecanja Boško Botica uručio je pehar ekipi Poljana za osvojeno III. mjesto


alt

Antonio Dragičević (MNK Supetar) primio je pehar za 16 postignutih golova, a najboljem strijelcu priznanje je uručio načelnik općine Bol


ZVIJEZDAMA POBJEDA – SUPETRANIMA TITULA

U nedjelju su na Poljani odigrane posljednje dvije utakmice IX. po redu natjecanja u Bolskoj ligi malog nogometa. Natjecale su se četiri ekipe, a igralo se trokružno, ukupno 9 kola. Tek u trećoj utakmici uspjelo je Zvijezdama pobijediti MNK Supetar (4:2), ali su Supetrani osvojili prvenstvo. U drugom susretu, u borbi za treće mjesto, Poljana je bila uspješnija od San Martina (3:2).


ZVIJEZDE – MNK SUPETAR 4:2 (1:0 J. Eterović, 1:1 D. Matulić, 1:2 D. Matulić, 2:2 M. Bodlović, 3:2 M. Adulmar, 4:2 B. Botica).

POLJANA – SAN MARTINO 3:2 (0:1 Pleština, 1:1 J. Kovač, 1:2 Bronzičević, 2:2 Perić, 3:2
D. Marinković)

Tablica: 1. MNK Supetar 22 boda, 2. Zvijezde 16 bodova, 3. Poljana 9 bodova i 4. San Martino Sumartin 5 bodova. (J.E.)

(objavljeno  03. 05. 15.)


**********ZAVRŠAVA I BOLSKA LIGA

Utakmicama 9. kola, u nedjelju (3. svibnja) završava IX. natjecanje u Bolskoj ligi malog nogometa. Nakon dominacije Zvijezda (pobjednici su bili 2010., 2011. i 2014.), sada je MNK Supetar novi prvak. Njihov međusobni susret u 19 sati ne odlučuje o ničemu. Mnogo je interesantnija druga utakmica, u 20 sati, kada igraju Poljana i San Martino. Biti će to borba za treću poziciju na tablici.
Raspored 9. kola u nedjelju:
19:00 h   ZVIJEZDE – MNK SUPETAR
20:00 h   POLJANA – SAN MARTINO
Natjecanje u Bolskoj ligi malog nogometa počelo je  6. prosinca 2014. sa sedam ekipa. Tijekom natjecanja tri su momčadi odustale (Sedmo nebo iz Supetra, MNK Postira te Fjaka iz Bola). Ostali su Zvijezde, MNK Supetar, Poljana i San Martino, pa je odlučeno da se u nastavku igra trokružno.
Nakon nedjeljnih utakmica organizatori pripremaju malu feštu na Poljani. (J.E.)

(objavljeno  02. 05. 15.)  


**********alt

Na poluvremenu kod rezultata 1:0 još je bilo mnogo neizvjesnosti, ali i nervoze u ekipi MNK Bol


alt

Ponoć je prošla a slavljem se nastavilo na trajektu do Supetra


NIŠTA NIJE SLUČAJNO

Na početku natjecanja u II. malonogometnoj ligi, malo se tko nadao ovom uspjehu i osvajanju I. mjesta. Računalo se da bi za klub bio uspjeh ako na kraju prvenstva budu u sredini tablice. Ostvarili su više nego su se nadali. Prvo mjesto i ulazak u I. ligu, je sasvim zasluženo i ništa se nije dogodilo slučajno. Odlično vođeni od trenera Pjera Malvasije, Boljanina i nekadašnjeg malonogometnog reprezentativca Hrvatske, nanizali su 17 pobjeda, a dva je puta morao i on igrati. Na pomoć je mogao trener uvijek računati i na kapetana momčadi Boška Boticu. U posljednjem kolu na klupi je bio Tomislav Mikulić, koji je uspješno zamijenio odsutnog trenera.
U osvajanju titule pomoglo je svih 15 registriranih igrača. Četvorica su za MNK Bol iz Supetra: Mate Roić, Petar Rendić, Luka Bakija i Ivo Prugo. Preostalih 11 su Boljani.
Veselje je počelo odmah po završetku utakmice u četvrtak navečer u dvorani SC Gripe u Splitu. Zapjevali su: Večeras je naša fešta … Pridružio se slavlju i načelnik općine Bol Tihomir Marinković, a zapljeskalo je i gledalište … Nastavilo se zajedničkom večerom u obližnjoj pizzeriji Duje, a slavilo se i na ponoćnom trajektu „Hrvat“ od Splita do Supetra. Nije se prestalo ni po dolasku u Supetar. Jer tu su im bili domaćini četvorica Supetra koja su također zaslužna za uspjeh … (J.E.)

(objavljeno 01. 05. 15.) 


alt

Konačna tablica II. lige malog nogometa: BOL i NEGRO SPINUT idu u I. ligu, a ispadaju OLIVA i OXA TISAK


**********alt

Pobjednička momčad MNK Bol s načelnikom Tihomirom Marinkovićem


alt

Na splitskim Gripama MNK Bol je imao i svoju publiku


alt

Pehar za pobjednika preuzeo je kapetan momčadi Boško Botica


alt

Priznanje Mati Roiću, kao najboljem strijelcu II. lige


alt

Pobjednicima je čestitao i nazdravio načelnik općine Bol Tihomir Marinković


MNK BOL POSTAO PRVAK I PRVOLIGAŠ

Nakon samo jedne sezone natjecanja u II.ligi malog nogometa, MNK BOL postao je prvoligaš. U 26 odigranih kola osvojili su 56 bodova, 17 puta su pobijedili, pet puta igrali neriješeno i četiri utakmice izgubili. Gol razliku imaju 126:21 i najefikasnija su momčad II. lige.
U četvrtak (30. travnja) odigrali su na splitskim Gripama posljednju utakmicu u II. ligi, a protivnik im je bio Grm i Tunj. Boljani su pobijedili s uvjerljivih 7:0 (1:0), a strijelci su bili M. Roić 3, B. Botica 2, J. Eterović i P. Rendić. Momčad je u odsutnosti trenera Pjera Malvasije vodio Tomislav Mikulić.
MNK Bol ima i najboljeg strijelca, a to je Mate Roić koji je postigao 35 golova. Osim njega golove su za Bol postigli Boško Botica (26), Matej Bodlović (13), Petar Rendić (13), Jure Klarić (13), Jurica Eterović (9), Stanko Mikulić (6), Ivo Prugo (5), Nikola Bodlović (2), Pjer Malvasija (2) i Branimir Klarić (1), a još su tijekom prvenstva igrali Luka Bakija,  Kristijan Kovač, Nikola Marinelić i Tomislav Mikulić. Trener je bio Pjer Malvasija, koji je, kada je to trebalo, bio i igrač.
Na kraju susreta slavlju se pridružio načelnik općine Tihomir Marinković i jedan od sponzora, direktor komunalnog društva „Grabov rat“ Mirko Perić. (J.E.)

(objavljeno  30. 04. 15.)  


**********alt

Na splitskim Gripama u četvrtak se igra zadnje kolo II. lige malog nogometa


PRVI ILI DRUGI, ALI PRVOLIGAŠI - SIGURNO

U četvrtak (30. travnja) u 21 sat znat će se tko je novi prvak u II. ligi malog nogometa. Tada završava utakmica  BOL – GRM I TUNJ koja počinje u 19.50 sati u Velikoj dvorani na Gripama u Splitu. Boljanima je dovoljan i bod, ali protivnik nije bez izgleda. Četvrti su na tablici, nešto manje efikasni (gol razlika 111:85), ali svi žele pobijediti vodećeg i oduzeti mu titulu prvaka. Možda odluka bude donesena i sat ranije kada igraju NEGRO SPINUT i CB SINATRA. Negro Spinut mora pobijediti i čekati rezultat sljedeće utakmice.
Bol računa i na pomoć iz gledališta. Vjeruju da će ih bodriti Boljani i prijatelji, a nadaju se da će zbog ove utakmice doći neki i iz Bola.
Bez obzira, ako i Bol ne osvoji sva tri boda i titulu prvaka, sezonu može smatrati veoma uspješnom. Kao pobjednici u III. ligi, samo su jednu sezonu bili drugoligaši, a prvoplasirana i drugoplasirana momčad nastavlja iduće sezone natjecanje u I. ligi. Ukoliko i ne budu prvi, Boljani su onda sigurno drugi! (J.E.)

(objavljeno  28. 04. 15.)  


***************JOŠ TRI BODA ZA MNK SUPETAR

MNK Supetar nastavlja s pobjedama u Bolskoj ligi malog nogometa. U ponedjeljak (27. travnja) pobijedili su Poljanu 7:2. Strijelci: A. Dragičević 5, L. Bakija i D. Matulić za Supetar, a L. Baković i A. Jugović za Poljanu. Crveni karton: Hržić (MNK Supetar).

Tablica strijelaca: 1. A. Dragičević 16 golova , 2. B. Botica 11 golova ...

Tablica nakon 8 odigranih kola: 1. MNK Supetar 22 boda, 2. Zvijezde 13 bodova, 3. Poljana 6 bodova i 4. San Martino 5 bodova.

U nedjelju, 3. svibnja igra se zadnje kolo:

Zvijezde - MNK Supetar

San Martino - Poljana, direktni okršaj za treće mjesto. (B.B.)

(objavljeno  27. 04. 15.)  


**********MNK SUPETAR NASTAVLJA POBJEDAMA

U Bolskoj ligi malog nogometa u srijedu je odigrana jedna utakmica. Ponovno je MNK Supetar pobijedio Zvijezde. Ovaj put je  rezultat 4:3 i tom pobjedom Supetrani su osigurali prvo mjesto.

Utakmica Poljana - MNK Supetar planirana za četvrtak, neće se igrati zbog zauzetosti terena na Poljani. (B.B.)

(0bjavljeno  22. 04. 15.)  


**********


ZADNJE KOLO 30. TRAVNJA

U natjecanju II. lige malog nogometa ovaj je tjedan pauza (23. travnja) pa će se zadnje kolo igrati u Velikoj dvorani SC Gripe u Splitu 30. travnja. Tada će se znati i tko je novi prvak. Bol ima dva boda prednosti (53) ispred drugoplasiranog Negro Spinuta (51). Obije ekipe osigurale su pravo nastupa sljedeće sezone u I. ligi malog nogometa. Bol je, bez obzira na rezultat zadnje utakmice, ostvario veliki uspjeh jer je u drugoligaškom natjecanju igrao samo jednu sezonu.
U zadnjem kolu u 19.50 sati igraju Bol – Grm i Tunj. U prvom dijelu prvenstva Bol je pobijedio 5:4.
Konkurent Boljanima Negro Spinut igra utakmicu ranije (18.50 sati), a protivnik im je CB Sinatra. Za prvo mjesto Bolu je dovoljan i jedan bod jer su u oba susreta bili bolji od Negro Spinuta, istim rezultatom 4:3.
Bol je najefikasnija momčad II. lige. Postigli su 119 golova, a drugi je Grm i Tunj sa 111 golova. Najbolji strijelac, kolo prije kraja, je igrač Bola Mate Roić sa 32 gola, a drugi je Marko Vukasović (Parna mastiona) sa 29 pogodaka …
Tijekom natjecanja suci su pokazali 25 crvenih kartona. Najviše ih je dobio Negro Spinut (5), a Bol je po crvenim kartonima peti (2). Dobili su ih Jure Klarić i Jurica Eterović. Po žutim kartonima, ukupno ih je 333, prvi je Negro Spinut (33), a Bol je treći (30). Ukupno je 11 igrača Bola dobilo žute kartone, a najviše Jure Klarić (7), pa Stanko Mikulić (6), Matej Bodlović (5) itd. (J.E.)

(0bjavljeno  21. 04. 15.) 


**********


alt


ODLIČAN NASTUP  U MOSTARU

Polaznici Sportske škole višestranog razvoja nastupili su na 2. Međunarodnoj maloj olimpijadi koja se prošlu subotu održala u Mostaru. U odličnoj organizaciji Univerzalne sportske škole „Sport talent“  iz Mostara održan je ovaj mali sportski spektakl koji je oduševio djecu a i njihove roditelje.
Mala olimpijada okupila je preko 500 djece iz Crne gore, Hrvatske i BIH, a djeca su se natjecala u tri discipline: sprint 60 m, poligon prepreka i utrka četveronoške 30 m.
Sportsku školu višestranog razvoja Bol predstavljali su Hana Šesnić, Ema Tomić, Jelena Bošnjak, Anita Ivelić, Tia Živković, Ian Anić i Luka Batinić.  Svi natjecatelji  kući su se vratili sa odličjima od kojih posebno treba istaknuti pojedinačno zlato u disciplini četveronoške 30 m za Hanu Šesnić te broncu u istoj disciplini za Emu Tomić i Jelenu Bošnjak. Čestitke svim nagrađenima! (T.B.)

(objavljeno  20. 04. 15.) 


**********ZVIJEZDE SE REVANŠIRALE

Umjesto u ponedjeljak, utakmica Bolske malonogometne lige ZVIJEZDE – POLJANA odigrana je ove nedjelje (19. travnja). Ovaj put Zvijezde su se revanširale za poraz krajem ožujka (4:5) i pobijedile 5:0. Strijelci su bili B. Botica 2, N. Marinelić, P. Marinelić i J. Eterović.
U srijedu 22. travnja u 19 sati: MNK SUPETAR – ZVIJEZDE
U četvrtak 23. travnja u 20 sati: MNK SUPETAR – POLJANA (b.b.)

(objavljeno  19. 04. 15.)  


**********BOLSKA LIGA U NEDJELJU!

Dvije utakmice Bolske lige malog nogometa na rasporedu su u ponedjeljak, 20. travnja. igra se na Sportskom centru na Poljani:

19:00 sati   ZVIJEZDE - POLJANA

20:00 sati   SAN MARTINO - MNK SUPETAR

Oko 13 sati dobili smo obavijest da se susret ZVIJEZDE - POLJANA igra u nedjelju (19. travnja) u 18 sati.

U ponedjeljak nema utakmica, a SAN MARTINO i MNK SUPETAR igrat će tijekom tjedna. (B.B.)

(objavljeno  18. 04. 15.)
(izmjena objavljena 19. 04. 15. u 14 sati)


*********


BOL IDE DALJE

MNK Bol nastupa i u kup natjecanju. U subotu (18. travnja) igrali su Bol - Mala kavana. U regularnom dijelu utakmice bilo je 4:4. Strijelci za Bol bili su P. Rendić 3 i N. Marinelić. Nakon boljeg izvođenja penala (3:2) Bol se plasirao u daljnje natjecanje. Golove iz penala postigli su J. Eterović, P. Rendić i N. Marinelić.


**********


alt

Prvi pogodak Boljana (foto. Jakša Sabbioncello)


NOVA POBJEDA BOLJANA

BOL je u 25. kolu (četvrtak, 16. travnja) pobijedio OLIVU s visokih 4:1. Boljani su poveli sa 3:0, a onda je Oliva smanjila na 3:1, a susret je završen 4:1. I na ovoj utakmici Bol je imao problema sa sastavom najboljih, pa je zaigrao i trener Pjer Malvasija koji je postigao i  jedan gol. Umjesto njega momčad je vodio Boško Botica, koji ne igra već mjesec dana zbog ozlijede. Strijelci ostalih golova za Bol: S. Mikulić, M. Roić i P. Rendić.

Rezultati 25. kola: Bol - Oliva 4:1, CB Sinatra - Klinika Sućidar 1:1, Grm i Tunj - Splitska banka 7:4, Ribari - Liverpool 6:3, Milna - Parna Mastiona 3.2, Negro Spinut - Max Moris 5:2, Oxa tisak - Smrdečija 5:6.

Tablica: 1. Bol 53 boda, 2. Negro Spinut 51 bod, 3. Klinika Sućidar 41 bod, 4. liverpool 39 bodova, 5. Grm i Tunj 38 bodova ...

Zadnje kolo igra se 30. travnja: Negro Spinut - CB Sinatra (18.50 h), Bol - Grm i Tunj (19.50 h)-

(objavljeno  16. 04. 15.)  


**********


alt

Sportski centar Gripe u Splitu gdje se igraju utakmice II. lige malog nogometa


BOLU TREBA POBJEDA!

Ovoga četvrtka (16. travnja) igra se 25. (predzadnje) kolo II. lige malog nogometa. U prvoj utakmici, u 16 sati, sastaju se BOL i OLIVA. Po broju do sada osvojenih bodova (50) Boljani su favoriti u odnosu na Olivu (25 bodova). Međutim, Olivi su potrebni bodovi zbog opstanka u II. ligi, a Bol je osigurao pravo natjecanja iduće sezone u I. ligi. Ipak, bodovi su im potrebni da bi ostali na I. mjestu jer imaju samo dva boda više od drugoplasiranog Negro Spinuta.

Za Bol nema pravo nastupa, zbog kazne, Jurica Eterović, a za Olivu ne mogu igrati dvojica.

Interesantno je i tko će biti najbolji strijelac. Trenutno je u vodstvu Mate Roić (Bol) sa 31 golom, drugi je Marko Vukorepa (Parna mastiona) sa 29, treći je Stjepan Dumanić (Ribari) sa 25, a četvrti je Boško Botica (Bol) sa 24 gola … Bol je najefikasnija ekipa u II. ligi sa postignutih 115 golova. (J.E.)

(objavljeno  15. 04. 15.)


**********
MNK SUPETAR NOVI PRVAK?

Malonogometni klub Supetar, u natjecanju Bolske lige malog nogometa, na korak je do osvajanja naslova, koji trenutno ima 6 bodova prednosti ispred drugoplasiranih Zvijezda.

Rezultati utakmica odigranih prošlog ponedjeljka:

MNK SUPETAR - POLJANA 5:2 (strijelci: Hrzić 2, A. Dragičević 2 i Z. Radić (ag) za Supetar, a J. Kovač za Poljanu)

ZVIJEZDE - SAN MARTINO 1:1 (strijelci: M. Bodlović za Zvijezde, a N. Nižetić za San Martino).

Do kraja prvenstva treba odigrati još tri kola. (B.B.)


**********U PONEDJELJAK BOLSKA LIGA

Dvije utakmice Bolske lige malog nogometa na rasporedu su u ponedjeljak 13. travnja.

19:00 h   ZVIJEZDE - SAN MARTINO

20:00 h   POLJANA - MNK SUPETAR

Tijekom sljedećeg tjedna odigrat će se i neke zaostale utakmice. (B.B.)


**********alt

Bez bodova s Max Morisom (foto: Jakša Sabbioncello)


PORAZ U 24. KOLU

Predzadnji na tablici, Max Moris pobijedio je vodeći Bol sa 5:4. Strijelci za Bol: Jurica Eterović, Jure Klarić, Matej Bodlović i Petar Rendić. I u prvom dijelu prvenstva Boljani su se mučili s Max Morisom kada je završilo 2:2.
Opravdanje za ovaj neočekivani, četvrti poraz je što Bol nije mogao nastupiti u najboljem sastavu. Ostali su na čelo tablice, a žele li zadržati prvo mjesto morati će u dva preostala susreta osvojiti barem 4 boda.

Rezultati 24. kola: Parna mastiona - Grm i Tunj 2:2, Milna - Smrdečija 6:1, Liverpool - Oliva 4:3, Splitska banka - CB Sinatra 4:3, Max Moris - Bol 5.4, Negro Spinut - Oxa Tisak 5:1, Klinika Sučidar - Ribari 5:2.

Tablica: 1. Bol 50 bodova, 2. Negro Spinut 48 bodova, 3. Klinika Sučidar 40 bodova, 4. Liverpool 39 bodova, 5. Parna mastiona 38 bodova ... (J.E.)

(objavljeno  09. 04. 15.)


**********alt


NOVA TRI BODA?

Tri kola prije kraja natjecanja u II. ligi malog nogometa Bol ima pet bodova prednosti ispred drugoplasirane ekipe Negro Spinut. Te dvije momčadi osigurale su pravo natjecanja iduće sezone u I. ligi. Pitanje je samo tko će od njih biti prvi, a tko drugi. Boljani su ipak u prednosti.
Ovoga četvrtka (9. travnja) igra se 24. kolo. U 19.55 u Velikoj dvorani SC Gripe u Splitu sastaju se Bol – Max Moris.
Ostali parovi: Parna mastiona – Grm i Tunj (16 sati), Smrdečija – Milna (16.55), Liverpool – Oliva (17.55), Splitska banka – CB Sinatra (18.50), Oxa tisak – Negro Spinut (20.45) i Ribari – Klinika Sućidar (21.45).

(objavljeno  08. 04. 15.)

**********


alt


VIDEO SNIMKA UTAKMICE

U 23. kolu Druge lige malog nogometa igrali su Bol - Klinika Sućidar 8:3 (5:1). Sa portala Udruge za mali nogomet Split prenosimo skraćenu snimku spomenute utakmice. Strijelci za Bol bili su M. Roić 3, P. Rendić 2, I. Prugo 2 i J. Klarić.

(Za pogledati snimku kliknite na gornju fotografiju)


**********alt

Nakon utakmice Bol - CB Sinatra (foto: Jakša Sabbioncello)


BOL POVEĆAO PREDNOST

U odgođenoj utakmici BOL je pobijedio CB SINATRU 6:4 (1:0) i povećao prednost ispred drugoplasiranog NEGRO SPINUTA na pet bodova. Utakmica je u srijedu navečer odigrana u Velikoj dvorani SC Gripe u Splitu.

Mate Roić postigao je čak 5 golova i sa 31 golom prvi je na listi strijelaca II. lige. Do ove utakmice vodio je Marko Vukasović (Parna mastiona) sa 27 golova.

Do kraja prvenstva trebaju se odigrati još tri kola. Sljedeće je na rasporedu 9. travnja. (J.E.)

(objavljeno 01. 04. 15.)  


**********


alt

Velika dvorana SC Gripe u Splitu: u 17.55 igraju Bol - CB Sinatra


KORAK PREMA TITULI

Dvije odgođene utakmice iz 21. kola II. lige malog nogometa odigrat će se ove srijede (1. travnja). Zbog orkanske bure i prekida trajekte veze Supetar – Split u Split nisu mogle doputovati ekipe Bola i Milne. Svoje će susrete odigrati u srijedu. Bol za protivnika u 17.55 sati u Velikoj dvorani SC Gripe u Splitu ima desetoplasiranu momčad CB Sinatra. U prvom dijelu prvenstva Bol je pobijedio 6:0.
Boljani i ovaj put računaju na pobjedu i nova tri boda, a to je jedan korak bliže tituli prvaka II. lige.
MNK Bol je trenutno najefikasnija momčad II. lige. Postigli su 105 golova, a imaju priliku da Mate Roić sa 26 golova i Boško Botica sa 24 možda već u srijedu prestignu vodećeg strijelca Marka Vukasovića (Parna mastiona) koji je postigao 27 golova. (J.E.)

(objavljeno  31. 03. 15.)  


**********SUPETAR BEZ PORAZA

Rezultati Bolske lige mnalog nogometa:

SUPETAR - SAN MARTINO 6:3 (strijelci: M. Roić 2, A. Dragičević, D. Matulić, J. Matulić i S. Radočaj za MNK Supetar, Pleština 2 i B. Borojević za San Martino.

Susret odigran prošlog tjedna:

POLJANA 5 - ZVIJEZDE 4 (strijelci: Bakovič, Jugović, E. Buktenica, D Arkota  za Poljanu, a S. Mikulić 2, B. Botica i Kraljević za Zvijezde).


**********alt


MNK BOL SIGURNO – PRVOLIGAŠ

Tri kola prije kraja, MNK Bol je osigurao natjecanje iduće sezone u I.ligi malog nogometa. Imaju Boljani 47 bodova i jednu odgođenu utakmicu, pa ukoliko izgubi sve utakmice do kraja, a ostali pobjede, samo ga teoretski može preteći Negro Spinut. U I. ligu idu dvije prvoplasirane momčadi!
Trener bolske ekipe Pjer Malvasija nije računao na borbu za sam vrh tablice.
- Nadao sam se opstanku u II. ligu – kaže Malvasija – ali sada nam se pružila prilika za prvo mjesto i mi je ne želimo ispustiti. Zasluženo smo vodeći, a do kraja prvenstva nema kalkulacija. Želimo biti prvi!
Odgođenu utakmicu Bol – CB Sinatra igraju 1. travnja (srijeda), a u 24. kolu (9. travnja) sastaju se Bol – Max Moris. U 25. kolu igrat će Bol – Oliva, a u posljednjem 26. kolu Bol – Grm i Tunj. (J.E.)

(objavljeno  27. 03. 15.)


**********alt


VISOKA POBJEDA BOLJANA

Visokim rezultatom 8:3 (5:1) Bol je pobijedio Kliniku Sućidar, jednog od konkurenta za naslov. Bol je poveo sa 5:0 i do kraja utakmice nije bilo neizvjesnosti. Strijelci: M. Roić 3, P. Rendić 2, I. Prugo 2 i J. Klarić.
Boljanima ide u prilog i rezultat utakmice Negro Spinut – Liveroool (1:1) kao i poraz Parne Mastione (0:3).
Bol je povećao prednost za dva boda i sada ima 47 bodova, ali i utakmicu manje. Drugi je Negro Spinut sa 45 bodova, treća Parna Mastiona ima 37, koliko i četvrta Klinika Sućidar...
Rezultati 23. kola: CB Sinatra – Oxa Tisak 7:4, Splitska banka – Max Moris 3:3, Negro Spinut – Liverpool 1:1, Bol – Klinika Sućidar 8:3, Smrdećija – Ribari 3:4, Grm i Tunj – Milna 1:4, Parna Mastiona - Oliva 0:3 (I.K.K.)

(objavljeno  26. 03. 15.)  


**********TKO ĆE U PRVU LIGU?

Teoretski čak šest klubova u II.ligi malog nogometa mogu osigurati plasman u I. ligu. Ipak, najbliži tom uspjehu su svakako Bol (s utakmicom manje) i Negro Spinut koji četiri kola prije kraja imaju po 44 boda, 7 odnosno 9 bodova više od svojih pratitelja.
Ovoga četvrtka, 26. ožujka, u dvorani na Gripama u Splitu sastaju se Bol i Klinika Sućidar. Početak susreta 23. kola je u 18.50 sati.
Odgođena utakmica Bol – CB Sinatra na rasporedu je 1. travnja (srijeda) u 17.55 sati, također na Gripama.

(objavljeno  25. 03. 15.)  


**********KUP: SVLADANA PRVA PREPREKA

MNK Bol uspio je svladati prvu prepreku u kup natjecanju. Obvezan je nastup svih ekipa koji se natječu u svim ligama Udruge za mali nogomet. Bol – Split Tommy B 4:1. Na početku susreta Boljani nisu imali dovoljan broj igrača za nastup, jer neki nisu zbog bolesti doputovali, a neki su imali obveza u klubovima velikog nogometa pa je silom prilika morao igrati i trener Pjer Malvasija, nekadašnji malonogometni reprezentativac Hrvatske. Dokazao je sebi i suigračima da se na njega može (i mora) ozbiljno računati u preostalim kolima II. lige kada se Bol bori za plasman u I. ligu.

(0bjavljeno  22. 03. 15.)  


**********SUPETAR U VODSTVU

U četvrtak i petak odigrane su dvije utakmice Bolske lige malog nogometa.
MNK SUPETAR – SAN MARTINO 6:2 (strijelci: P. Kusanović 4, A, Dragičević i S. Radočaj, za MNK Supetar, a Perić 2 za San Martino)
MNK SUPETAR - ZVIJEZDE 7:2 (Strijelci: D. Matulić 2, L. Bakija 2, A. Dragičević 2 i J. Matulić za MNK Supetar, a I. Kraljević i J. Eterović za Zvijezde.
Nsakon prvog poraza Zvijezda, vodstvo na tablici je preuzeo MNK Supetar sa 10 bodova. Druge su Zvijezde sa 9, treći je San Martino 4 i četvrta Poljana 3 boda. (B.B.)

(0bjavljeno  20. 03. 15.)  


**********alt


NASTAVLJA SE BOLSKA LIGA

Idućeg četvrtka i petka na rasporedu su dvije utakmice Bolske lige malog nogometa. U četvrtak, 19. ožujka, igraju MNK Supetar – San Martino, a sutradan, u petak, MNK Supetar – Zvijezde. Oba dana početak je u 19 sati. (B.B.)

(objavljeno  16. 03. 15.)   


****************alt


ŠKOLA NOGOMETA IGRALA U SUPETRU

U subotu su odigrane prijateljske utakmice za mlade nogometaše NK Jadrana. Sastali su se polaznici Škole nogometa u Bolu i Supetru koje vježba trener Boško Botica.
Odigrane su dvije utakmice za 'mladje' i 'starije' polaznike.
'Stariji' su bili uspješniji nogometaši iz Supetra, a 'mlađi' iz Bola.
Nakon utakmice organizirana je mala zakuska za sve nogometaše i posjetitelje.
Uskoro se očekuje dolazak nogometaša iz Supetra u Bol na novo sportsko druženje.
- Ovim putem se zahvaljujemo roditeljima i rodbini koji su osobnim automobilima prevezli nogometaše iz Bola do Supetra – rekao nam je trener Boško Botica.

(objavljeno  15. 03. 15.) 


***************OVAJ VIKEND BEZ UTAKMICA

Ovog vikenda na Poljani se neće odigrati ni jedna utakmica Bolske lige malog nogometa. U ponedjeljak će se sa ekipama dogovoriti termini, pa je moguće da se već u ponedjeljak bude igralo. (J.E.)


***************


BOL SASVIM BLIZU I. LIGE

Moguće je da će se dogoditi ono u što je malo tko vjerovao na početku prvenstva: MNK BOL je sasvim blizu ulaska u I. ligu. Do kraja prvenstva ostala su četiri kola, ali će Boljani morati odigrati još jednu utakmicu, onu protiv CB Sinatre iz 21. kola, koja je odgođena jer nije bilo trajektne veze između Brača i Splita.
CB Sinatra je trenutno 11. na tablici i ima 24 boda. Ostali su protivnici: Klinika Sućidar (37 bodova), Max Moris (23), Oliva (22) te Grm i Tunj (34), a Bol s utakmicom manje ima 44 boda i gol razliku 96:58. Više je golova (98) postigla ekipa Grm i Tunj.
Prvi na listi strijelaca sa 27 golova je Marko Vukasović (Parna mastiona), a drugi je Boško Botica sa 24 pogotka.
Tijekom odigrane 21 utakmice samo je Jure Klarić dobio crveni karton, ali su požutili Stanko Mikulić (5 puta), Jure Klarić (5), Matej Bodlović (4), Damir Klarić (3), Mate Roić (3), Ivo Prugo (1), Luka Bakija (1), Tomislav Mikulić (1), Jurica Eterović (1) i Boško Botica.
Bol s utakmicom manje ima 44 boda koliko i drugoplasirani Negro Spinut. Parna mastiona i Klinika Sućidar imaju po 7 bodova manje. U I. ligu ulaze dvije najbolje plasirane momčadi.
Sljedeće kolo je u drugi četvrtak, 26. ožujka. Možda će se odgođena utakmica Bol – CB Sinatra odigrati u četvrtak 19. ožujka, ali to još službeno nije potvrđeno. (J.E.)

(objavljeno  13. 03. 15.)  alt

MNK BOL prije utakmice sa SPLITSKOM BANKOM (foto: Jakša Sabbioncello)


UVJERLJIVA POBJEDA

MNK BOL uvjerljivo je sa 7:0 pobijedio SPLITSKU BANKU. Strijelci: S. Mikulić 2, J. Klarić 2, M. Roić 2 i B. Botica. Bila je to utakmica 22. kola II. lige malog nogometa, odigrana 12. ožujka u Splitu.

Bol ima 44 boda koliko i Negro Spinut, ali i utakmicu manje.

Do kraja prvenstva Bol mora odigrati još četiri utakmice i jednu odgođenu.


Rezultati 22. kola, odigrano 12. ožujka u Velikoj dvorani SC Gripe u Splitu:

MILNA - OLIVA  1:1

GRM I TUNJ - RIBARI  2:2

NEGRO SPINUT - PARNA MASTIONA  2:1

MAX MORIS - OXA TISAK  8:2

KLINIKA SUĆIDAR - SMRDEČIJA  6:4

CB SINATRA - LIVERPOOL  1:1

BOL - SPLITSKA BANKA  7:0


*********


alt


KOLO ODLUKA?

Ovog četvrtka (12. ožujka) igra se 22. kolo II. lige malog nogometa. Kako se međusobno sastaju ekipe iz vrha tablice, moglo bi to biti i kolo odluka nakon kojeg će se smanjiti broj favorita za prva dva mjesta koja vode u I. ligu.
Bol u 21.45 sati (zadnja utakmica 22. kola) u dvorani SC Gripe u Splitu igra protiv Splitske banke, trenutno 9. na tablici sa 26 bodova. U prvom dijelu natjecanja Bol je pobijedio 7:4.
Raspored važnijih (za Bol) susreta: Parna mastiona – Negro Spinut (17.55 h), Klinika Sućidar – Smrdečija (19.50 h), CB Sinatra – Liverpool (20.45 h) ...
Tablica: 1. Bol 41 bod (i jedna utakmica manje), 2. Negro Spinut 41 bod, 3. Parna mastiona 37 bodova, 4. Smrdečija 35 bodova, 5. Klinika Sučidar 34 boda, 6. Liverpool 34 boda …
Posljednja četiri kola ne mogu se registrirati novi igrači, ali ni odgoditi utakmice. (J.E.)

(objavljeno  11. 03. 15.)  


**********PORAZ POLJANE

Sumartinjani su u ponedjeljak bili uspješniji od Poljane. San Martino pobijedio je rezultatom 6:4. Strijelci: A. Bronzović 3, R. Mančić, B. Borojević i Perić za San Martino, a J. Klarić 2, M. Plenković i N. Nižetić za Poljanu.


**********


JEDNA UTAKMICA U PONEDJELJAK

Za vikend, zbog bure, ne igra se na Poljani, ali će se u ponedjeljak 9. ožujka odigrati jedna utakmica Bolske lige malog nogometa. Sastaju se San Martino (Sumartin) i Poljana. Početak utakmice je u 19 sati. (B.B.)


**********


PORAZI FAVORITA

Iako Bol nije odigrao utakmicu 21. kola, ostao je na vrhu tablice II. lige malog nogometa. To moraju zahvaliti neočekivanom porazu Negro Spinuta. Inače je ovo kolo karakteristično po porazima favorita: Splitska Banka – Negro Spinut 4:1, Parna mastiona – Smrdečija 5:3, Oliva – Oxa Tisak 5:4, Grm i Tunj – Liverpool 11:1. Odgođeni su susreti Bol – CB Sinatra i Milna – Ribari jer je u četvrtak, zbog bure, bila u prekidu trajektna veza Supetar – Split.
U 22. kolu na rasporedu su dva derbija za vrh tablice: Bol – Splitska Banka i Negro Spinut – Parna mastiona. (J.E.)


alt

(objavljeno  06. 03. 15.)


*****BOLJANI OSTALI KUĆI

Malonogometna ekipa Bol, koja je u četvrtak trebala igrati s ekipom CB Sinatra, nije otputovala u Split. Ostali su kod kuće jer je nemoguće bilo putovati. Razlog je velika bura i prekid katamaranskih i trajektnih veza sa Splitom.
Izostanak su još tijekom četvrtka ujutro opravdali vodstvu natjecanja pa će naknadno biti određen novi termin za igranje. (J.E.)

(objavljeno  05. 03. 15.)


**********NOVI ISPIT ZA MNK BOL

Kao i svakog četvrtka na rasporedu su utakmice II. lige malog nogometa koje se igraju u Velikoj dvorani Sportskog centra Gripe u Splitu. Ovoga četvrtka, 5. ožujka, u 21. kolu sastaju se vodeći MNK Bol i deseta na tablici CB Sinatra. Susret je na rasporedu u 16.55 sati.
U prvom dijelu prvenstva Bol je pobijedio sa visokih 6:0, a pobjedi se nadaju i u ovom susretu. Bol po utakmici postiže u prosjeku 4,45 pogotka, a CB Sinatra 3.35. (J.E.)

(objavljeno 04. 03. 15.) 
  

Susrert BOL - CB SINATRA odgođen je zbog vremenskih (ne)prilika. Trajektna veza Supetar - Split je u prekidu, a meteorolozi predviđaju i jače udare bure - izvijestio nas je Boško Botica.***************ZVIJEZDAMA JOŠ TRI BODA

Zvijezde su u zaostaloj utakmici IV. kola Bolske lige malog nogometa pobijedile San Martino iz Sumartina rezultatom 2:0. Strijelci su bili S. Mikulić i B. Botica.
Utakmica je odigrana u utorak 3. ožujka na Poljani. (J.E.)

(0bjavljeno  03. 03. 15.)


**********


alt

U nedjelju su igrali Zvijezde i Poljana


ZVIJEZDAMA NOVI BODOVI

U nedjelju je odigrana jedna utakmica Bolske lige malog nogometa, ali ne ona koju smo najavili. Dan ranije, zbog drugih sportskih obveza, MNK Supetar je odgodio svoj dolazak u Bol, pa je dogovoreno da Poljana umjesto sa Supetranima odigra utakmicu sa Zvijezdama.
ZVIJEZDE – POLJANA 4:1 (strijelci: M. Bodlović, T. Karmelić, S. Mikulić i J. Eterović za Zvijezde, a M. Plenković za Poljanu).
U utorak je na rasporedu utakmica ZVIJEZDE – SAN MARTINO. Početak je u 18.30 sati. (J.E.)

(objavljeno  01. 03. 15.)


**********SAMO JEDNA UTAKMICA

U nedjelju (1. ožujka) će se odigrati samo jedna utakmica IV. kola Bolske lige malog nogometa. U 14.30 sastaju se Poljana i MNK Supetar. Susret Zvijezde - San Martino odgođen je za utorak (3. ožujka) u 18.30 sati. (B.B.)


**********alt

Sportski centar na Poljani


IGRA SE U NEDJELJU

Odgođeno zbog kiše, IV. kolo Bolske lige malog nogometa, umjesto 22. veljače igrat će se u nedjelju 1. ožujka. Kako su u ligu ostale samo četiri ekipe, igrat će se trokružno, ukupno 9 kola.
14:30 sati   POLJANA – MNK SUPETAR
15:30 sati   ZVIJEZDE – SAN MARTINO
Utakmice se igraju na Poljani. (J.E.)

(objavljeno 27. 02. 15.)  


**********


BOLJANIMA SAMO BOD

Ponovo isti rezultat kao i u prvom dijelu prvenstva: BOL – RIBARI 4:4. Boljani su igrali bolje, ali su primili čudne golove. Možda je opravdanje što je bolska ekipa nastupila oslabljena bez dvojice najboljih strijelaca, Botice i Roića. Susret je odigran u četvrtak, 26. veljače u SC Gripe u Splitu.
U 21. kolu, 5. ožujka (četvrtak) na rasporedu je susret Bol – CB Sinatra s početkom u 16.55 sati. (J.E.)

(0bjavljeno  26. 02. 15.)   


**********SVE SU UTAKMICE DERBI

Do kraja prvenstva u II. ligi malog nogometa preostalo je još sedam kola. Za vodeći MNK BOL svaka je sljedeća utakmica derbi, žele li osvojiti prvo ili drugo mjesto koje ih iduće sezone vodi u I. ligu.
Prema rasporedu 20. kola ovog četvrtka (26. veljače) BOL igra protiv RIBARA. U prvom dijelu prvenstva rezultat je bio 4:4. Utakmica se igra u Velikoj dvorani SC Gripe u Splitu s početkom u 17.55 sati. Ulaz je slobodan. (J.E.)


alt

(objavljeno 25. 02. 15.) 


*********


ODGOĐENO ZBOG KIŠE

U nedjelju nije bilo uvjeta da se odigraju dvije utakmice IV. kola Bolske lige malog nogometa. Jaka kiša je bila opravdan razlog što se nije igralo, a rukovodstvo natjecanja odredit će nove termine. Zbog najave kišnog vremena tijekom cijelog tjedna, moguće je da će se igrati tek sljedeće nedjelje – 1. ožujka. (J.E.)

(objavljeno  22. 02. 15.)    


**********


BOLSKA LIGA U NEDJELJU

Natjecanje u Bolskoj ligi malog nogometa počelo je sa 7 klubova, a onda su odustale tri ekipe (Fjaka, Sedmo nebo i Postira) pa se prvenstvo nastavlja sa četiri ekipe. Utakmice četvrtog kola igraju se u nedjelju, 22. veljače:
14:30 sati   POLJANA – MNK SUPETAR
15:30 sati   ZVIJEZDE – SAN MARTINO
Zaostala utakmica III. kola MNK Supetar – Zvijezde odigrat će se tijekom tjedna.
Tablica: 1. Zvijezde 6 bodova, 2. MNK Supetar 4 boda, 3. Poljana 3 boda, 4. San Martino 1 bod.
Zbog manjeg broja klubova igrat će se trokružno, ukupno 9 kola. (B.B.)

(objavljeno  20. 02. 15.)  


***************alt

Dogovor s trenerom na utakmici Bol - Liverpool (foto: Jakša Sabbioncello)


BOL NASTAVLJA S POBJEDAMA

MNK Bol je i u 19. kolu osvojio nove bodove: Bol -Liverpool 4:2. Dva su puta gosti bili u vodstvu (0:1, 1:2), ali su Boljani uspijevali izjednačiti (1:1 i 2:2) i na kraju i pobijediti. I dalje su na prvom mjestu sa 40 bodova, dva boda prednosti ispred Negro Spinuta. (J.S.)

(objavljeno  19. 02.15.)   


**********


NOVA TRI BODA?

Utakmicama 19. kola nastavlja se natjecanje u II. ligi malog nogometa. Vodeći Bol sa 37 bodova dočekuje šestoplasirani Liverpool koji ima 31 bod. U prvom dijelu prvenstva Bol je pobijedio 4:3. Susret se kao i obično igra četvrtkom u Velikoj dvorani SC Gripe u Splitu, a početak je u 20.45 sati.
Prvi pratitelj Boljana, ekipa Negro Spinut, koja ima dva boda manje, u 16 sati za protivnike ima ekipu Ribari. (J.E.)

(objavljeno  18. 02. 15.)  

***********


alt


USPJEŠNO GOSTOVANJE U SLOVENIJI

U izuzetno teškoj konkurenciji od čak 380 natjecatelja iz 8 zemalja , bolski članovi Karate kluba Dojo Brač zadovoljni su nedjeljnim nastupom i postignutim rezultatima na Međunarodnom turniru „8. Cup Ruše 2015.“ u Sloveniji.
Anita Ivelić osvojila je medalju za drugo mjesto, a ostali su od 5. do 8. mjesta. Na ovom turniru nastupili su: Anita Ivelić, Ian Anić, Arsen Kojdić, Mateo Marinković i Marino Čović, a vodio ih je njihov trener Jovan Konstadinov. (Vl. Anić)

(objavljeno  15. 02. 15.)  


**********


LIGA SA ČETIRI KLUBA

Bolska liga malog nogometa nastavit će natjecanje 22. veljače sa četiri kluba: Zvijezde, MNK Supetar, Poljana i San Martino. Nakon Fjake, odustale su još dvije ekipe: Sedmo nebo iz Supetra i MNK Postira.
Ovog vikenda nisu bile ni planirane utakmice jer su mnogi igrači spriječeni, a u Bolu je u to vrijeme i karnevalska fešta. (J.E.)

(objavljeno 14. 02. 15.)  

***************POBJEDE VODEĆIH

Prve četiri momčadi u II. ligi malog nogometa pobijedile su, prema očekivanju, u 18. kolu i redoslijed na tablici je ostao isti. Prvi je Bol sa 37 bodova, drugi Negro Spinut koji ima 35, treća je Klinika Sućidar sa 33, a četvrti Liverpool sa 31 bodom …
Rezultati 18. kola odigranog 12. veljače: Bol – Oxa Tisak 7:2, Liverpool – Max Moris 3:0, Oliva – Ribari 7:6, Klinika Sućidar – Splitska banka 2:1, Grm i Tunj – Smrdećija 5:1, Negro Spinut – Milna 7:5. Bol je najefikasnija momčad sa 82 postignuta gola.
U 19. kolu, u četvrtak 19. veljače igraju Bol – Liverpool.
Najbolji strijelac u momčadi Bola je Boško Botica sa 21 golom, a drugi je Mate Roić sa 20 postignutih golova. (J.E.)

(objavljeno  13. 02. 15.) 


***************KARATISTI IDU U SLOVENIJU

Karate klub "Karate Dojo Brač " sa svojih pet natjecatelja nastupit će na velikom Međunarodnom turniru "38. Cup Ruše 2015" koji će se ove nedjelje održati u Rušama u Sloveniji.
Turnir je to na kojem će u organizaciji SKIF Slovenije nastupiti ekipe 10 zemalja, a "Karate Dojo Brač" branit će boje naše zemlje (zemlje učesnice još su Slovenija, Italija, Austrija, Nizozemska, Rumunjska, Mađarska, Srbija, BiH i Danska)
Boje bračkog kluba branit će mladi Boljani: Anita Ivelić, Ian Anić, Arsen Kojdić, Mateo Marinković i Marino Čović, svi u starosnom uzrastu između 7 i 8 godina. (B.O.)

(objavljeno  13. 02. 15.)  


***************


alt

Strijelac za 5:1 bio je Petar Rendić (foto: Jakša Sabbioncello)


VISOKA POBJEDA „ZELENIH“

MNK Bol, koji nastupa u zelenim dresovima, visokim rezultatom 7:2 (4:1) pobijedio je Oxa Tisak u 18. kolu II. lige malog nogometa. Sa nova tri boda ostali su Boljani i dalje na čelo tablice.
Prvih pet minuta proteklo je u međusobnom ispitivanju snaga, a onda kao da je Boško Botica sa dva pogotka riješio moguće dileme oko pobjednika. Boljani su u prvom dijelu postigli još dva pogotka, a Oxa Tisak je tek uspio smanjiti na 4:1.
U drugom dijelu Bol sa još tri pogotka povećava vodstvo na 7:1, a protivnik postiže jedan pogodak da ublaži poraz (7:2).
Za Bol su igrali: Nikola Bodlović, Boško Botica (2), Jurica Eterović, Stanko Mikulić (1), Jure Klarić (1), Branimir Klarić, Luka Bakija, Petar Rendić (2) i Ivo Prugo (1). Trener: Pjer Malvasija. (J.E.)

(objavljeno  12. 02. 15.) 


***************NOVA POBJEDA MNK BOL?

Možda će za MNK Bol u četvrtak (12. veljače) utakmica protiv Oxa Tiska biti samo formalnost. Vodeći u 16.55 sati igra protiv posljednjeg na tablici kojeg je u prvom dijelu prvenstva pobijedio 4:1. Sve osim nova tri boda bilo bi iznenađenje, ali je u sportu uvijek sve moguća. 
Parovi ostalih utakmica 18. kola II. lige malog nogometa daju prednost favoritima, pa ukoliko ne bude nekih nepredviđenih rezultata, redoslijed na vrhu tablice mogao bi ostati nepromijenjen.
Utakmice II. lige malog nogometa igraju se četvrtkom u Velikoj dvorani SC Gripe u Splitu. Ulaz je slobodan. (J.E.)

(objavljeno  11. 02. 15.) 


***************alt

Bolska liga malog nogometa: u nedjelju se na Poljani nije igralo


U NEDJELJU SE NIJE IGRALO

U nedjelju se nije odigrala ni jedna od dvije predviđene utakmice. „Poljana“ će najvjerojatnije susret dobiti 3:0 (b.b.) jer nije došla ekipa „Sedmo nebo“ iz Supetra. Uzaludno su čekali i igrači „San Martina“ iz Sumartina jer njima nisu doputovali igrači MNK „Postira“. I ovaj će susret biti registriran 3:0.
U ponedjeljak bi trebali igrati na Poljani „Zvijezde“ i MNK „Supetar“. Početak je u 18.30 sati. (J.E.)

(objavljeno  08. 02. 15.)  


Zbog jake bure utakmica je odgođena za srijedu u 17.30 h.  (odgođeno, ne igra se)


***************


alt


MOŽE LI BOL U I. LIGU?

Pobijedivši prošlog četvrtka izravnog konkurenta za prvo mjesto, malonogometna momčad BOL ponovno se vratila na čelo tablice II. lige. Mogu li Boljani računati na prvo ili drugo mjesto na kraju prvenstva, što bi značilo da će u idućoj sezoni biti prvoligaši?
Trener Pjer Malvasija nedavno nam je priznao da su na početku natjecanja imali želju i cilj da zadrže drugoligaški status. Ali sada su nakon 17 kola na vrhu! Idućeg četvrtka (12. veljače) protivnik im je posljednja momčad Oxa Tisak.
Do kraja prvenstva ima još devet kola. Sedam od tih momčadi su u prvom dijelu prvenstva pobijedili (Oxa Tisak, Liverpool, CB Sinatra, Splitska banka, Klinika Sučidar, Oliva te Grm i Tunj), a sa dvije ekipe odigrali bez pobjednika (Ribari i Max Moris).
- Mi smo u stanovitoj prednosti – smatra Boško Botica – ali svi žele pobijediti vodećeg. U drugom dijelu prvenstva mnoge su se ekipe pojačale dobrim igračima i ne možemo biti sigurni da ćemo nastaviti pobjedama. Uspijemo li se plasirati u I. ligu bit će to za nas veliki uspjeh.
Bol uz Grm i Tunj je najefikasnija momčad. Postigli su po 74 gola ili 4.35 po utakmici. Strijelci za Bol su: Mate Roić (20 golova), Boško Botica (19), Matej Bodlović (12), Jurica Eterović (7), Jure Klarić (5), Petar Rendić (3), Stanko Mikulić (2), Ivo Prugo (2), Nikola Bodlović (2), Branimir Klarić (1), a u listu strijelaca upisao se i trener Pjer Malvasija. (J.E.)


alt

(objavljeno  07. 02. 15.)


***************


IGRA SE BOLSKA LIGA

Zbog kiše odgođene utakmice Bolske lige malog nogometa igrat će se ove nedjelje i ponedjeljka.
Nedjelja, 8. veljače:
15.00 sati: POLJANA – SEDMO NEBO
16.00 sati: SAN MARTINO – MNK POSTIRA
U ponedjeljak će igrati ZVIJEZDE i MNK SUPETAR i to u 18.30 sati. (B.B.)

(objavljeno 06. 02. 15.)   


alt

Boljani umorni ali zadovoljni napuštaju dvoranu Gripe (foto: Jakša Sabbioncello)


BOL PONOVNO NA VRHU

U derbiju kola BOL je rezultatom 4:3 pobijedio do tada vodećeg NEGRO SPINUT. Sada je Bol ponovo nakon 17 kola vodeća momčad na tablici II. lige malog nogometa. Boljani su počeli furiozno i vodili čak sa 3:0. Pred kraj susreta bilo je malo straha i neizvjesnosti, ali je utakmica završila njihovom zasluženom pobjedom.
Treba napisati, zbog onih koji to ne znaju, kojim su naporima izloženi igrači Bola. Nije samo utakmica, koja se igra svakog četvrtka u dvorani Gripe u Splitu. Za nepuni sat igre oni su, na primjer, ovoga četvrtka potrošili još sedam sati za putovanje. Iz Bola su krenuli u 14.30, iz Supetra trajektom u 15.30 sati. Utakmica je počela u 18.50, a morali su žuriti kako bi došli na trajekt u 20.30. U Bolu će ponovno biti oko 22.30, nakon 12 sati. (J.E.)

(objavljeno  06. 02. 15.)  


**********


HOĆE LI BOL NA PRVO MJESTO?

Već smo najavili da se ovoga četvrtka igra 17. kolo II. malonogometne lige. Nama je interesantan susret vodećeg Negro Spinuta (32 boda) i drugoplasiranog Bola (31 bod). U prvom dijelu prvenstva Bol je bio bolji (4:3), a ponove li taj uspjeh vraćaju se ponovo na prvo mjesto. Prvenstvo traje još 10 kola, a prve dvije momčadi iduće će sezone u I. ligu.
Raspored 17. kola:
16:00 sati: (5.) Klinika Sućidar – (9.) Milna (3:2)
16:55 sati: (3.) Ribari – (8.) Parna mastiona (3:2)
17:55 sati: (14.) Oxa Tisak – (7.) Gram i Tunj (3:4)
18:50 sati. (2.) Bol – (1.) Negro Spinut (4:3)
19:50 sati: (10.) Max Moris – (11.) CB Sinatra (3:2)
20:45 sati: (4.) Liverpool – (6.) Smrdečija (6:3)
21:45 sati: (12.) Oliva – (13.) Splitska banka (0:6)
U zagradama ispred imena kluba je trenutni plasman, a na kraju rezultat iz prvog dijela prvenstva.
Tablica: 1. Negro Spinut 32 boda, 2. Bol 31 bod, 3. Ribari 28 bodova, 4. Liverpool 28 bodova, 5. Klinika Sućidar 27 bodova … (J.E.)

(objavljeno  04. 02. 15.)   


alt


SUSRET VODEĆIH

U 17. kolu II. lige malog nogometa igraju međusobno dva vodeća kluba: drugoplasirani BOL sa 31 bodom domaćin je vodećem na tablici NEGRO SPINUTU koji ima bod više. Susret se igra na splitskim Gripama u četvrtak (5. veljače) u 18.50 sati.

Bol kao prvak u III. ligi ove se sezone natječe u II. ligi malog nogometa. Na početku su svi smatrali da je bitno zadržati status drugoligaša, ali se Bol nakon 16 odigranih kola našao u vrhu tablice. Čak je četiri kola bio na prvom mjestu (od 12. do 15. kola), ali je u 16. kolu odigrao 2:2, a trenutno vodeći Negro Spinut je pobijedio i osvojio tri boda.

U prvom dijelu prvenstva Bol je bio bolji od Negro Spinuta (3:2), ali i sada jednako želi pobjedu i tri boda što bi značilo ponovno povratak na prvo mjesto.

U dosadašnjih 16 kola Boljani su pobijedili 9 puta, tri puta izgubili, a četiri puta igrali bez pobjednika. Uz Liverpool su najefikasnija ekipa (71 gol), a najmanje je golova primio Negro Spinut (36) pa onda Bol (47).

(objavljeno  02. 02. 15.)   


***************alt


ODGOĐENO ZBOG KIŠE

U nedjelju se nije odigrala ni jedna od tri najavljene utakmice Bolske lige malog nogometa. Razlog su prijeteći oblaci i grmljavina koji su se nadvili nad Bolom oko 13 sati. Vodstvo natjecanja odlučilo se za odgodu jer su trebale igrati i momčadi iz Supetra, Postira i Sumartina. Njihov bi put i troškovi bili uzaludni da je počela kiša.

Susreti su odgođeni za iduću nedjelju u isto vrijeme. (B.B.)

(objavljeno  o1.02.15.)


**********BRAČKI DERBI BEZ POBJEDNIKA

S obzirom da su u prvom dijelu prvenstva (3. kolo) izgubili od Milne (3:2) sada se možda može računati da je za Boljane određeni uspjeh što su u 16. kolu s Milnom odigrali 2:2. Drugi na tablici Negro Spinut pobjedio je Grm i Tunj pa je sada vodeći na tablici sa 32 boda. Bol je drugi sa 31 bodom.

U idući četvrtak igraju Bol i Negro Spinut. (B.B.)

(objavljeno  29. 01. 15.)  


**********U NEDJELJU SE IGRA NA POLJANI

Kompletno kolo Bolske lige malog nogometa na rasporedu je u nedjelju 1. veljače. Naravno, na Poljani će se igrati budu li dozvoljavale vremenske prilike.
Raspored i satnica:
14:30 sati   POLJANA – SEDMO NEBO
15:30 sati   ZVIJEZDE – MNK SUPETAR
16:30 sati   MNK POSTIRA – SAN MARTINO

Od ovoga kola ne igra ekipa Fjaka. Njihovi rezultati se brišu pa objavljujemo novu službenu tablicu:

alt


Strijelci: B. Botica (Zvijezde) 6 golova, M. Roić (MNK Supetar) 5 golova …

(objavljeno 29. 01. 15.) 


***************alt


BRAČKI DERBI

U 16. kolu II. lige malog nogometa, na splitskim Gripama, u četvrtak (29. siječnja) igra se brački derbi: BOL – MILNA. Susret je na rasporedu u 21.45 sati.
Prije njih, utakmice će odigrati tri kluba koja u stopu (jedan i dva boda manje) prate vodeći Bol. Negro Spinut – Grm i Tunj igraju u 16.55, Liverpool – Oxa Tisak u 19.50, a Ribari – Max Moris u 20.45 sati. (J.E.)

(objavljeno  28. 01. 15.)   

**********


FJAKA VIŠE NE IGRA

U nedjelju su se trebale igrati dvije zaostale utakmice Bolske lige malog nogometa. Međutim, ni jedna nije odigrana. Zbog nedolaska MNK Postira utakmica je registrirana 3:0 za Poljanu, a Postiranima je oduzet jedan bod.
Zbog neozbiljnostio i nedostatka volje Fjaka je odustala od daljnjeg natjecanja. Svi njihovi rezultati će biti poništeni i natjecanje nastavlja šest ekipa. (B.B.)

(objavljeno  25. 01. 15.)     


***************ZAOSTALE UTAKMICE

Dvije utakmice IV. kola Bolske lige malog nogometa, koje nisu igrane prošlog vikenda zbog kiše, odigrat će se u nedjelju 25. siječnja:
17.00 sati: POLJANA – MNK POSTIRA
18.00 sati: FJAKA – SEDMO NEBO

(objavljeno  23. 01. 15.) 
 

**********


BOL I DALJE NA VRHU

Bol je u 15. kolu II. lige malog nogometa osvojio samo bod, ali je i dalje na prvom mjestu. Na ruku su im išli porazi favorita i direktnih konkurenata.
Bol – Parna mastiona 4:4, Liverpool – Splitska banka 3:5, Ribari – CB Sinatra Veraqua 1:1, Negro Spinut – Smrdečija 1:2. Trenutna tablica: 1. Bol 30 bodova, 2. Negro Spinut 29 bodova, 3. Liverpool 28 bodova, 4. Ribari 28 bodova … Dvije prvoplasirane momčadi nastavljaju natjecanje u I. ligi.
U 16. kolu, u četvrtak 29. siječnja u 21.45 sati igraju Bol – Milna. (B.B.)

(objavljeno  23. 01. 15.)   


alt

S utakmice na splitskim Gripama: Bol - Parna mastiona


alt

Na semaforu je 4,47 min prije kraja utakmice bilo visokih 4:1


BOLJANIMA SAMO BOD


U 15. kolu II. lige malog nogometa, igranom u četvrtak, BOL i PARNA MASTIONA odigrali su 4:4. Čitavu utakmicu Boljani su bili u vodstvu, a 4 minute prije kraja imali su visoku prednost od 4:1. Na kraju su morali biti zadovolji s jednim bodom.
U najavi utakmice napisali smo da je u prvom dijelu prvenstva Parna mastiona pobijedila rezultatom 3:2. Krivo smo pročitali rezultat objavljen na službenom portalu natjecanja, a razlog je što vaš reporter već 40 dana čita i piše s jednim okom. Taj susret završio je rezultatom 7:3 za Bol.
Na utakmici protiv Parne mastione za Bol su igrali Nikola Bodlović, Boško Botica (1), Jurica Eterović, Jure Klarić (1), Luka Bakija, Petar Rendić, Mate Roić (1) i Ivo Prugo (1).
Trener Pjer Malvasija smatra da su propustili pobjedu, ali je zadovoljan onim što su do sada postigli u natjecanju u II. ligi.
- Kada je počelo natjecanje, kao prvaci III. lige, željeli smo biti barem negdje u sredini tablice. Sada smo u samom vrhu, do ovog kola i na prvom mjestu. Zadovoljan sam igrom i bit će još pobjeda – kaže trener Malvasija. (J.E.)

(objavljeno  22. 01. 15.)  


********************OSTAJE LI BOL NA VRHU?

Na rasporedu su ovoga četvrtka (22. siječnja) utakmice 15. kola II. lige malog nogometa. Prvu utakmicu, već u 16 sati, igraju BOL i PARNA MASTIONA. U prvom dijelu prvenstva Boljani su izgubili 3:2. Žele li i dalje ostati na prvom mjestu moraju pobijediti.

Raspored utakmica njihovih pratitelja: u 16.55 sati Liverpool – Splitska banka (8:3), 18.50 sati Negro Spinut – Smrdečija (5:2) i u 20.45 sati Ribari – CB Sinatra Veraqua (4:4). U zagradama su rezultati iz prvog dijela prvenstva.

Tablica nakon 14. kola: 1. Bol 29 bodova, 2. Negro Spinut 29 bodova, 3. Liverpool 28 bodova, 4. Ribari 27 bodova …

Sve utakmice II. lige malog nogometa igraju se četvrtkom u Velikoj dvorani SC Gripe u Splitu. (J.E.)

(objavljeno  21. 01. 15.)  

********************SUPETRANIMA SAMO BOD

U jedinoj utakmici IV. kola Bolske lige malog nogometa, odigrane u ponedjeljak navečer, MNK Supetar je propustio priliku da u slučaju pobjede, a zbog bolje gol razlike, pretekne na I. mjestu Zvijezde.
San Martino je osvojio prvi bod.
MNK SUPETAR – SAN MARTINO 3:3 (strijelci: J. Matulić 2 i Dragičević za MNK Supetar, a Lj. Jerčić 2 i J. Eterović za San Martino).
Žuti karton: Kusanović (MNK Supetar), A. Bronzović i Lj. Jerčić (San Martino) B.B.

(objavljeno  19. 01. 15.)


***************


U NEDJELJU PRVE UTAKMICE

Ove nedjelje i ponedjeljka igraju se utakmice V. kola Bolske lige malog nogometa. Riješeno je i pitanje susreta Fjaka – Zvijezde koja se trebala odigrati u prošlom kolu. Iako je na Poljani došlo šest igrača, Fjaka nije željela igrati pa im je oduzet jedan bod, a ukoliko još jednom to ponove bit će suspendirani iz natjecanja. Neodigrana utakmica registrirana je 3:0 za Zvijezde.
Nedjelja, 18. siječnja
14:30 sati: FJAKA – SEDMO NEBO  (odgođeno)
15:30 sati: POLJANA – MNK POSTIRA (odgođeno)
Ponedjeljak, 19. siječnja
18:30 sati: MNK SUPETAR – SAN MARTINO
U ovom kolu slobodne su Zvijezde.


alt

(objavljeno 16. 01. 15.)


**********


alt

Pobjednik Marjan Marjanović (desno) i  drugoplasirani Jere Kukoč (lijevo)


ZAVRŠNICA STOLNOG TENISA

Turnirom u stolnom tenisu i službeno je završena manifestacija „Sportsko zabavni Božić“. Pobjednik je Marjan Marjanović, drugi je Jere Kukoč, a treći Lovre Eterović.
Šteta što se zbog vremenskih (ne)prilika nije odigrala završnica na Poljani, da više ljudi može svjedočiti zanimljivom i atraktivnom stolnom tenisu.
Završnica je bila u prostorijama DVD-a. (B.B.)

(objavljeno  16. 01. 15.)


**********


POČELO JE S PORAZOM

MNK Bol je nastavio prvenstvo - porazom. Ponovno su izgubili, kao i u I. kolu od Smrdečije 4:3. Ponovno su vodili, ali su pred kraj susreta primili dva gola i izgubili treću utakmicu u II. ligi malog nogometa.

Drugoplasirani Negro Spinut - Klinika Sučidar odigrali su susret bez pobjednika, a Liverpool i Parna mastiona igraju u četvrtak kasno na večer. (J.E.)

(objavljeno  15. 01. 15.)    


**********


NASTAVLJA SE II. LIGA

Ovoga četvrtka (15. siječnja) nastavlja se drugi dio prvenstva u II. ligi malog nogometa. U dvorani Gripe u Splitu vodeći BOL igra u 17.55 sati protiv 8. plasirane SMRDEČIJE. Na početku prvenstva, u I. kolu, Smrdečija je pobjedila 6:5.

U 14. Kolu zanimljiva su još dva susreta, pratitelja Boljana koji imaju po jedan bod manje. Negro Spinut – Klinika Sučidar (16.55 sati) i Liverpool – Parna mastiona (19.50 sati). Sve se utakmice II. lige igraju četvrtkom u Velikoj dvorani SC Gripe. (J.E.)

(objavljeno  14. 01. 15.)  


**********MNK SUPETAR BEZ PORAZA

Jedinu utakmicu IV. kola Bolske lige malog nogometa odigrali su u ponedjeljak MNK SUPETAR i POLJANA. Supetrani su pobijedili 8:0, a golove su postigli Roić 2, Dragičević 2, Goleš 2, D. Matulić i Glavota. Ovom pobjedom Supetrani su se izjednačili po broju pobjeda sa Zvijezdama. Obije ekipe su bez izgubljenog boda. (B.B.)

(objavljeno  12. 01. 15.)


alt


NEODIGRANE UTAKMICE

U nedjelju su se trebale igrati dvije utakmice IV. kola Bolske lige malog nogometa. Nije, međutim, odigrana niti jedna. Prvi susret FJAKA – ZVIJEZDE nije se igrao jer to nisu željeli igrači Fjake. Došlo je na Poljanu šest igrača, ali su smatrali da nisu kompletni i odustali su. Zvijezde su odigrale međusobno trening utakmicu, a susret će najvjerojatnije biti registriran 3:0 za Zvijezde. Druga utakmica, SEDMO NEBO – MNK POSTIRA je još ranije odgođena.
U ponedjeljak u 18.30 sati igraju POLJANA – MNK SUPETAR. (J.E.)


***************


alt


NASTAVLJA SE BOLSKA LIGA

Ove nedjelje i ponedjeljka igra se IV. kolo Bolske lige malog nogometa. Utakmice su na Poljani.

Nedjelja, 11. siječnja:

15:30 h   FJAKA - ZVIJEZDE

16:30 h   SEDMO NEBO - MNK POSTIRA

Ponedjeljak, 12. siječnja:

18:30 h   POLJANA MNK SUPETAR

U ovom kolu slobodan je San Martino


alt

Tablica strijelaca: 1. B. Botica 6 golova (Zvijezde), 2, M. Roić 4 (MNK Supetar), 3. K. Kovač 3 gola (Poljana) ....


***************


alt


SPORTSKI REZULTATI TURNIRA "BOŽIĆ 2014."

U sklopu manifestacije „Sportsko zabavni Božić“ odigrani su i brojni sportski turniri i susreti. Još je u tijeku stolnoteniski turnir koji se umjesto na Poljani igra u dvorani Doma vatrogasaca.

alt

Najbolje nogometašice su iz Bola

NOGOMET – ŽENE
Bol  - Nerežišća 2:1, Selca – Supetar 3:0
Za III. mjesto: Nerežišća – Supetar 3:0, a finale Bol – Selca 3:1

alt

Malonogometni veterani odnijeli su pehar u Selca


NOGOMET – VETERANI
Bol – Nerežišće 8:8, Selca – Pražnica 3:2.
Za III. mjesto: Pražnica – Nerežišća 3:0, a finale: Selca – Bol 5:2

alt

Vatrogasci su izgubili i pobjedili


NOGOMET – DVD
Revijalna utakmica Neoženjeni – Oženjeni 6:2

alt

Zvijezde bez poraza - bolji su od Mafije


NOGOMET – SENIORI
Grupa A: FCB Batuda – Takmac  1:2, Zvijezde – FCB Batuda 7:5, Zvijezde – Takmac 3:1
Tablica: 1. Zvijezde 6 bodova, 2. Takmac 3 boda, 3. FCB Batuda 0 bodova.
Grupa B: Fjaka – Poljana 5:4, Poljana – HNS Mafija  5:5, Fjaka – HNS Mafija 3:4
Tablica: 1. HNS Mafija 4 boda, 2. Fjaka 3 boda, 3, Poljana 1 bod
Za III. mjesto: Fjaka – Takmac 3:0, a finale Zvijezde – HNS Mafija 8:1
Najbolji strijelac: B. Botica 8 golova

alt

Di su pare su drugi (na slici), a Fali treći


BASKET
Polufinale: Fali treći - Beduini 2:0, KK Euro Fruti - Di su pare 0:2
Finale: Fali treći – Di su pare 2:0


alt

Igrali su briškulu i trešetu ali nisu pobijedili


BRIŠKULA I TREŠETA
1. mjesto: Ivica Šesnić i Jakov Micheli Tomić, 2. mjesto: Ikan Buljan i Mikica Bodlović, 3. mjesto: Mario Jakšić i Ivica Šćepanović.


***************


SPORTSKO ZABAVNI BOŽIĆ

Ponedjeljak, 22. prosinca na Poljani:

18.30h   FCB Batuda - Takmac

19.30h   Fjaka - Poljana

U ponedjeljak se igra još i turnir u kartama i stolnom tenisu.

(objavljeno 22. 12. 14. u 13.45 h)  


***************


alt

Karataši na ljubljanskom Tromostovlju (foto Vlado Anić)


KK DOJO BRAČ VRAĆA SE SA 48 MEDALJA

Nakon Domžala KK Dojo Brač gostovao je u nedjelju i na božićnom turniru Kimon 2014 u Ljubljani. U izrazito jakoj konkurenciji od 20 klubova i preko 200 natjecatelja KK Dojo Brač, kao jedini predstavnik iz Hrvatske, zauzeo je drugo mjesto sa osvojenih 25 medalja.
Ovim medaljama treba pridodati 23 medalje i jedan pehar što su osvojili dan ranije u Domžale. (Vl. A.)

(objavljeno 21. 12. 14. u 18.10 h)  


***************


alt


BOLSKA LIGA MALOG NOGOMETA

U subotu su odigrane dvije utakmice III. kola Bolske lige malog nogometa. U nedjelju se igra treća utakmica u 17 sati.

SAN MARTINO - POLJANA 2:5 (strijelci: Z. Jakšić (ag) i Perić za San Martino, a K. Kovač 3, E. Buktenica i Borojević (ag) za Poljanu)

MNK POSTIRA - FJAKA 4:0 (strijelci: Vidas 2, Glavinić i Buljan (ag) za Postira)


Nedjelja, 21. prosinca:

ZVIJEZDE - MNK POSTIRA  2:1 (strijelci: Adulmar i Eterović za Zvijezde, a Kecap za Postira)

(objavljeno 20. 12. 14. u 21.15 h)   
(dopuna 21. 12. 14. u 18.15 h)   


**********


alt

Brački karataši drugi su na turniru u Domžalama (foto Vlado Anić)


BRAČKI KARATAŠI U SLOVENIJI

Na Božićno-novogodišnjem Karate-do turniru u Domžalama iz Bola je u subotu sudjelovalo 11 djece, a s njima su i članovi kluba iz Postira. Karate klub Dojo Brač ukupno je osvojio 23 medalje i jedan pehar.
U nedjelju nastupaju na turniru u Ljubljani.  (Vl. Anić)

(objavljeno  20. 12.14. u 19.45 h)  


***************


II. LIGA MALOG NOGOMETA: JESENSKI SMO PRVACI


alt

Malonogometna momčad BOL jesenski je prvak u II. ligi (foto: J. Egekher)


alt

Dogovor s trenerom prije utakmice


Prošle sezone su bili prvi u III. ligi malog nogometa, a sada su kao novajlije u II. ligi najbolji u jesenskom dijelu prvenstva. U posljednjoj utakmici, odigranoj u četvrtak navečer na Gripama u Splitu, pobijedili su Grm i Tun rezultatom 4:3 (2:1). Bio je to susret s mnogo uzbuđenja i neizvjesnosti. Boljani su ipak zasluženo pobijedili.

Bol je vodio 2:0, ali su gosti izjednačili i poveli 2:3. Zatim je bilo 3:3, pa 3:4, a onda su golovima Botice i Roića "zeleni" izjednačili i 13 sekundi prije kraja poveli 4:3.

Pod vodstvom trenera Pjera Malvasije u posljednjem kolu su igrali: Nikola Bodlović, Boško Botica, Jurica Eterović, Stanko Mikulić, Nikola Marinelić, Kristijan Kovač, Jure Klarić, Petar Rendić i Mate Roić. (J.E.)

(objavljeno 18. 12. 14. u 23.15 h)    

***************


RASPORED III. KOLA BOLSKE LIGE

Bolskoj ligi malog nogometa pridružila se i sedma ekipa – MNK Postira. Zbog toga će u trećem kolu biti slobodne obije ekipe iz Supetra, a Postira će igrati u subotu i nedjelju.

Subota, 20. prosinca

18.30 sati: SAN MARTINO – POLJANA

19.30 sati: MNK POSTIRA – FJAKA

Nedjelja, 21. prosinca

17.00 sati: MNK POSTIRA – ZVIJEZDE (B.B.)

(objavljeno  18. 12. 14. u 20.25 h)

***************


OSTAJE LI BOL NA VRHU?

Nakon 12 odigranih utakmica BOL je prvi na tablici 2. lige malog nogometa.  Nakon 8 pobjeda i po dva neodlučena rezultata i poraza, Boljani imaju 26 bodova i gol razliku 57:33. Ovoga četvrtka (18. prosinca) na Gripama u Splitu protivnik im je GRM I TUNJ, četvrti na tablici sa 22 boda.
U slučaju pobjede Bol ostaje na vrhu. Negro Spinut je drugi sa 25 bodova koliko ima i trećeplasirani Liverpool.
Susret Bol – Grm i Tunj je posljednji na rasporedu u četvrtak. Utakmica počinje u 21.45 sati. (J.E.)

(objavljeno 17. 12. 14. u 21.15 h) 

***************


alt

Poljana ima igrača za dvije momčadi


POBJEDA FAVORITA

Odigrane su u nedjelju dvije utakmice II. kola Bolske lige malog nogometa. U ponedjeljak se igra i treća utakmica na Poljani.
ZVIJEZDE – POLJANA 5:2 (strijelci: Botica, Kraljević, S. Mikulić, Karmelić, Eterović za Zvijezde, a Baković i Plenković za Poljanu).
MNK SUPETAR – FJAKA  6:0 (strijelci: Dragičević 2, D. Matulić, Kusanović, Roić i M. Marinović).
SEDMO NEBO – SAN MARTINO 2:0 (strijelci: M. Kusanović i S. Jakšić). (B.B.)

(objavljeno  14. 12. 14. u 19.50 h)
(dopuna 15. 12. 14. u 20.30 h)  


***************


alt

Igralište na Poljani s novopostavljenim šatorom (foto: Frane Marinković)


BOLSKA LIGA U NEDJELJU I PONEDJELJAK

Utakmice II. kola Bolske lige malog nogometa uvod su u veliko Božićno sportsko natjecanje koje počinje u subotu 20. prosinca. Šator je već montiran na Poljani, ali prije toga treba odigrati i tri utakmice.
Nedjelja, 14. prosinca: ZVIJEZDE - POLJANA (15:30 sati) i MNK SUPETAR – FJAKA (16:30 sati).
Ponedjeljak, 15. prosinca: SEDMO NEBO – SAN MARTINO (18:30 sati).

(objavljeno 13. 12. 14. u 22.05 h) 

*************** 


UVJERLJIVA POBJEDA

MNK BOL uvjerljivo je u četvrtak navečer pobijedio OLIVU rezultatom 7:3 (1:1). Povela je Oliva, a Bol je izjednačio u posljednjim sekundama prvog poluvremena. U nastavku je Bol sve riješio rutinski i efikasno i osvojio još tri boda. Sada ukupno nakon 12 odigranih utakmica imaju 26 bodova.

Sljedećeg četvrtka (18. prosinca), u XIII. kolu Druge malonogometne lige, sastaju se BOL – GRM I TUNJ koji nakon XI. kola ima 19 bodova. (J.E.)

(objavljeno  11. 12. 14. u 22.35 h)

***************


NAJMLAĐI IDU U SUPETAR

Polaznici Škole nogometa, pod vodstvom trenera Boška Botice, prvi put nakon što su 4. studenog počeli s vježbanjem na Poljani, putuju izvan Bola. U subotu će u 8.30 sati autobusom otputovati u Supetar, u posjetu nogometnom klubu „Jadran“ koji je i organizator bolske Škole nogometa. Tamo će, raspoređeni u dvije dobne skupine, odigrati i utakmice sa vršnjacima. (B.B.)

(objavljeno  11. 12. 14. u 22.30 h)   

***************


BOLSKA LIGA MALOG NOGOMETA

U nedjelju i ponedjeljak igra se II. kolo Bolske lige malog nogometa.
Nedjelja, 14. prosinca
15:30 sati – ZVIJEZDE  -  POLJANA
16:30 sati – MNK SUPETAR - FJAKA
Ponedjeljak, 15. prosinca
18:30 sati – SEDMO NEBO - SAN MARTINO

(objavljeno  11. 12. 14. u 22.25 h)

***************


alt


NOVI BODOVI PROTIV OLIVE?

Prvu utakmicu XII. kola Druge lige malog nogometa, već u 16 sati, u četvrtak će igrati BOL, a protivnik im je OLIVA. Boljani su trenutno drugi na tablici i imaju 23, a Oliva je 12. sa 11 bodova. Najefikasniji u bolskoj momčadi su Boško Botica (14 golova), Matej Bodlović (11) i Mate Roić (11), a u prosjeku po utakmici postižu 4,4 gola.
Susret se igra u Velikoj dvorani SC Gripe u Splitu. (J.E.)

(objavljeno  10. 12. 14. u 21.35 h)


***************


alt

Ekipa SAN MARTINO iz Sumartina i ove godine igra u Bolskoj ligi malog nogometa


KOMPLETNO PRVO KOLO    

U ponedjeljak je odigrana treća, posljednja utakmica I. kola Bolske malonogometne lige.
MNK SUPETAR – SEDMO NEBO 4:2 (strijelci: Roić 3 i S. Jakšić za MNK Supetar, a Prugo i S. Jakšić za Sedmo nebo).
Bila je to kvalitetna i uzbudljiva utakmica. Igralo se na Poljani po vjetrovitom i prohladnom vremenu.
Idućeg vikenda igra se II. kola, a sastaju se: Poljana – Zvijezde, San Martino – Sedmo nebo i Supetar – Fjaka. (B.B.)

(objavljeno  08. 12. 14. u 22.50 h)


**************


alt

Na Poljani su u nedjelju 7. prosinca odigrane dvije utakmice I. kola


alt

Ekipa ZVIJEZDE, pobjednik prošle sezone u Bolskoj ligi malog nogometa


POČELA BOLSKA LIGA

Kiša nije smetala početku natjecanja u Bolskoj ligi malog nogometa. Odigrane su dvije utakmice I. kola, a treća se igra u ponedjeljak također na Poljani. Nastupa ukupno 6 ekipa. Na prvoj utakmici u nedjelju nije bilo publike, a razlog je kiša a ne neka kazna. Na drugoj utakmici nije bilo kiše, ali je bilo publike.
Rezultati I. kola:
POLJANA – FJAKA 4:1 (strijelci: Jugović 2, Buktenica i L. Baković za Poljanu, a S. Šćepanović za Fjaku)
ZVIJEZDE – SAN MARTINO 6:2 (strijelci:  B. Botica 5 i M. Bodlović  za Zvijezde, a J. Eterović i A. Jakšić za San Martino. Crveni karton: M. Šimunović)
SEDMO NEBO – MNK SUPETAR (igra se u ponedjeljak u 17 sati)

objavljeno  07. 12. 14. u 20.40 h

***************


alt

Sreća je u četvrtak napustila MNK Bol (foto: J. Sabioncello)


SAMO JEDAN BOD

U susretu 11. kola 2. lige malog nogometa Boljani nisu imali sreće. Fortuna im je ovaj put potpuno okrenula leđa i protiv lošije ekipe Max Moris odigrali su 2:2. MNK Bol gubio je 0:1, pa 1:2 i na kraju su morali biti zadovoljni samo s jednim bodom. „Zeleni“ (boja dresa Boljana) su imali bezbroj prilika, lopta se odbijala i od stative …


**********


alt

Na Poljani počinje natjecanje u Bolskoj ligi malog nogometa


OD SUBOTE BOLSKA LIGA MALOG NOGOMETA

Deveto izdanje Bolske lige malog nogometa počinje u subotu. Prijavljeno je šest ekipa, a titulu prvaka brane  „Zvijezde“.
Raspored utakmica:
Subota, 6. prosinca u 17 sati: SEDMO NEBO – MNK SUPETAR (odgođeno za ponedjeljak)
Nedjelja, 7. prosinca u 14 sati: FJAKA – POLJANA, a u 15 sati: ZVIJEZDE – SAN MARTINO.
Utakmice se igraju na Poljani. (B.B.)

Susret SEDMO NEBO - MNK SUPETAR umjesto u subotu odigrat će se u ponedjeljak u 17 sati.


**********


alt


II. LIGA MALOG NOGOMETA

Skraćena snimka utakmice BOL - KLINIKA SUĆIDAR (4:1) odigrano 27. studenog 2014. u Velikoj dvorani SC Gripe u Splitu. Trajanje 5.04 minxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxalt

MI SMO PRVACI - MNK BOL sa osvojenim peharom nakon nedjeljne utakmice (foto: Željko Koceić)

 

MNK BOL - PRVAK III. LIGE

Zadnja utakmica u III. ligi malog nogometa bila je samo formalnost. MNK BOL je nastupio znatno oslabljen pa je rezultat 3:3 protiv ekipe BILI 9 sasvim zadovoljavajući. Bolska ekipa odigrala je 25 utakmica, zabilježila 20 pobjeda, tri utakmice odigrala neodlučno i dva susreta izgubila. Na kraju je sa 63 boda i gol razlikom 123:58 uvjerljivo prva. Iduće sezone natjecat će se u II. ligi.

Za MNK BOL bili su registrirani: Luka Bakija, Matej Bodlović, Nikola Bodlović, Boško Botica, Danijel Brzica, Jurica Eterović, Branimir Klarić, Jure Klarić, Kristijan Kovač, Pjer Malvasija (ujedno i trener), Nikola Marinelić, Stanko Mikulić, Tomislav Mikulić, Darko Novačić, Zoran Sviličić, Mario Matijašević i Ivan Topić.

Najbolji strijelci za MNK BOL: Boško Botica (35), Zoran Sviličić (22), Matej Bodlović (12), Kristijan Kovač (11), Danijel Brzica (8) ...

Evo i kompletnih rezultata: MNK BOL - Lobby bar Split 6:1, Andora 2:2 i 5:3, MNK Šolta 8:3 i 4:3, Mertojak 13:1 i 5:3, Brodosplit 7:1 i 4:1, Pismon zvati 5:1 i 1:0, Gradska 6:5 i 4:1, Udruga boćara branitelja 0:4 i 6:2, Kacunar 7:2 i 2:1, FC Kavana Club 1:1 i 3:2, Antipiros 8:4 i 11:2, Milna 3:2 i 1:4 te Bili 9 8:6 i 3:3. (J.E.)


**********


ZADNJE KOLO 11. SVIBNJA

Odigravanjem zadnjeg, 26. kola, završava u nedjelju 11. svibnja natjecanje u Trećoj ligi malog nogometa. MNK BOL je sigurno prvi i zajedno s drugoplasiranom ekipom UDRUGA BOĆARA BRANITELJA iduću sezonu nastavlja natjecanje u II. ligi malog nogometa.

U nedjelju MNK BOL u 18.15 sati u Velikoj dvorani na Gripama u Splitu igraju protiv petoplasirane momčadi BILI 9. Iako Boljani neće nastupiti u najboljem sastavu, lijepo bi bilo da natjecanje završe pobjedom. Kolo prije kraja imaju 62 boda, 6 više od drugoplasirane momčadi. (J.E.)


**********


alt


ODGOĐENO SLAVLJE

Umjesto ove subote, MNK BOL će na Gripama u Splitu (na slici) proslaviti prvo mjesto i ulazak u 2. ligu malog nogometa tek 10. svibnja. Kompletno zadnje kolo je odgođeno, a MNK BOL igra u 18.15 sati protiv ekipe BILI 9.

MNK BOL kolo prije kraja ima 6 bodova prednosti ispred drugoplasirane ekipe UDRUGE  BOĆARA BRANITELJA koja će zajedno s Boljanima iduće sezone nastaviti igrati ali u 2. ligi. Naš prvak odigrao je 24 utakmice, zabilježio 20 pobjeda, dvije je utakmice izgubio, a dvije odigrao neriješeno. Gol razlika je 120:55. (J.E.)


**********


ELIMINIRANI U KUPU

MNK BOL eliminiran je u II. kolu kupa. Utakmica je odigrana u ponedjeljak 28. travnja, a u III. kolo se plasirao klub MLADEŽ HDZ-a, inače trećeplasirani u 5. ligi malog nogometa. Boljani su vodili 1:0 i 2:1, ali je u regularnom dijelu završilo 2:2. Na penalima je bila uspješnija Mladež HDZ-a.

U prvom kolu MNK BOL eliminirao je prvoligaša MNK ZLATKO CELENT (7:2).

- Mi nismo bili kompletni i morali smo se oprostiti od daljnjeg natjecanja. Teško je sakupiti najbolje igrače jer je počela turistička sezona i mnogi moraju biti na poslu - objasnio nam je Boško Botica, ovaj neočekivani poraz. (J.E.)


**********


MNK BOL OSIGURAO NASLOV

Pobjedom u susretu s ANTIPIROSOM rezultatom 11:2, MNK BOL osigurao je prvo mjesto u 3. ligi malog nogometa. Sada ima 9 bodova više od drugoplasirane momčadi UDRUGA BOĆARA BRANITELJA koja je u ovom kolu osvojila samo bod protiv ANDORE.

Do kraja prvenstva ostala su još samo dva kola. (M.B.)


**********


JOŠ TRI UTAKMICE

Do kraja natjecanja u 3. ligi malog nogometa MNK BOL treba odigrati tri utakmice. Boljani su vodeći na tablici sa 59 bodova, sedam više od drugoplasirane momčadi. Mogu izgubiti i dva susreta i opet bi bili prvaci.

Prvu od tri utakmice igraju u subotu (12. travnja) na Gripama u Splitu. Protivnik im je ANTIPIROS, deseti na tablici sa 24 boda. Početak susreta je u 19.05 sati. (M.B.)


**********


SVI DOSADAŠNJI POBJEDNICI

Do sada je u Bolu organizirano osam natjecanja u malom nogometu. Najuspješnija je ekipa "Zvijezde" koja je čak tri puta bila pobjednik!

Godine 2006/07: PUMPJERI, godine 2007/08: FJAKA, godine 2008/09: TELETEXT, godine 2009/10: ZVIJEZDE, godine 2010/11: ZVIJEZDE, godine 2011/12: PROZNICA, godine 2012/13: BADEL i godine 2013/14: ZVIJEZDE. (MB.)


**********


alt

Dio publike na Poljani koja prati utakmice posljednjeg kola


alt

I parkirališta su bila ispunjena automobilima igrača i publike


alt

Načelnik općine Tihomir Marinković predaje pehar Mateju Bodloviću, kapetanu Zvijezda, pobjedniku Bolske lige malog nogometa


alt

Pehar za drugo mjesto ekipi San Martino iz Sumartina


alt

Pehar za treće mjesto primio je predstavnik ekipe S. Comfort


alt

Najbolji igrač i najbolji strijelac je Boško Botica (Zvijezde)


alt

Domagoj Marinković (S. Comfort) dobio je priznanje kao najbolji golman


ZVIJEZDE SU POBJEDNICI

U nedjelju je odigrano posljednje kolo i pobjedom od 5:1 nad ekipom Kala J.U. ZVIJEZDE su potvrdile naslov najbolje ekipe. Prvaci su Bolske lige malog nogometa sa 39 bodova, šest više od drugoplasiranog SAN MARTINA, a devet više od trećeplasirane ekipe S. COMFORT.

Rezultati posljednjeg kola:

POVLJA - POLJANA  11:0, ZVIJEZDE - KALA J.U. 4:1 i SAN MARTINO - S. COMFORT 7:2.

Igralo se trokružno i ovo je bilo osmo po redu natjecanje malog nogometa organiziranog u Bolu. Počelo je sa sedam ekipa, ali je nakon sedam kola odustao TAKMAC iz Selaca.

Najefikasnija momčad je SAN MARTINO sa postignutih 68 golova, najmanje su ih primile ZVIJEZDE (24), a najmanje golova je postigla KALA J.U. (29).

Zanimljiv je podatak da ni jedna utakmica ovogodišnje Bolske lige malog nogometa nije završila neodlučnim rezultatom.

Za pobjedničku ekipu ZVIJEZDE igrali su: Tomislav Mikulić, Boško Botica, Ivo Kraljević, Ivo Marčić, Luka Bakija, Stanko Mikulić, Nikola Marinelić, Nikola Topalović, Toni Karmelić, Matej Bodlović, Mate Roić i Vjekoslav Franjičić.


KONAČNA TABLICA BOLSKE LIGE MALOG NOGOMETA:

1. ZVIJEZDE              15     13    0    2    63:24    39
2. SAN MARTINO       15     11    0    4    68:37    33
3. S. COMFORT         15     10    0    5    61:37    30
4. POVLJA                15      7     0    8    46:50    21
5. POLJANA              15      2     0    13   34:74     6
6. KALA J.U.             15      2     0    13   29:79     6


**********


MNK BOL ODMAKAO 7 BODOVA

MNK BOL koji se natječe u 3. ligi malog nogometa, u subotu je pobijedio F.C. KAVANA CLUB rezultatom 3:2. Drugoplasirani na tablici UDRUGA BOĆARA BRANITELJA izgubio je u susretu s MNK ŠOLTA pa Boljani imaju sedam bodova prednosti.

MNK Bol treba do kraja natjecanja odigrati tri utakmice: Antipiros, Milna i Bili 9. (M.B.)


**********


U NEDJELJU JE NAŠA FEŠTA

Organizatori Bolske lige malog nogometa pripremaju za nedjelju 6. travnja feštu na Poljani. Razlog je što se igra zadnje kolo, a bit će proglašenje pobjednika ovog natjecanja, te dodjela priznanja najboljem golmanu, igraču i strijelcu.


Raspored posljednjeg kola:

17:00 sati   POVLJA - POLJANA

18:00 sati   ZVIJEZDE - KALA J.U.

19:00 sati   S. COMFORT - SAN MARTINO


Igrači će to proslaviti s publikom a priprema se i zakuska. Za piće će pomoći Općina koja inače pomaže i organizaciju ovoga natjecanja. (M. B.)


TABLICA BOLSKE LIGE KOLO PRIJE KRAJA


1. ZVIJEZDE              14     12    0    2    59:23    36
2. S. COMFORT         14     10    0    4    59:30    30
3. SAN MARTINO       14     10    0    4    61:35    30
4. POVLJA                14      6     0    8    35:50     18
5. POLJANA              14      2     0    12   34:63     6
6. KALA J.U.             14      2     0    12   28:75     6

TABLICA STRIJELACA:

29 golova: Boško Botica, 15 golova: Marko Buvinić i Petar Rendić, 12 golova: Branimir Klarić ....


**********


ZVIJEZDE OSVOJILE PRVENSTVO

U petak navečer riješene su sve dileme o pobjedniku u Bolskoj ligi malog nogometa. ZVIJEZDE su pobjedom od 5:1 eliminirale SAN MARTINO kao mogućeg kandidata za prvaka. Sada Zvijezde prije zadnjeg kola imaju 36 bodova, a na drugom i trećem mjestu su San Martino i S. Comfort sa po 30 bodova. U posljednjem kolu ove dvije momčadi igraju međusobno i odlučuju tko će biti drugi. S. Comfort će igrati bez Nikole Bodlović, koji zbog tri žuta kartona nema pravo nastupa.

Zadnje kolo se igra u nedjelju. Na rasporedu su sljedeće utakmice: POVLJA - POLJANA, SAN MARTINO - S. COMFORT i ZVIJEZDE - KALA J.U. Nakon treće utakmice uručit će se pehar pobjedniku, ali i priznanja za najboljeg igrača, najboljeg strijelca i najboljeg golmana. (M.B.)


**********


RASPLET U PETAK?

U nedjelju i u srijedu odigrane su dvije zaostale utakmice, a treća je u petak (4. travnja). Obije su odigrali San Martino i Kala J.U. Prvu su pobijedili Sumartinjani 6:1, a drugu (u srijedu) čak 12:2.

Na tablici su u vodstvu Zvijezde sa 33, a drugi je San Martino sa 30 bodova. Ove dvije momčadi igraju međusobno u petak u 20.15 sati takođder zaostalu utakmicu. Tada će se možda i saznati novi prvak.

U nedjelju 6. travnja igra se posljednje kolo. (M.B.)


**********


MNK BOL BOLJI OD PRVOLIGAŠA

U Splitu se od 17. ožujka igra Liga kup Udruge za mali nogomet. Sudjeluju 42 kluba iz svih liga, a MNK BOL, trenutno vodeći u 3. ligi, pobijedio je u srijedu 2. travnja, u kup utakmici prvoligaša MNK ZLATKO CELENT rezultatom 7:2. (M.B.)


**********


OSNIVA SE LIGA VETERANA

U Bolu se intenzivno priprema osnivanje Lige veterana. Pravo nastupa imali bi samo stariji od 30 godina. Već je svoje sudjelovanje potvrdilo šest ekipa, a natjecanje bi počelo u listopadu, nakon završetka turističke sezone. (J.E.)


**********


SAN MARTINO GRABI PREMA VRHU

U zaostaloj utakmici, odigranoj u nedjelju na Poljani, SAN MARTINO - KALA J.U. 6:2. Ova dva kluba imaju još jednu zaostalu međusobnu utakmicu koja je na rasporedu u srijedu 2. travnja u 20.30 sati. Ne bude li iznenađenja, za pretpostaviti je da će San Martino osvojiti još tri boda. Tada će vodeće Zvijezde imati 33, a San Martino kao i S. Comfort po 30 bodova. Međutim, u petak također zaostalu utakmicu igraju Zvijezde i San Martino. Pobijedi li San Martino izjednačiti će se po broju bodova s trenutno vodećim Zvijezdama. Odluka o prvaku bit će u posljednjem kolu koje se igra 6. travnja. Zvijezdama pobjeda donosi naslov prvaka u Bolskoj ligi malog nogometa. (M.B.)


**********


MNK BOL NASTAVLJA POBJEDAMA

MNK Bol u subotu u 22. kolu 3. lige malog nogometa nije dozvolio iznenađenje. Potvrdio je ulogu favorita i sa 2:1 pobijedio momčad Kacunar. Boljani ostaju na čelo tablice sa 56 bodova, četiri više od drugoplasirane ekipe Udruga boćara branitelja. (M.B.)


**********


IGRA SE U SUBOTU I NEDJELJU

U 22. kolu 3. lige malog nogometa, u subotu u Splitu igraju MNK Bol i Kacunar. Početak je u 19.25 sati u dvorani na Gripama. MNK Bol ima 53 boda i vodeći je na tablici, dok je Kacunar sa 18 bodova na 11. poziciji.

U Bolskoj ligi malog nogometa ovoga se vikenda igra samo jedna i to zaostala utakmica KALA J.U. - SAN MARTINO, početak je u 19.30 sati.

Posljednje kolo na rasporedu je 6. travnja. (M.B.)


**********


ODIGRANE DVIJE UTAKMICE

U srijedu su na Poljani odigrane dvije utakmice Bolske lige malog nogometa. S. COMFORT - POVLJA 3:1 (strijelci: M. Buvinić 2 i B. Klarić za S. Comfort, a B. Borojević za Povlja). ZVIJEZDE - POLJANA 10:1 (strijelci: B. Botica 4, S. Mikulić 3, N. Topalović 2 i M. Bodlović za Zvijezde, a T. Stipičić za Poljanu).

Tablica: 1. Zvijezde 33 boda, 2. S. Comfort 30, 3. San Martino 24 .... (M.B.)


**********


alt


DOBRI REZULTATI BOLSKIH KARATAŠA

Proteklog je vikenda u slovenskom Bohinju uspješno održan  KATANA  CUP Bohinj OPEN 2014. Natjecanje je organizirala Akademija borilačkih vještina Bohinj, a glavni je domaćin naših karataša bio predsjednik Organizacijskog odbora sensei Janez Medja. Na velikom je međunarodnom natjecanju bilo 471 prijavljenih natjecatelja  iz 54 kluba i 7 zemalja (Slovenija, Poljska, Hrvatska, Slovačka, Austrija, Italija, Mađarska), a Hrvatsku je predstavljalo 5 klubova: KK “Karate Dojo Brač“, KK "Lošinj" Mali Lošinj, KK "Globus" Čakovec, KK "Muraken" Nedelišće i KK “Finda“.
Za brački su klub nastupili: Neli Bogunović  (3.mjesto kate juniorke), Paola Petek (kadetkinje), Luna Jerčić (kadetkinje), Nicol Lovrić (4. mjesto kate mlađe učenice), Lucija Ivičić (4. mjesto kihon mlađe učenice), Anastasija Kostadinova (3. mjesto kihon mlađe učenice), Anita Ivelić (2. mjesto kihon cicibanke), Ian Anić (3. mjesto kihon cicibani), Arsen Kojdić (3.mjesto kata ekipno), Mateo Marinković (3. mjesto kata ekipno), Luka Ivelić, Antea Matulić (1.mjesto kihon mlađe učenice), Tomislav Škarić (2. mjesto kata stariji učenici), Domagoj Lazaneo (4. mjesto), Toni Vlahović, Marija Jozić  (2. mjesto kihon mlađe učenice) i Marino Čović (3.mjesto).
- Velike čestitke svim sudionicima na odličnom predstavljanju kluba, a zahvaljujemo i Općini Bol, Općini Postira i roditeljima koji su nam omogućili da odemo na ovo veliko natjecanje.
Zajedno možemo biti ponosni i zadovoljni više nego odličnim rezultatima u konkurenciji toliko natjecatelja, klubova i zemalja - rekao nam je sensej Jovan Konstadinov po povratku iz Slovenije. - Od srca zahvaljujemo domaćinima i organizatoru senseiju Janezu Medji.


**********


alt


ZBOG KIŠE - ODGOĐENO

Kiša je razlog što se u ponedjeljak (24. ožujka) nije igralo na Poljani. Parovi su bili: S. Comfort - Poljana i Zvijezde - San Martino (već jedanput odgođena utakmica). U srijedu bi, prema rasporedu, trebali igrati San Martino - Kala J.U. (M.B.)


**********


IGRA SE U PONEDJELJAK I SRIJEDU

Zbog utakmice Hajduk - Dinamo odgođeno je 22. kolo Treće lige malog nogometa. trebali su se sastati vodeći MNK BOL (53 boda) i 11. na tablici KACUNAR (18 bodova).

Utakmice Bolske lige malog nogometa igrat će se u ponedjeljak i srijedu.


Ponedjeljak, 24. ožujka:

19:00 h - S. COMFORT - POVLJA

20:00 h - ZVIJEZDE - SAN MARTINO (zaostala utakmica X. kola)

Srijeda, 26. ožujka:

19:00 h - SAN MARTINO - KALA J.U.


Tijekom tjedna odigrat će se i susreti: ZVIJEZDE - POLJANA i KALA J.U. - SAN MARTINO. (M.B.)


**********


JOŠ DVA KOLA DO KRAJA

U Bolskoj ligi malog nogometa u ponedjeljak je odigrana i treća utakmica XVI. kola: SAN MARTINO - POLJANA 4:1. Natjecanje je trokružno i igrat će se još dva kola, ali i dvije zaostale utakmice.


TABLICA:

1. ZVIJEZDE           12     10     0     2     44:21     30

2. S. COMFORT       13      9     0     4     56:29     27

3. SAN MARTINO    11       8     0     3    42:26     24

4. POVLJA              13      6      0     7     34:47     18

5. POLJANA            13      2      0     11    33:53      6

6. KALA J.U.            12      2     0      10    24:57     6


**********


PORAZ VODEĆEG

U nedjelju su odigrane dvije utakmice. Iznenađenje je poraz ZVIJEZDA, vodeće momčadi u Bolskoj ligi malog nogometa.

KALA J.U. - S. COMFORT 3:9, POVLJA - ZVIJEZDE 5:3. U ponedjeljak igraju SAN MARTINO - POLJANA u 20 sati. (M.B.)


**********


alt


ČETIRI BODA PREDNOSTI

U 21. kolu vodeći na tablici MNK BOL pobijedio je u subotu (15. ožujka) drugoplasiranu ekipu UDRUGA BOĆARA BRANITELJA s uvjerljivih 6:2. Ovom pobjedom Boljani su stekli prednost od četiri boda.

U sljedećem kolu sastaju se MNK Bol i Kacunar.


**********


RASPORED ZA VIKEND

U 3. ligi malog nogometa u subotu se igra derbi: MNK BOL - UDRUGA BOĆARA BRANITELJA. Utakmica je u 18.25 sati u dvorani na Gripama. To su trenutno dvije vodeće momčadi, a u slučaju pobjede Boljana imati će četiri boda prednosti ispred drugoplasirane Udruge. Ako pobjede ovi drugi, onda će MNK BOL imati dva boda manje. Važno je u 3. ligi osvojiti prvo ili drugo mjesto kako bi izborili plasman u 2. ligu.

U Bolu, gdje je natjecanje u Bolskoj ligi malog nogometa, u četvrtak se nije igrala zaostala utakmica iz XII. kola KALA J.U. - SAN MARTINO. Ponovno je taj susret odgođen.

Određena je i satnica igranja u nedjelju i ponedjeljak.

Nedjelja, 16. ožujka:

18:15 sati: POVLJA - ZVIJEZDE

19.15 sati: S. COMFORT - KALA J.U.

Ponedjeljak, 17. ožujka:

20:00 sati: SAN MARTINO - POLJANA


**********


NEMA NEODLUČNIH REZULTATA

U dosadašnjim utakmicama Bolske lige malog nogometa, ni jedan rezultat nije bio neriješen. Uvijek je netko pobijedio!

U sljedećem, XVI. kolu sastaju se: SAN MARTINO - POLJANA, KALA J.U. - S. COMFORT i POVLJA - ZVIJEZDE.

U četvrtak 12. ožujka igra se zaostala utakmica: KALA J.U. - SAN MARTINO. Početak je u 19 sati. U četvrtak u 10 sati vodstvo natjecanja javilo je da je susret - odgođen. (M.B.)


alt


ZVIJEZDE SVE BLIŽE USPJEHU

U Bolskoj ligi malog nogometa igra se trokružno, pa je do kraja natjecanja preostalo nekima odigrati tri, Zvijezdama četiri, a San Martinu 5 utakmica. Ipak, svi su izgledi da će pobjednik prvenstva biti ekipa Zvijezde.

U ponedjeljak je odigrana i posljednja utakmica 15. kola: S. COMFORT - POLJANA 3:2.


TABLICA:

1. ZVIJEZDE         11     10     0     1     41:16     30

2. S. COMFORT     12      8     0     4     47:26     24

3. SAN MARTINO   10      7     0     3     38:25     21

4. POVLJA             12      5     0     7     29:44     15

5. POLJANA           12      2     0    10    32:49       6

6. KALA J.U.          11      2     0      9    21:48       6


**********

 

POBJEDA FAVORITA

U nedjelju su odigrane dvije utakmice 15. kola Bolske lige malog nogometa. KALA J.U. - POVLJA 2:3 (strijelci: T. Buljan i T. Radić za Kalu, a B. Borojević, V. Mulac i P. Litović za Povlja). Crveni karton N. Janović (Povlja) zbog dva žuta kartona. ZVIJEZDE - SAN MARTINO 4:3 (strijelci: B. Botica 2, T. Mikulić i S. Mikulić za Zvijezde, a I. Kraljević (ag), K. Kovač i S. Rendić za San Martino).

U ponedjeljak se igra preostala utakmica 15. kola: POLJANA - S. COMFORT. Početak je u 20 sati, a ne u 19 kako je ranije bilo najavljeno (M.B.)


**********


IGRA SE U NEDJELJU I PONEDJELJAK

Utakmice Bolske lige malog nogometa igraju se u nedjelju i ponedjeljak na igralištu na Poljani.

Nedjelja, 9. ožujka:

15.30 h: KALA J.U. - POVLJA

18.00 h: SAN MARTINO - ZVIJEZDE

Ponedjeljak, 10. ožujka:

19.00 h: POLJANA - S. COMFORT


**********


BOLJANI OSTAJU NA VRHU

MNK BOL bio je u subotu bolji od GRADSKE i pobijedio rezultatom 4:1. U sljedećem kolu igra se derbi 21. kola. Vodeći MNK BOL igra s drugoplasiranim klubom UDRUGA BOĆARA BRANITELJA. (M.B.)


**********


MNK BOL JE FAVORIT

Vodeći MNK BOL u 3. ligi ne bi u 20. kolu trebao imati većih problema s pretposljednjom ekipom GRADSKA. Boljani iz 19 utakmica imaju 16 pobjeda i 50 bodova te gol razliku 97:45. GRADSKA je pri dnu tablice sa 12 bodova, sa 29 postignutih i čak 132 primljena gola.

Utakmica se igra u subotu u dvorani Gripe u Splitu s početkom u 18.25 sati. (M.B.)


**********


ZVIJEZDE UVJERLJIVO PRVE

Sljedećeg vikenda na rasporedu su utakmice XV. kola Bolske lige malog nogometa. Sastaju se: Poljana - S. Comfort, San Martino - Zvijezde i Kala J.U. - Povlja.


Tablica nakon XIV. kola:

1. ZVIJEZDE              10     9     0     1     37:13     27

2. S. COMFORT         11     7     0     4     44:24     21

3. SAN MARTINO        9     7     0     2     35:21     21

4. POVLJA                11     4     0     7     26:42     12

5. POLJANA              11     2     0     9     30:46       6

6. KALA J.U.             10     2     0     8     19:45       6


**********


DRUGA POBJEDA POLJANE

Preostale dvije utakmice XIV. kola Bolske lige malog nogometa odigrane su u ponedjeljak (3. ožujka) na Poljani.

SAN MARTINO - POVLJA 5:3 (strijelci M. Gospodnetić 3, P. Rendić i N. Sekulović za San Martino, a A. Perić, P. Litović i N. Janović za Povlja).

POLJANA - KALA J.U. 8:4 (strijelci: M. Plenković 6, T. Stipičić i Z. Jakšić za Poljanu, a T. Rudić, A. Jugović (ag), J. Kovač i T. Buljan za Kalu J.U.) m.b.


**********


DERBI BEZ IZNENAĐENJA

U nedjelju je odigrana jedna utakmica XIV. kola Bolske lige malog nogometa. Bio je to derbi kola jer su se sastale dvije vodeće momčadi: ZVIJEZDE - S. COMFORT 3:1 (strijelci:

B. Botioca 2 i J. Eterović (ag) za Zvijezde, a J. Orlandini za S. Comfort).

Emil Zlatar (Povlja) kažnjen je jednom utakmicom neigrana jer je dobio crveni karton.

U ponedjeljak se na Poljani igraju preostale dvije utakmice:

19.30 sati: POVLJA - SAN MARTINO

20:30 sati: KALA J.U. - POLJANA (m.b.)


**********


IGRA SE U NEDJELJU I PONEDJELJAK

U subotu nije u Splitu odigrana ni jedna utakmica 3. lige malog nogometa gdje nastupa MNK BOL, ali će se na Poljani u Bolu igrati u nedjelju i ponedjeljak.

Nedjelja, 2. ožujka u 17.15 sati (umjesto u 16): S. COMFORT - ZVIJEZDE.

Ponedjeljak, 3. ožujka u 19.30 sati POVLJA - SAN MARTINO, a u 20.30 sati: KALA J.U. - POLJANA. (M.B.)


**********


PRVI S PREDZADNJIM

U 20. kolu 3. lige malog nogometa vodećem MNK BOL protivnik je 13. na tablici GRADSKA koja ima samo četiri pobjede i 12 bodova. Utakmica se igra u subotu 1. ožujka u 16.30 sati u dvorani na Gripama u Splitu.

(Ne igra se ni jedna utakmica 20. kola u subotu 1. ožujka.)


**********


alt

Na Poljani igraju muškarci, a žene ih gledaju (i poneki muškarac)


PRVA POBJEDA "POLJANE"

Tek u desetoj utakmici "Poljana" je okusila slast pobjede. U posljedenjoj utakmici 13. kola, odigranoj u ponedjeljak 24. veljače: POLJANA - POVLJA 9:2 (strijelci: Z. Buktenica 5, T. Stipičić 2, M. Plenković i D. Marković za Poljanu, a P. Litović i N. Janković za Povlja).

Crveni karton: E. Zlatar (Povlja)


TABLICA NAKOPN XIII. KOLA


1.  ZVIJEZDE            9     8     0     1     34:12     24

2.  S. COMFORT      10     7     0     3     43:21     21

3.  SAN MARTINO     8     6     0     2     30:18     18

4.  POVLJA             10     4     0     6     23:37     12

5.  KALA J.U.            9     2     0     7     15:37      6

6.  POLJANA            10    1     0     9     22:42      3


RASPORED XIV. KOLA


POLJANA - KALA J.U.

SAN MARTINO - POVLJA

S. COMFORT - ZVIJEZDE

(M.B.)

**********alt

Zajednički snimak ekipa "Zvijezde" i "Kala J.U." prije utakmice


ODIGRANE DVIJE UTAKMICE

Idealni su uvjeti bili u nedjelju kada su odigrane dvije utakmice 13. kola Bolske lige malog nogometa. Treća utakmica je u ponedjeljak u 19 sati (Povlja - Poljana).

ZVIJEZDE - KALA J.U. 6:3 (strijelci: B. Botica 4, M. Bodlović i T. Karmelić za Zvijezde, a J. Kovač 2 i K. Kovač za Kalu J.U.)

S. COMFORT - SAN MARTINO 6:3 (strijelci: B. Klarić 3, J. Eterović, I. Prugo (ag) i A. Jakišić (ag) za S. Comfort, a I. Pleština 2 i M. Buvinić (ag) za San Martino).


TABLICA STRIJELACA:

18 golova: B. Botica (Zvijezde), 10 golova: M. Buvinić (S. Comfort), 9 golova: B. Klarić (S. Comfort)


TABLICA:


1.  ZVIJEZDE       9     8     0     1     34:12     24

2. S. COMFORT  10     7     0     3     43:21     21

3. SAN MARTINO 8     6     0     2     30:18     18

4. POVLJA           9     4     0     5     21:28     12

5. KALA J.U.        9     2     0     7     15:37       6

6. POLJANA         9     0     0     9     13:40       0


**********


MNK BOL PONOVNO NA VRHU TABLICE

U subotu su odigrane utakmice 19. kola 3. lige malog nogometa. MNK BOL pobijedio je PISMON ZVATI 1:0, ali i taj je rezultat bio dovoljan za nova tri boda i - prvo mjesto na tablici. Naime, prije njih igrala je vodeća ekipa UDRUGA BOĆARA BRANITELJA (48 bodova) i treće plasirani BILI 9, a susret je završio bez golova 0:0.

Tablica: 1. MNK Bol 50 bodova, 2. Udruga boćara branitelja 49, 3. Bili 9 40 bodova ... Još se treba odigrati 7 kola, a dvije prvoplasirane momčadi prelaze u 2. ligu malog nogometa. (M.B.)


**********


MALI NOGOMET ZA VIKEND

MNK BOL u subotu 22. veljače, u Splitu igra utakmicu 19. kola 3. lige malog nogometa. Protivnik im je PISMON ZVATI, a početak je u 16.30 sati.

U Bolu se u nedjelju i ponedjeljak na Poljani igraju utakmice 13. kola Bolske lige malog nogometa.

Nedjelja, 23. veljače:

15:00 h (ranije bilo dogovoreno za 17 h): KALA J.U. - ZVIJEZDE

18:00 h: SAN MARTINO - S. COMFORT

Ponedjeljak, 24. veljače:

19:00 h: POLJANA - POVLJA  (M.B.)


**********


ZVIJEZDE POBIJEDILE POSLJEDNJEG

Odigrana je u ponedjeljak još jedna utakmica XII. kola: ZVIJEZDE - POLJANA 5:0 (strijelci: N. Marinelić, B. Botica, N. Bodlović, S. Mikulić i I. Kraljević). Treća utakmica ovoga kola igra se u srijedu, a sastaju se SAN MARTINO - KALA J.U. Početak je u 20.45 sati. (M.B.)


**********


ODIGRANA JEDNA UTAKMICA

U nedjelju je odigrana prva od tri utakmice XII. kola Bolske lige malog nogometa. POVLJA -

S. COMFOPRT 1:3. U ponedjeljak igraju Zvijezde - Poljana (u 20, a ne u 18 sati, kako je ranije bilo najavljeno), a u srijedu San Martino - Kala J.U (20.45 sati).


**********


alt


MNK BOL I DALJE POBJEĐUJE

U dvorani na Gripama u Splitu MNK BOL zabilježio je novu pobjedu. U 18. kolu MNK BOL - BRODOSPLIT 4:1. Boljani su i dalje drugi na tablici 3. malonogometne lige sa 47 bodova (15 pobjeda, 2 neodlučna rezultata i 1 poraz s gol razlikom 96:45).

Iduće subote igraju MNK BOL i 12. na tablici PISMOM ZVATI.


**********


OD SUBOTE DO SRIJEDE

Mali nogomet je na rasporedu u subotu, nedjelju, ponedjeljak i srijedu. Najprije će igrati MNK BOL u subotu, 15. veljače na Gripama u Splitu protiv BRODOSPLITA. Početak je u 17.30 sati. Boljani su drugi sa 44 boda, a Brodosplit je četvrti sa 33 boda.

U nedjelju na Poljani u 18 sati sastaju se POVLJA - S. COMFORT, a u ponedjeljak u isto vrijeme POLJANA - ZVIJEZDE. Treća utakmica je u srijedu u 20.45 sati, a igraju KALA J.U. i SAN MARTINO. (M.B.)


**********


ODGOĐENO ZBOG KIŠE

Dvije utakmice Bolske lige malog nogometa nisu odigrane u nedjelju zbog kiše. Zbog najave lošeg vremena organizatori su još oko podneva odlučili ne igrati, a kiša je iza 17 sati prestala. Ukazalo se sunce i - duga.

Budu li vremenske prilike dozvoljavale u ponedjeljak (10. veljače) u 19 sati igrat će POVLJA i S. COMFORT. (M.B.)


**********


JOŠ TRI BODA ZA MNK BOL

Malonogometna momčad BOL nastavlja s pobjedama. Ove subote u Splitu se pobjedili MERTOJAK rezultatom 5:3. Za vodećim zaostaju jedan bod, a čak 8 bodova imaju više od trećeplasirane momčadi.

Prva i druga momčad idu u viši rang natjecanja, u 2. malonogometnu ligu. (M.B.)


**********RASPORED ZA SUBOTU, NEDJELJU I PONEDJELJAK

U subotu se u Splitu igra 17. kolo 3. lige malog nogometa. U 15.35 sati u dvorani na Gripama sastaju se MERTOJAK - MNK Bol.

U nedjelju su dvije utakmice Bolske lige malog nogometa koje se igraju na Poljani:

18:00 h   KALA J.U. - SAN MARTINO

19:00 h   POLJANA - ZVIJEZDE

Treća utakmica XII. kola igra se u ponedjeljak:

19:00 h   POVLJA - S. COMFORT (M.B.)


**********


PRVI PORAZ ZVIJEZDA

U Bolskoj ligi malog nogometa nema više neporaženih. U zaostaloj utakmici, odigranoj u petak navečer, Povlja su pobijedila Zvijezde 2:1. Jedino je bez pobjede Poljana, a ni jedan susret nije odigran neriješeno.

POVLJA - ZVIJEZDE 2:1 (strijelci: V. Mulac 2 za Povlja, a B. Botica za Zvijezde. (M.B.)


**********


IGRA SE U PETAK

Na Poljani se u petak 7. veljače igra još jedna zaostala utakmica malog nogometa: POVLJA - ZVIJEZDE. Početak je u 19 sati.

Na tablici vodi San Martino sa istim brojem bodova (18) kao i Zvijezde, koja ima utakmicu manje. Treći je S. Comfort sa 15, četvrta su Povlja sa 9, peta je Kala J.U. sa 6 i posljednja je Poljana bez bodova. (M.B.)


**********


PORAZ DOMAĆINA

U srijedu su odigrane dvije zaostale utakmice u Bolskoj ligi malog nogometa. U obije su poražene domaće ekipe (Poljana i Kala J.U.), a po tri boda osvojili su San Martino (Sumartin) i Povlja.

POVLJA - KALA J.U. 4:3

SAN MARTINO - POLJANA 3:1


**********


IGRA SE U SRIJEDU

Natjecanje u Bolskoj ligi malog nogometa nastavlja se u srijedu 5. veljače. Na Poljani se igraju dvije utakmice:

18:30 sati   SAN MARTINO - POLJANA

19:30 sati   KALA J.U. - POVLJA (m.b.)


alt

Igralište na Poljani u nedjelju u 16 sati: nema kiše, ali ni igrača


NI U NEDJELJU SE NIJE IGRALO

Nije bilo kiše u nedjelju 2. veljače ali ni igrača da odigraju utakmicu. Zbog drugih obveza svi nisu mogli biti u Bolu u 14 sati, pa je ponovno odgođena utakmica ZVIJEZDE - SAN MARTINO. Neslužbeno saznajemo da će se možda igrati u srijedu 5. veljače. (J.E.)


**********


MNK BOL BOLJI OD ŠOLTE

U 3. ligi malog nogometa MNK BOL zabilježio je novu pobjedu i nova tri boda. U subotu su igrali MNK BOL - MNK ŠOLTA 4:3-

U sljedećem kolu, 8. veljače u dvorani na Gripama u Splitu, sastaju se MNK BOL i MERTOJAK. (M.B.)


**********


ODGOĐENE UTAKMICE

Zbog loših vremenskih prilika neće se igrati u nedjelju i ponedjeljak redovno kolo Bolske lige malog nogometa. Na rasporedu je u nedjelju 2. veljače u 16 sati zaostala utakmica ZVIJEZDE - SAN MARTINO. (M.B.)


**********


BOL PROTIV ŠOLTE

U 16. kolu 3. lige malog nogometa, u subotu 1. veljače u 14.35 sati, sastaju se MNK ŠOLTA i MNK BOL. Utakmica se igra u dvorani na Gripama u Splitu.

U dosadašnjem tijeku prvenstva MNK BOL je uspješniji od MNK ŠOLTA. Boljani su na drugom mjestu sa 38 bodova (12 pobjeda, 2 neodlučne utakmice i jedan poraz, s gol razlikom 83:38) dok je MNK ŠOLTA na 9. mjestu sa 18 bodova (5 pobjeda, 3 neodlučne utakmice i 7 poraza, s gol razlikom 47:48). M.B.


**********


NIJE SE IGRALO NI U UTORAK

Ovaj put je razlog kiša zbog koje nije odigrana utakmica ZVIJEZDE - POVLJA najavljena za utorak u 19 sati. Novi termin naknadno će biti utvrđen i objavljen na ovom portalu. (M.B.)


**********


ODGOĐENO ZA UTORAK

Utakmica ZVIJEZDE - POVLJA, koja se trebala igrati u ponedjeljak, odgođena je za utorak 28. siječnja u 19 sati. Odgodu je tražila momčad Povlja. Kako se za utorak najavljuje kiša, moguće je da se ponovno odgodi, ovaj put zbog vremenskih (ne)prilika. (M.B.)


**********


VISOKA POBJEDA S. COMFORTA

U nedjelju je odigrana samo jedna utakmica 15. kola Bolske lige malog nogometa. Dogovorom ekipa odgođen je susret Poljana - San Martino.

S. COMFORT - KALA J.U. 10:2 (strijelci: B. Klarić 4, M. Buvinić, J. Eterović, I. Orlandini, D. Marinković, V. Trutanić (ag) i J. Kovačević (ag) za S. Comfort, a J. Kovač i A. Selak za Kalu J.U.). Žuti karton: J. Eterović (S. Comfort), T. Buljan (Kala) i A. Selak (Kala).

U ponedjeljak 27. siječnja igraju u 18 sati ZVIJEZDE - POVLJA. (MB)


**********


NOVA TRI BODA

I ove je subote (25. siječnja) u XV. kolu 3. lige malog nogometa u Splitu MNK BOL osvojio nova tri boda. Boljani su pobijedili ADORU rezultatom 5:3.

Vodeća UDRUGA BOČARA BRANITELJA pobijedila je MILNU pa je na vrhu tablice ostao isti poredak: 1. UDRUGA 39 bodova, 2. MNK BOL 38 bodova ... (M.B.)


**********


IGRA SE U SUBOTU, NEDJELJU I PONEDJELJAK

Ovog će se vikenda, ako ne bude većih vremenskih nepogoda, igrat će se utakmice malog nogometa.

U subotu, 25. siječnja, u Splitu je na rasporedu XV. kolo 3. lige malog nogometa. MNK BOL igra s ANDOROM koja ima 19 bodova i nalazi se na 8. mjestu. Boljani su drugi sa 35 bodova, jednim bodom manje od vodeće momčadi.

Utakmice Bolske lige malog nogometa igraju se u nedjelju i ponedjeljak, 26. i 27. siječnja na Poljani:

Nedjelja, 26. siječnja

16:00 h - S. COMFORT - KALA J.U.

17:00 h - POLJANA - SAN MARTINO

Ponedjeljak, 27. siječnja

18:00 h - ZVIJEZDE - POVLJA

(M.B.)


**********


NIJE SE IGRALO ZBOG KIŠE

Ni u ponedjeljak 20. siječnja nisu odigrane dvije utakmice Bolske lige malog nogometa. Zbog lošeg vremena susreti su po drugi put odgođeni. Novi termin bit će određen idućih dana. (M.B.)


**********


ZBOG KIŠE ODGOĐENO ZA PONEDJELJAK

Dvije utakmice Bolske lige malog nogometa, koje su se trebale igrati u nedjelju navečer, odgođene su zbog kiše. Igrat će se dan kasnije, u ponedjeljak 20. siječnja. Novi su i termini:

18:00 sati: ZVIJEZDE - SAN MARTINO

19:00 sati: POVLJA - KALA J.U. (M.B.)


**********


JOŠ TRI BODA ZA MNK BOL

U utakmici XIV. kola, koja je odigrana u subotu 18. siječnja, MNK BOL pobjedio je posljednju momčad u 3. ligi malog nogometa LOBBY BAR SPLIT rezultatom 4:2. Bila je to 12-a pobjeda i na drugom mjestu su sa gol razlikom 78:35.

U sljedećem kolu protivnik im je ADORA. (M.B.)


**********


IGRA SE U SUBOTU I NEDJELJU

Utakmice 3. lige malog nogometa igraju se u subotu, a Bolske lige u nedjelju. Drugoplasirani MNK BOL u subotu u dvorani na Gripama u Splitu dočekuje 14-tog na tablici LOBBY BAR SPLIT. Boljani imaju 32, a Splićani 5 bodova. Početak susreta je u 16.30 sati.

U nedjelju 19. siječnja na rasporedu su dvije utakmice X. kola Bolske lige malog nogometa:

17:00 sati: POVLJA - KALA J.U.

18:00 sati: ZVIJEZDE - SAN MARTINOalt

Momčad "Takmac" (Selca) snimljena 3. studenog 2013.


"TAKMAC" JE ODUSTAO

U Bolskoj ligi malog nogometa ubuduće će igrati šest, a ne sedam momčadi. Nakon sedam odigranih utakmica, dvije pobjede i pet poraza uz gol razliku 17:29, momčad TAKMAC iz Selaca odlučila je napustiti natjecanje.

Sve  utakmice i rezultati Takmaca se poništavaju.


NOVA TABLICA:

1. ZVIJEZDE          6     6     0     0     22:7       18

2. SAN MARTINO   6     5     0     1     24:11      15

3. S. COMFORT      7     4     0    3     24:15       12

4. POVLJA             6     2     0     4     14:21        6

5. KALA J.U.          6     2     0     4       7:17        6

6. POLJANA           7     0     0     7     12:32        0 


TABLICA STRIJELACA:

12 golova: Boško Botica (Zvijezde), 9 golova: Marko Buvinić (S. Comfort), 8 golova: Stipe Rendić (San Martino), 6 golova: Ivo Prugo (San Martino), 5 golova: Nikola Bodlović (S. Comfort) i Petar Rendić (San Martino) ...


RASPORED X. KOLA (19. siječnja):

ZVIJEZDE - SAN MARTINO

POVLJA - KALA J.U.


alt

Zajednički snimak prije utakmice: San Martino - Povlja


VISOKA POBJEDA

U posljednjoj utakmici IX. kola Bolske lige malog nogometa, koja je odigrana u ponedjeljak 13. siječnja, SAN MARTINO - POVLJA 7:1 (strijelci: S. Rendić 3, P. Rendić 3 i R. Mančić za San Martino, a M. Tadin za Povlja).


TABLICA NAKON IX. KOLA


1. SAN MARTINO          7     6     0     1     32:12     18

2. ZVIJEZDE                 6     6     0     0     22:7       18

3. S. COMFORT             8     5     0     3     29:17     15

4. POVLJA                    8     4     0     4     24:24     12

5. KALA J.U.                 8     3     0     5     13:23       9

6. TAKMAC                   7     2     0     5     17:29       6

7. POLJANA                  8     0     0     8     15:37       0**********


alt


DVIJE UTAKMICE IX. KOLA

U nedjelju 12. siječnja odigrane su dvije utakmice IX. kola Bolske lige malog nogometa.

KALA J.U. - TAKMAC 5:3 (strijelci: K. Kovač 2, J. Kovač 2 i D. Tonšić (ag) za Kalu, a A. Brozović i N. Vuković za Takmac)

S. COMFORT - POLJANA 8:4 (strijelci: B. Klarić 2, M. Buvinić 2, N. Bodlović 2, Lj. Jerčić i Z. Buktenica (ag) za S. Comfort, a Z. Jakšić, A. Jugović, T. Stipičić i Z. Buktenica za Poljanu)

Sudili su obe utakmice T. Mikulić i N. Topalović.

U ponedjeljak u 19 sati igra se treća utakmica iz IX. kola: POVLJA - SAN MARTINO.


**********


DERBI PRIPAO BOLJANIMA!

U derbiju XIII. kola 3. lige malog nogometa, odigranom u Splitu u subotu 11. siječnja, MNK BOL bio je bolji od BILI 9 i pobijedio rezultatom 8:6. Pobjedu je zabilježio i vodeći klub UDRUGA BOĆARA BRANITELJA pogotkom u zadnjim sekundama utakmice (2:1), a protivnik im je bio FC KAVANA CLUB.

Tablica: 1. UDRUGA BOĆARA BRANITELJA 33 boda, 2. MNK BOL 32, 3. BILI 9 29 ....


**********


U SUBOTU DERBI U SPLITU: MNK BOL - BILI 9

Nakon Božićnih i Novogodišnjih praznika u subotu 11. siječnja igra se XIII. kolo u 3. ligi malog nogometa. Derbi kola je susret drugoplasiranog MNK BOL i trećeplasirane ekipe BILI 9 koji imaju isti broj bodova, po 29.

Susret se igra na Gripama u Splitu s početkom u 18.25 sati.

Za bolsku ekipu interesantan je susret vodeće ekipe UDRUGA BOĆARA BRANITELJA (30 bodova) i sedme ekipe na tablici FC KAVANA CLUB (18 bodova)


**********


IGRA SE U NEDJELJU I PONEDJELJAK

Utakmicama IX. kola nastavlja se u nedjelju 12. siječnja natjecanje u Bolskoj ligi malog nogometa. Na rasporedu su tri utakmice, a slobodna je ekipa Zvijezde.

Nedjelja, 12. siječnja:

17:00 h   KALA J.U. - TAKMAC

18:00 h   S. COMFORT - POLJANA

Ponedjeljak, 13. siječnja:

19:00 h   POVLJA - SAN MARTINO


**********


ZVIJEZDE ZASJALE NA VRHU

Pobjedom u zaostaloj utakmici ZVIJEZDE su došle na vrh tablice Bolske lige malog nogometa. Susret je odigran na Poljani u utorak navečer (7. siječnja): ZVIJEZDE - S. COMFORT 4:0 (strijelci: B. Botić 3 i T. Mikulić). Žuti karton: B. Klarić (S. Comfort).

U IX. kolu sastaju se: San Martino - Povlja, Poljana - S. Comfort i Takmac - Kala J.U. (M.B.)


TABLICA NAKON VIII. KOLA:


1. ZVIJEZDE         6     6     0     0     22:7      18

2. SAN MARTINO  6     5     0     1     25:11     15

3. S. COMFORT     7     4     0     3     21:13     12

4. POVLJA             7     4     0    3     23:17     12

5. KALA J.U.          7     2     0     5      8:20       6

6. TAKMAC           6      2     0     4    14:24       6

7. POLJANA          7      0     0     7     11:29      0alt


ZAOSTALA UTAKMICA: S.COMFORT - ZVIJEZDE

Zaostala utakmica Bolske lige malog nogometa iz VIII. kola S.COMFORT - ZVIJEZDE odigrati će se u utorak 7. siječnja. Početak je u 19 sati, a igra se na Poljani.

Ovaj se susret trebao odigrati 18. prosinca, ali je bio odgođen. (M.B.)


**********


PRESUDILI PENALI

MNK BOL, u pauzi prvenstva, nastupio je na dva turnira i na oba je eliminiran nakon izvođenja penala. U Solinu je nakon 2:2 bolji na penalima bio GENOA HNS i pobijedio 4:3.

Na turniru u Sinju MNK BOL u prvom je kolu eliminirao KERAMONT SATRIĆ sa 4:1, ali je u sljedećem kolu pobijedila ekipa CB MENDULA. U regularnom dijelu bilo je 0:0, a nakon penala 3:2 i MNK BOL se vraća kući. (M.B.)


**********


alt


ZADNJA UTAKMICA OVE GODINE

Malonogometni klub BOL odigrao je u subotu 21. prosinca posljednju utakmicu ove godine u 3. ligi malog nogometa. U bračkom derbiju MNK BOL - MILNA 3:2.  Na tablici su jedan bod iza vodećeg.

Natjecanje se nastavlja 11. siječnja kada je na rasporedu derbi kola: MNK BOL - BILI 9.


Uprava i igrači zahvaljuju Općini Bol, Grabovom ratu i Taverni Riva na dosadašnjoj suradnji i podršci. Hvala i Boljanima koji dolaze na utakmice u Splitu i pomažu svojim bodrenjem. Svima njima, ovim putem, MNK Bol čestita Božić i želi im uspješnu 2014. godinu.


**********


alt


BOLSKI KARATE KLUB DRUGI U LJUBLJANI

U organizaciji Karate kluba "Kimon", u Ljubljani je u subotu 21. prosinca održan Božićni turnir "Kimon Open 2013 Ljubljana". Nastupilo je 18 klubova sa 181 natjecateljem.

Članovi KK "Dojo Brač" vraćaju se u Bol kao drugoplasirani sa 29 bodova i 18 osvojenih medalja. Najbolji na turniru bio je KK "Akademija" Bohinj sa 32 osvojena boda.

Na slici: članovi KK "Dojo Brač" sa osvojenim medaljama, a s njima je trener Jovan Kostadinov i trener domaćina Bojan Marinček. (V.B. - M.M.)


**********


VIII. KOLO: POVLJA - TAKMAC 3:1

U petak 20. prosinca odigrana je i druga utakmica VIII. kola Bolske lige malog nogometa.

POVLJA su bila bolja od TAKMACA iz Selaca. Rezultat je 3:1 Strijelci: N. Janović, P. Litović i B. Borojević za Povlja, a S. Senjković (ag) za Takmac. (M.B.)


**********


NE IGRA SE U SRIJEDU

Rukovodstvo natjecanja u Bolskoj ligi malog nogometa otkazalo je utakmicu S. COMFORT - ZVIJEZDE koja se trebala odigrati na Poljani u srijedu 18. prosinca u 18 sati.

Jedna je utakmica VIII. kola odigrana u nedjelju (Kala J.U. - Poljana), a po rasporedu bi u petak u 19 sati trebali igrati POVLJA - TAKMAC.


**********


MNK BOL NIŽE POBJEDE

MNK BOL koji se natječe u Splitu u 3. ligi malog nogometa pobijedio je prošlog ponedjeljka u XI. kolu ANTIPIROS rezultatom 8:4. Na tablici vodi UDRUGA BOĆARA BRANITELJA sa 27 bodova, slijede MNK BOL i BILI 9 sa po 26, zatim NEVERA i MILNA sa po 21 bodom ...

U subotu 21. prosinca u dvorani na Gripama u Splitu, s početkom u 18.25 sati igraju MNK BOL i MILNA.alt


SEDMI PORAZ "POLJANE"

U derbiju začelja, odigranog u nedjelju navečer, KALA J.U. pobijedila je POLJANU 2:1. Strijelci za Kalu bili su V. Trutanić i K. Kovač, a za Poljanu T. Stipičić. Utakmicu su sudili S. Mikulić i B. Klarić.

Preostale dvije utakmice VIII. kola Bolske lige malog nogometa igraju se u srijedu:

S. COMFORT - ZVIJEZDE (18 sati) i petak: POVLJA - TAKMAC (19 sati).


**********


SAMO JEDAN BOD

MNK "Bol" u X. kolu 3. malonogometne lige, koje se igralo u subotu 14. prosinca, osvojio je samo jedan bod i sada je drugi na tablici, s bodom manje od vodećeg. MNK "Bol" - "F.C. Kavana Club" 1:1.

U ponedjeljak se igra XI. kolo. U 19.50 sati, u dvorani na Gripama u Splitu, igraju MNK "Bol" i "Antipiros".


**********


"ZLATAN OTOK" POSTAJE MNK "BOL"

Ono što smo već najavljivali sada se i ostvarilo. Malonogometni klub "Zlatan otok", gdje su skoro svi igrači iz Bola, pa i trener Pjer Malvasija, u subotu ima prvi nastup pod novim imenom - MNK "Bol". U subotu u 10. kolu 3. lige malog nogometa na rasporedu je u 16.30 sati utakmica MNK "Bol" - "F.C. Kavana Club". Već u ponedjeljak u Splitu, u dvorani na Gripama, s početkom u 19.50 sati igrat će MNK "Bol" - "Antipiros".

Za MNK "Bol" registrirano je 17 igrača: Luka Bakija, Matej Bodlović (5 golova), Nikola Bodlović (2), Boško Botica (7), Danijel Brzica (7), Jurica Eterović (2), Branimir Klarić, Jure Klarić (7), Kristijan Kovač (5), Pjer Malvasija (1), Nikola Mareinelić (2), Mario Matijašević (1), Stanko Mikulić, Tomislav Mikulić (1), Darko Novačić (4), Zoran Sviličić (10) i Ivan Topić.

MNK "Bol" trenutno je nakon devet kola nsa prvom mjestu sa 22 boda. Sedam su puta pobijedili, a po jedan put igrali neodlučno i poraženi. Postigli su 54, a primili 20 golova.


**********


alt

Svlačionica je na otvorenom


RASPORED UTAKMICA ZA VIKEND

U subotu se igra u Splitu (Dvorana Gripe) 10. kolo u 3. ligi malog nogometa. "Zlatan otok" u 16.30 sati za protivnika ima "F.C. Kavanu".

U nedjelju 15. prosinca na Poljani u Bolu je na rasporedu jedna utakmica VIII. kolo Bolske lige malog nogometa: u 18 sati igrat će POLJANA - KALA J.U.

Dvije utakmice igraju se u srijedu 18. prosinca: u 18 sati S. COMFORT - ZVIJEZDE, a u 19 sati POVLJA - TAKMAC. (M.B.)**********


BOLSKA LIGA MALOG NOGOMETA

VII. KOLO / 8. i 10. 12. 13.POLJANA JOŠ UVIJEK BEZ BODOVA


U utorak je odigrana i treća utakmica VII. kola Bolske lige malog nogometa:

POLJANA - POVLJA 1:3 (strijelci: J. Martinić za Poljanu, a P. Litović 2 i N. Janović za Povlja)


Rezultati utakmica odigranih u nedjelju 8. prosinca:


KALA J.U. - ZVIJEZDE 0:2 (strijelci: S. Mikulić i N. Topalović)


SAN MARTINO - TAKMAC 8:1 (strijelci: I. Prugo 2, P. Rendić 2, J. Eterović 2, M. Gospodnetić i A. Tonšić (ag) za San Martino, a A. Bronzović za Takmac).


TABLICA NAKON VII. KOLA:


1.   SAN MARTINO       6     5     0     1     25:11     15

2.   ZVIJEZDE              5     5     0     0     18:7       15

3.   S. COMFORT         6     4     0     2     21:9       12

4.   POVLJA                 6     3     0     3     20:16       9

5.   TAKMAC SELCA       5     2     0     3     13:24       6

6.   KALA J.U.              6     1     0     5       6:19       3

7.   POLJANA               6     0     0     6     10:27       0


RASPORED UTAKMICA VIII. KOLA


S. COMFORT - ZVIJEZDE  (srijeda 18. XII. u 18 h)

POVLJA - TAKMAC (srijeda 18. XII. u 19 h)

KALA J.U. - POLJANA (nedjelja 15. XII. u 18 h)


TABLICA STRIJELACA:

9 golova: P. Litović (Povlja) i B. Botica (Zvijezde), 8 golova: M. Buvinić (S. Comfort) i

I. Prugo (San Martino), 6 golova: A. Tonšić (Takmac), 5 golova: N. Nižetić (Takmac) i

S. Rendić (San Martino) ....


**********OD SUBOTE DO UTORKA

Tri će se dana ovoga tjedna igrati utakmice malog nogometa.

III. liga malog nogometa, Split, Dvorana Gripe, subota 7. prosinca:

15:35 h   KACUNAR - ZLATAN OTOK


Bolska liga malog nogometa, igralište na Poljani u Bolu:

Nedjelja, 8. prosinca

16:30 h   KALA J.U. - ZVIJEZDE

18:00 h   SAN MARTINO - TAKMAC

Utorak, 10. prosinca

18:30 h   POVLJA - POLJANA


Kazne: S. Rendić (San Martino) suspendiran je jednu utakmicu zbog tri žuta kartona.(M.B.)BOLSKA LIGA MALOG NOGOMETA

VI. KOLO / 1. i 5. 12. 13.


alt

Malonogometna ekipa "Poljana": i dalje bez pobjede


"ZVIJEZDE" BEZ PORAZA

U nedjelju i četvrtak odigrano je kompletno VI. kolo. Na čelu tablice su tri ekipe po 12 bodova, ali zbog bolje gol razlike prvi je "S. Comfort", druga je ekipa "Zvijezde", a treći je "San Martino". "Zvijezde" imaju utakmicu manje jer još nije odigran odgođeni susret iz IV. kola "Zvijezde" - "Takmac".


1. prosinca:

S. COMFORT - KALA J.U. 5:0 (strijelci: Lj. Jerčić, N. Bodlović, S. Šćepanović i M. Buvinić)


5. prosinca:

POLJANA - SAN MARTINO 2:4 (strijelci: T. Stipičić za Poljanu, a L. Prugo 2, I. Pleština i

S. Rendić za San Martino)


ZVIJEZDE - POVLJA 5:3 (strijelci: B. Botica 3, S. Mikulić i N. Topalović za Zvijezde, a

A. Perić, E. Zlatar i N. Janović za Povlja)TABLICA NAKON VI. KOLA

1. S. COMFORT        6     4     0     2     21:9     12

2. ZVIJEZDE             4     4     0     0     16:7     12

3. SAN MARTINO      5     4     0     1     17:10    12

4. POVLJA                5     2     0     3     17:15     6

5. TAKMAC SELCA     4     2     0     2     12:16     6

6. KALA J.U.             5     1     0     4      6:17     3

7. POLJANA              5     0     0     5      9:24     0TABLICA STRIJELACA:

9 golova: B. Botica (Zvijezde), 8 golova: M. Buvinić (S. Comfort), 7 golova: P. Litović (Povlja), 6 golova: A. Tonšić (Takmac) i I. Prugo (San Martino), 5 golova: N. Nižetić (Takmac) i S. Rendić (San Martino) ....


RASPORED UTAKMICA VII. KOLA:


SAN MARTINO - TAKMAC SELCA

KALA J.U. - ZVIJEZDE

POVLJA - POLJANA


Slobodan je S. Comfort


********************BOLSKA LIGA MALOG NOGOMETA

V. KOLO / 24. i 25. 11. 13.


NIJE SMETALA NI BURA

U nedjelju je odigrana jedna, a u ponedjeljak 25. studenog dvije utakmice V. kola Bolske lige malog nogometa. U ponedjeljak se igralo i po jakoj buri i prohladnom vremenu.


Nedjelja, 24. 11. 2013.:

TAKMAC - POLJANA 5:3 (strijelci: N. Nižetić 3, J. Nižetić i D. Tonšić za Takmac, a T. Stipičić, Z. Buktenica i M. Plenković za Poljanu)


Ponedjeljak, 25. 11. 2013.:

SAN MARTINO - ZVIJEZDE 1:2 (strijelci: P. Rendić za San Martino, a B. Botica i M. Bodlović za Zvijezde)


POVLJA - S. COMFORT 2:3 (strijelci: P. Litović i N. Janović za Povlja, a M. Buvinić 2 i N. Bodlović za S. Comfort)


Žuti karton: I. Ostojić (Povlja)


Još se treba odigrati odgođena utakmica iz IV. kola ZVIJEZDE - TAKMAC.


TABLICA NAKON V. KOLA:


1.  S. COMFORT        5     3     0     2     13:8     9

2.  ZVIJEZDE             3     3     0     0     11:4     9

3.  SAN MARTINO      4     3     0     1     13:8     9

4. POVLJA                 4     2     0     2     14:10   6

5. TAKMAC SELCA      4     2     0     2     12:16   6

6. KALA J.U.              4     1     0     3      6:12   3

7. POLJANA               4     0     0     4      7:20   0


TABLICA STRIJELACA:


7 golova: P. Litović (Povlja) i M. Buvinić (S. Comfort), 6 golova: B. Botica (Zvijezde), 

5 golova:  N. Nižetić (Takmac), 4 gola: J. Eterović (S. Comfort),  I. Prugo (San Martino) i

S. Rendić (San Martino) ...


RASPORED UTAKMICA VI. KOLA:


Nedjelja, 1. prosinca:


15:30 h     ZVIJEZDE - TAKMAC (zaostala utakmica iz IV. kola), ponovno odgođeno

16:30 h     S. COMFORT - KALA J.U. zbog TV prijenosa Hajduka, igra se u 17 h


Četvrtak, 5. prosinca (trebalo se igrati u srijedu, ali je zbog TV prijenosa odgođeno)


18:30 h     POLJANA - SAN MARTINO

19.30 h     ZVIJEZDE - POVLJA


U VI. kolu slobodan je TAKMAC Selca.alt

Ekipa POVLJA:


ODIGRANE DVIJE UTAKMICE IV. KOLA

U ponedjeljak su odigrane dvije utakmice IV. kola.


POVLJA - KALA J.U. 3:0 (strijelci: E. Zlatar 2 i Perić za Povlja)

Žuti karton: P. Ćurković (Povlja)


SAN MARTINO - S. COMFORT 3:2 (strijelci: S. Rendić 2 i I. Prugo za San Martino, a N. Bodlović i J. Eterović za S. Comfort)

Žuti karton: J. Eterović (San Martino) i N. Bodlović (S. Comfort).


Susret ZVIJEZDE - TAKMAC najvjerojatnije će se igrati u petak. (A.B.)TABLICA NAKON IV. KOLA


1. SAN MARTINO        3     3     0     0     12:6     9

2. S. COMFORT          4     2     0     2     13:7     6

3. ZVIJEZDE               2     2     0     0      9:3      6

4. POVLJA                  3     2     0     1     12:7     6

5. TAKMAC                 3     1     0     2      7:13    3

6. KALA J.U.               4     1     0     3      6:12    3

7. POLJANA                3     0     0     3      4:15    0


TABLICA STRIJELACA:


6 golova: P. Litović (Povlja), 5 golova: B. Botica (Zvijezde) i M. Buvinić (S. Comfort),

4 gola: J. Eterović (S. Comfort), I. Prugo (San Martino) i S. Rendić (San Martino) ...


RASPORED V. KOLA


nedjelja, 24. studenog

19.00 h     TAKMAC - POLJANA

ponedjeljak, 25. studenog

19.00 h     SAN MARTINO - ZVIJEZDE

20.20 h     POVLJA - S. COMFORT


Slobodna je KALA J.U.


Zaostala utakmica IV. kola: ZVIJEZDE - TAKMAC igra se u petak 22. studenog u 19.00 h


********************


BOLSKA LIGA U PONEDJELJAK 18. STUDENOG

Dvije utakmice IV. kola Bolske lige malog nogometa igrat će se u ponedjeljak 18. studenog na Poljani.

18:30 sati: POVLJA - KALA J.U.

19:30 sati: SAN MARTINO - S. COMFORT

Još nije određen termin za susret ZVIJEZDE - TAKMAC.

U IV. kolu slobodna je "Poljana"

Ove se kolo trebalo odigrati u nedjelju 17. studenog, ali je zbog nastupa bolskih igrača u 3. ligi malog nogometa u Splitu, moralo za jedan dan biti odgođeno.


********************


"ZLATAN OTOK" BEZ PORAZA

Našim smo čitateljima već objasnili zašto pratimo rezultate ekipe "Zlatan otok" iako su oni službeno klub sa Hvara. Ponovit ćemo: za "Zlatan otok" igra većina igrača iz Bola.

U subotu su igrali utakmicu VI. kola i pobijedili "Pismon zvati" sa 5:1, a u nedjelju su odigrali odgođenu utakmicu 5. kola i opet pobijedili, ovaj put "Neveru" sa 7:1.

"Zlatan otok" je preuzeo vodstvo na tablici III. lige sa 16 bodova (5 pobjeda i jedan neodlučan rezultat).


********************


ODGOĐENO IV. KOLO BOLSKE LIGE MALOG NOGOMETA

Tri utakmice IV. kola Bolske lige malog nogometa neće se igrati u nedjelju 17. studenog na Poljani. Razlog su utakmice 3. lige malog nogometa jer veći broj Boljana igra za ekipu "Zlatan otok". Oni u subotu u dvorani na Gripama u 16.30 igraju s 13. plasiranom ekipom "Pismom zvati" koja ima samo jedan bod. U nedjelju u 19.40 igraju zaostalu utakmicu iz V. kola kada im je protivnik "Nevera" (11. na tablici s 3 boda).

"Zlatan otok" je treći s 10 bodova (3 pobjede i 1 neodlučan rezultat, gol razlika 29:7). Ukoliko pobjede u subotu i nedjelju, što je realno za očekivati, bit će na prvom mjestu.

Termin odigravanja odgođenog IV. kola Bolske lige malog nogometa bit će naknadno određen. Možda to već bude u ponedjeljak ili utorak. (J.E.)


********************BOLSKA LIGA MALOG NOGOMETA

III. KOLO / 10. 11. 13.


alt

Ekipa SAN MARTINO iz Sumartina:


alt

Ekipa KALA JUKEBOX UNITED: (donji red, slijeva) Jurica Kovač, Ante Selak, Tomislav Radić

i Kristijan Kovač, (gornji red) Stipe Jerkan, Tonči Buljan, Hrvoje Eterović, Ivan Rončević i Darko Marković


REZULTATI III. KOLA:

U nedjelju 10. studenog na igralištu na Poljani pod reflektorima odigrane su sve tri utakmice III. kola. Slobodna je bila ekipa Povlja.


POLJANA - ZVIJEZDE  2:7 (strijelci: M. Keškić i M. Plenković za Poljanu, a B. Botica 4, M. Bodlović, N. Marinelić i S. Mikulić za Zvijezde).

Suci K. Kovač i M. Buvinić


TAKMAC SELCA - S. COMFORT 2:5 (strijelci: Đ. Bošković i A. Tonšić za Takmac, a J. Eterović 2, A. Čeković, Lj. Jerčić i M. Buvinić za S. Comfort)

Suci: T. Mikulić i N. Topalović


SAN MARTINO - KALA J.U. 4:2 (strijelci: P. Rendić, I. Pleština, I. Prugo i S. Rendić za San Martino, a J. Kovač i K. Kovač za Kalu J.U.)

Žuti karton: S. Rendić (San Martino)

Crveni karton (2 žuta): K. Kovač (Kala J.U.)


TABLICA NAKON III. KOLA:


1. S. COMFORT            3     2     0     1     11:4     6

2. ZVIJEZDE                 2     2     0     0      9:3     6

3. SAN MARTINO          2     2     0     0      9:4     6

4. POVLJA                    2     1     0     1      9:7     3

5. KALA J.U.                 3     1     0     2      6:9     3

6. TAKMAC SELCA          3     1     0     2      7:13   3

7. POLJANA                  3      0     0     3     4:15    0


RASPORED UTAKMICA IV. KOLA


KALA J.U. - POVLJA

ZVIJEZDE - TAKMAC SELCA

S. COMFORT - SAN MARTINO


Slobodna je Poljana


TABLICA SRIJELACA:


6 golova: P. Litović (Povlja), 5 golova: M. Buvinić (S. Comfort) i B. Botica (Zvijezde),

3 gola: A. Tonšić (Takmac), J. Eterović (S. Comfort) i I. Prugo (San Martino) ...


********************


OŠTRE KAZNE ZA ISKLJUČENE

U II. kolu na utakmici KALA J.U. - TAKMAC SELCA dva su igrača Kale J.U. dobila izravne crvene kartone: T. Šeparović i L. Baković. Zbog tog isključenja obojica su kažnjena i morati će pauzirati po pet utakmica. (A.B.)


********************


alt

Sportska dvorana Gripe u Splitu


III. LIGA MALOG NOGOMETA

ZAOSTALA UTAKMICA IV. KOLA


VISOKA POBJEDA

Ekipa "Zlatan otok" u kojoj je većina igrača iz Bola, a trener je Boljanin Pjer Malvasija, odigrala je u ponedjeljak 4. studenog zaostalu utakmicu iz IV. kola i pobijedila "Mertojak" sa visokim rezultatom: 13:1.

U III. ligi odigrano je ukupno pet kola. "Zlatan otok" ima još jednu odgođenu utakmicu iz V. kola kada im je protivnik trebala biti "Nevera".

U VI. kolu, koje je na rasporedu u subotu 16. studenog u 16.30 sati, u dvorani na Gripama igraju "Zlatan otok" i "Pismon zvati".

Najbolji strijelci u ekipi "Zlatan otok" su Zoran Sviličić (6 golova), Kristijan Kovač (4) te Matej Bodlović i Danijel Brzica (po 3 gola).

objavljeno  05. 11. 13. u 21 h  


********************


BOLSKA LIGA MALOG NOGOMETA

II. KOLO / 03. 11. 13.


alt

Igrači ekipe POLJANA


alt

Igrači ekipe TAKMAC SELCA: (donji red, slijeva) Marin Vuković, Andro Bronzović, Marko Tonšić i Pero Trutanić, (gornji red) Antonio Tonšić, Marin Vuković, Andrej Bošković i Nenad Nižetić


ODIGRANO KOMPLETNO II. KOLO

Rezultati utakmica II. kola koje su odigrane u nedjelju 3. studenog na Poljani:


KALA J.U. - TAKMAC SELCA 1:3 (strijelci: K. Kovač za Kalu J.U., a N. Nižetić 2 i M. Tonšić za Takmac Selca)

Žuti karton: K. Kovač (Kala J.U.)

Crveni karton: L. Baković i T. Šeparović (Kala J.U.)

Suci: A. Bodlović i A. Trutanić


S. COMFORT - POLJANA 5:0 (strijelci: M. Buvinić 3, Lj. Jerčić i J. Eterović)

Suci: K. Kovač i A. Tonšić


POVLJA - SAN MARTINO 2:5 (strijelci: I. Zlatar i P. Litović za Povlja, I. Prugo 2, S. Rendić, S. Mulac i S. Senković (ag) za San Martino)


TABLICA NAKON II. KOLA

1. S. COMFORT         2     1     0     1     6:2     3

2. SAN MARTINO       1     1     0     0     5:2     3

3. POVLJA                 2     1     0     1     9:7     3

4. ZVIJEZDE              1     1     0     0     2:1     3

5. KALA J.U.              2     1     0     1     4:5     3

6. TAKMAC SELCA      2      1     0     1     5:8     3

7. POLJANA               2      0     0     2     2:8     0


RASPORED III. KOLA (10. 11. 13.)

17.30 h    POLJANA - ZVIJEZDE

18.30 h    TAKMAC SELCA - S. COMFORT

19.30 h    SAN MARTINO (Sumartin) - KALA J.U.


Slobodna je ekipa Povlja


TABLICA STRIJELACA

6 golova: P. Litović (Povlja), 4 gola: M. Buvinić (S. Comfort), 2 gola: A. Tonšić  i N. Nižetić (Takmac Selca), I. Prugo (San Martino) ...

Autogol: S. Senković (Povlja)


********************BOLSKA LIGA MALOG NOGOMETA

I. KOLO / 27. 10. i 30. 10. 13.


ZAOSTALA UTAKMICA

Na Poljani je u srijedu (30. listopada) odigrana odgođena utakmica I. kola:

POVLJA - TAKMAC SELCA 7:2 (strijelci: P. Litović 5, E. Zlatar i T, Mladineo za Povlja, a A. Tonšić i A. Bošković T. Selca)


Opomena (žuti karton): N. Janović (Povlja), A. Tonšić i M. Tonšić (T. Selca)


alt


ZVIJEZDE su nastupale i u prošlom prvenstvu. Na kraju su bile treće sa 22 boda (6 pobjeda, 4 neodlučna i 5 poraza). Pobjedom u zadnjem kolu protiv Vestaca osigurali su GS Badelu prvo mjesto. Ove su godine favoriti.

Na slici: (donji red, slijeva) Boško Botica, Toni Karmelić i Tomislav Mikulić, (gornji red) Ivo Marčić, Matej Bodlović, Ivo Kraljević Gemo, Nikola Marinelić, Nikola Topalović i Stanko Mikulić


alt


SOUTHERN COMFORT nova je momčad u novom prvenstvu. U sastavu su igrači koji su u prošlom prvenstvu nastupali za Badel i Durex.

Na slici: (donji red, slijeva) Ivan Orlandini, Ljubo Jerčić i Marko Buvinić, (u gornjem redu) Jurica Eterović, Branimir Klarić, Domagoj Marinković i Nikola Bodlović


PRVA UTAKMICA ODGOĐENA

Na Poljani je u nedjelju (27. listopada) počelo natjecanje u Bolskoj ligi malog nogometa. Igra se pod reflektorima, a za natjecanje je prijavljeno šest momčadi. Igrat će se kao i u prošlom prvenstvu - trokružno.

Prva utakmica zakazana za 18 sati nije odigrana i odgođena je za srijedu 30. listopada. Trebali su se sastati "Selca" - "Povlja" ali je odgođena zbog obveza igrača jedne i druge momčadi.

Rezultati preostale dvije utakmice I. kola:

ZVIJEZDE - SOUTHERN COMFORT 2:1 (strijelci: B. Botica i N. Marinelić za Zvijezde, a M. Buvinić za S. Comfort)

POLJANA - KALA JUKEBOX UNITED 2:3 (strijelci: M. Keškić i I. Ivelić za Poljanu, a T. Buljan, L. Baković i S. Jerkan za Kalu J.U.)

Opomena (žuti karton): S. Jerkan (Kala J.U.)


TABLICA NAKON I. KOLA

1. POVLJA              1     1     0     0    7:2     3

2. KALA J.U.           1     1     0     0    3:2     3

3. ZVIJEZDE           1     1     0     0     2:1     3

4. S. COMFORT       1     0     0     1     1:2     0

5. POLJANA            1     0     0     1     2:3     0

6. TAKMAC SELCA    1     0     0     1     2:7     0    

7. SAN MARTINO     0  


RASPORED II. KOLA (03. XI. 2013.)


18:00 h   KALA J.U. - SELCA

19:00 h   S. COMFORT - POLJANA

20:00 h   POVLJA - SAN MARTINO


Slobodna ekipa: ZVIJEZDESTRIJELCI


5 golova: P. Litović (Povlja), 1 gol: M. Botica, N. Marinelić (Zvijezde), M. Buvinić (S. Comfort), M. Keškić, I. Ivelić (Poljana), T. Buljan, L. Baković, S. Jerkan (Kala), E. Zlatar, T. Mladineo (povlja), A. Tonšić i A. Bošković (T. Selca)